Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009


ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 40ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ!


Τεράστιες είναι οι ευθύνες της ηγεσίας της ελληνικής αστυνομίας για την δολοφονία του 40χρονου αστυνομικού της αντιτρομοκτρατικής υπηρεσίας. Δεν διέθετε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ήταν μόνος του και είχε και χαλασμένο αυτοκίνητο! Θα παραιτηθεί κανείς άραγε;
Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που εκτελείται άντρας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας κάτι που προβληματίζει έντονα την ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας!
Πρόκειται για ξεκάθαρο μήνυμα των τρομοκρατών.
Εμείς απλά ενημερώνουμε ότι η γυναίκα που φρουρούσε ο άτυχος 40χρονος αστυνομικός είναι μάρτυρας κατηγορίας κατά του ΕΛΑ και το τελευταίο διάστημα που η υπόθεση είναι στο εφετείο οι πληροφορίες μας λένε, ότι έχει πάρει πίσω την επιβαρυντική αρχική της κατάθεση εις βάρος του Αγγελέτου Κανά ο οποίος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης. Ποιος όμως αποφάσισε την μείωση της φύλαξης; Και κάτι ακόμα : Άλλο φύλαξη και άλλο προστασία μάρτύρος. Η αστυνομία έπρεπε να κάνει το δεύτερο που απαιτεί άλλη οργάνωση! Τεράστιες είναι λοιπόν οι ευθύνες της ηγεσίας της αστυνομίας και κατ επέκταση και του υπουργού εσωτερικών κύριου Παυλόπουλου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου