Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011


ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ


35 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!
-Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με μπροστάρη τον Τζιμπρίλ Σισέ- ξεκινούν από το πέταλο και κατευθυνόμενοι και προς τις υπόλοιπες εξέδρες, χειροκροτούν τον κόσμο που τους αποθεώνει! Το σύνθημα "νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές" δονεί την ατμόσφαιρα!
- Έντονες αποδοκιμασίες ξεσπούν στις εξέδρες, όταν τα παιδιά που μεταφέρουν το στρογγυλό πανό της Σούπερ Λίγκας το άπλωσαν στη σέντρα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, κάποιοι από τις εξέδρες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και -μέσα σε αποθέωση- το αποσύρουν!
-Πανό με περιεχόμενο... κατά πάντων έχουν αναρτήσει οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! Τρία από τα πιο χαρακτηριστικά που έχουν αναρτηθεί πίσω από τη μία εστία αναφέρουν "Μαρινάκη μπουχ..., στο πρόσωπό σου καθρεφτίζει όλη η βρωμιά του κράτους", "Πάγκαλε γ... μαζί τα φάγατε τελικά και τα πρωταθλήματα" και "Κανένας παίκτης μας στην εθνική".
-Με συνθήματα "νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές" και έντονες αποδοκιμασίες εναντίον του Ολυμπιακού, της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας συνοδεύτηκε η προθέρμανση των δύο ομάδων.
-Πυρ και μανία με τη διαιτησία του Καλόπουλου στο ντέρμπι, αλλά και τις αποφάσεις των αρμόδιων Αρχών για όσα διαδραματίστηκαν σε αυτό εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού αναρωτήθηκε αν υπάρχει ντροπή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χαρακτήρισε «χάδι» την τιμωρία του Ολυμπιακού και τόνισε ότι θέση δική του ήταν να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα. sportfm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου