Τρίτη 9 Ιουνίου 2009


ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ...ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ!

Σε περιπέτειες με τη δικαιοσύνη μπλέχτηκε ένας 50χρονος από το Birmingham της Μεγάλης Βρετανίας καθώς, παρά τα προβλήματα όρασης που αντιμετωπίζει, κατηγορήθηκε για παραβάσεις του ΚΟΚ. Σημειωτέον, ο Βρετανός δεν έχει καν αυτοκίνητο.
Ο George Day, ο οποίος έχασε την όρασή του σε ηλικία επτά ετών, δεν απέκτησε ποτέ δίπλωμα οδήγησης. Ωστόσο, αυτή η… δικαιολογία δεν στάθηκε αρκετή, ώστε να εμποδίσει τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να τον συλλάβουν.
Όπως είναι φυσικό, ο κύριος Day νόμισε ότι πρόκειται για αστείο, όταν ένας φίλος τού τηλεφώνησε και τον ενημέρωσε ότι τον αναζητά η αστυνομία με ένταλμα σύλληψης.
«Μίλησα με την αστυνομία και τους εξήγησα ότι δεν μπορώ να οδηγήσω γιατί είμαι τυφλός» τόνισε ο 50χρονος άνδρας και συμπλήρωσε: «Όμως, μου είπαν ότι θα έρθουν την επόμενη μέρα και θα με πάνε στο δικαστήριο».
Ευτυχώς, στο δικαστήριο… επικράτησε η λογική και ο άτυχος άνδρας αφέθηκε ελεύθερος. Προφανώς, κάποιος άλλος παραβίασε τον ΚΟΚ και χρησιμοποίησε τα στοιχεία του, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου