Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009


21ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!


ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
Με αίμα βάφτηκε χθες το βράδυ στα στενά του Αγίου Παντελεήμονα ο άγριος ερωτικός καβγάς ανάμεσα σε έναν ειδικό φρουρό και μια 21χρονη Αλβανίδα, η οποία, θολωμένη από τη ζήλια, φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι και να τον κάρφωσε στο στήθος! Κατά άλλες πληροφορίες όμως ο αστυνομικός έβγαλε πρώτος το μαχαίρι και επιτέθηκε στην κοπέλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, ο 29χρονος ειδικός φρουρός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας μετέβη λίγο μετά τις 8.00 χθες το βράδυ στην περιοχή κάτω από την πλατεία επί της οδού Παιωνίου για να συναντήσει την κοπέλα του, μια νεαρή Αλβανίδα, με την οποία είχε συνάψει ερωτική σχέση τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα δε με κάποιες πηγές το τελευταίο διάστημα ήταν τσακωμένοι.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στην αστυνομία αυτόπτες μάρτυρες, ενώ το ζευγάρι περπατούσε στην οδό Μιχαήλ Βόδα, η 21χρονη, φανερά θυμωμένη, άρχισε να του κάνει σκηνή ζηλοτυπίες, να τον χτυπά και να του ζητάει εξηγήσεις για μια άλλη γυναίκα. Μάλιστα από τις φωνές της αρκετοί κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συμβαίνει και, όπως ισχυρίζονται, η κοπέλα ήταν εκτός ελέγχου.
Ο 29χρονος αρχικά φέρεται να προσπάθησε να την ηρεμήσει, αλλά όταν είδε ότι εκείνη είχε βγει εκτός εαυτού, προσπάθησε να φύγει. Τότε η νεαρή γυναίκα φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσάντα της και να το κάρφωσε στο στήθος του. Ο ειδικός φρουρός με όση δύναμη του είχε απομείνει άρπαξε το χέρι της και προσπάθησε να την αφοπλίσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τόσο ο ίδιος όσο και η 21χρονη στο χέρι. Ωστόσο, σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, ο ειδικός φρουρός μαχαίρωσε πρώτα την κοπέλα και κατά τη συμπλοκή αυτοτραυματίστηκε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου