Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009


ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ!



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ!
Πιο σοβαρά στην υγεία τους ειναι η συνδικαλίστρια που τραυματίστηκε απο την μοτοσυκλέτα της αστυνομίας και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου! Ο πρύτανης έχει εγκεφαλική διάσειση. Θα μπορούσε 'ομως να ήταν και χειρότερα! Ναι έγιναν επεισόδια χθες αλλα μικρής σχετικά έκτασης και σε καμία περίπτωση δεν θύμησε η μέρα την ίδια με πέρυσι! Μελανό σημείο της ημέρας οι τραυματισμοί των δεκαέξι αστυνομικών (όχι σοβαρά), των πέντε πολιτων (επίσης οχι σοβαρά), της συνδικαλίστριας που παρέσυρε μηχανή της αστυνομίας (πιο σοβαρά βλέπετε την πανω φωτο), το κατέβασμα της σημαίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, και ο ξυλοδαρμός του πρύτανη του απο τους αναρχικούς (πιο σοβαρά απο όλους). Οι συνολικές προσαγωγές ξεπέρασαν τις 200. Στην Αθήνα μονο έχουν προσαχθεί 134 άτομα ενώ στη Θεσσαλονίκη μέχρι στιγμής πάνω απο 90. Αρκετοί οδηγήθηκαν και στην Δικαιοσύνη, όπως τα δύο παιδιά του αντιπροέδρου της Βούλής, Γρηγόρη Νιώτη. Και όλα αυτα σε μια άδεια απο κόσμο Αθήνα καθώς είχαν αποκλειστεί κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας απο την αστυνομία.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΟΧΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΑΛΛΑ Η ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ! ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου