Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009


ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ


ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ
Τη λήξη της συνεργασίας του με το Νίκο Ευαγγελάτο ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1. Στη λιτή ανακοίνωση, ο σταθμός ευχαριστεί το δημοσιογράφο για την προσφορά του στον τομέα της ενημέρωσης, τόσο ως παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων όσο και ως παρουσιαστή των «Αποδείξεων» και άλλων πολιτικών εκπομπών.
Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:
“Μετά από 3,5 χρόνια, ο ΑΝΤ1 και ο Νίκος Ευαγγελάτος αποφάσισαν από κοινού τη διακοπή της συνεργασίας τους.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Ευαγγελάτος, εκτός από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την ενημερωτική εκπομπή «Αποδείξεις», καθώς και άλλες έκτακτες εκπομπές που αφορούσαν την πολιτική επικαιρότητα. Παράλληλα εκπροσώπησε επάξια το σταθμό στα debates των εκλογικών αναμετρήσεων αυτής της χρονικής περιόδου.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ NIKOY ΕΥΑΓΕΛΛΑΤΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ PORTAL ΤΟΥ NEWSIT.GR
"Eργάστηκα στον ΑΝΤ1 3,5 χρόνια με τη διπλή ιδιότητα του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και του υπεύθυνου για την πολιτική εκπομπή του σταθμού.'Ηταν μια συνεργασία από την οποία πήρα και έδωσα πολλά.Από την αρχή της φετινής χρονιάς, θεώρησα οτι οι αναγκαίες λόγω της κρίσης περικοπές που οδήγησαν μεταξύ άλλων και στη διακοπή της πολιτικής εκπομπής παρά την επιτυχία της,δημιούργησαν ένα δυσμενέστερο περιβάλλον για την πορεία του δελτίου ειδήσεων.Οι προτάσεις μου για να αντιστραφεί αυτή οι πραγματικότητα είναι γνωστές και καταγεγραμμένες στην διοίκηση του σταθμού και η επιθυμία για την αλλαγή αυτής της κατάστασης κοινή. Επειδή κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατό, αποφασίσαμε τη λύση της συνεργασίας μας.Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συναδέλφους μου δημοσιογράφους και τεχνικούς του ΑΝΤ1 για την άψογη συνεργασία.Ευχαριστώ επίσης την οικογένεια Κυριακού για το σεβασμό και την ευθύτητα της επαγγελματικής μας σχέσης.Εύχομαι στον ΑΝΤ1 ό,τι καλύτερο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου