Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009


ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ "ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ" ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 16!


"ΕΔΙΝΑΝ" ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Τον βαθμό εμπλοκής δύο αστυνομικών στην υπόθεση του συνδικάτου του εγκλήματος διερευνά η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Όπως αναφέρουν Τα Νέα, οι δύο αστυνομικοί φέρονται να έχουν παράσχει πληροφόρηση σε μέλη της συμμορίας Βλαστού για τις έρευνες και τις κινήσεις της Αστυνομίας. Πρόκειται για δύο χαμηλόβαθμους αστυνομικούς, ο ένας εκ των οποίων υπηρετεί στη Δίωξη Ναρκωτικών και ο δεύτερος υπηρετεί στην υπηρεσία Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Ο πρώτος φέρεται να ερχόταν σε κοινωνική επαφή με έναν εκ των κατηγορουμένων, στον οποίο ανέφερε πληροφορίες για τις κινήσεις της Αστυνομίας στην έρευνα για την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου.
Ο δεύτερος φέρεται να διέρρευσε πληροφορίες, όταν, κατά το τελευταίο στάδιο της έρευνας που η Ασφάλεια είχε φθάσει στις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών τις οποίες κατέγραψε η ΕΥΠ, έμαθε λεπτομέρειες για το περιεχόμενό τους από συναδέλφους του.
Υπενθυμίζεται ότι στις τελευταίες καταγεγραμμένες συνομιλίες του ο Βλαστός ειδοποιεί τους συνεργούς και συνομιλητές του να προμηθευτούν «καθαρά» τηλέφωνα, γιατί «έχουν ένα μηχάνημα που κάνει τη μουσική (σ.σ.: τις συνομιλίες) να ακούγεται έξω», ήξερε δηλαδή πολύ καλά ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου