Κυριακή 26 Ιουνίου 2011


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

Και άλλο ντοκουμέντο που αφήνει έκθετο όλο το πολιτικό μας σύστημα. Ένα σύστημα που επιλέγει να "αρμέξει" τους έλληνες πολίτες οι οποίοι δεν έχουν καμία ευθύνη.

Σε συνέντευξη του στο Βήμα στις 11.04.2010, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δηλώσει :

Λεφτά βεβαίως και υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν. Το ερώτημα- και αυτό το είχα επίσης πει προεκλογικά, αλλά κάποιοι θέλουν να το ξεχνούν- είναι πού πήγαν τα λεφτά. Κατασπαταλήθηκαν και δεν βρίσκονται στα δημόσια ταμεία. Αυτό οφείλεται στις πολιτικές που επέτρεψαν τη διαφθορά, τη δημιουργία μιας οικονομίας που σε μεγάλο ποσοστό της ήταν μαύρη και στις απίστευτες χαριστικές ρυθμίσεις σε όσους έβγαζαν αυτά τα χρήματα, χωρίς να εισφέρουν τίποτα ή σχεδόν τίποτα στα κρατικά ταμεία, στα ασφαλιστικά ταμεία, στο Δημόσιο.

Η ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ: ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ; Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου