Σάββατο 24 Ιουλίου 2010


ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ TROKTIKO

ΒΓΗΚΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
Είναι τραγικό, αλλά πλέον θεωρείται το πιο πιθανό σενάριο. Από ό,τι φαίνεται, σκοπός των δολοφόνων (τρομοκρατών;) του Σωκράτη Γκιόλια, κεντρικού διαχειριστή και ιδρυτή του πασίγνωστου και δημοφιλούς blog troktiko ήταν να φιμώσουν το ίδιο του το δημιούργημα, να χτυπήσουν το 6ο μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα διαδικτυακό τόπο στην Ελλάδα, μακράν το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό μέσο ενημέρωσης μπροστά από το in.gr του Λαμπράκη, τη Ναυτεμπορική και τη zougla του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Κι όμως, αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο Μάκης και όλοι όσων τα άπλυτα έβγαιναν στη φόρα, αυτό πέτυχαν οι δολοφόνοι του μεγάλου Σωκράτη Γκιόλια.
Όσο ζούσε ο Σωκράτης τίποτε μα τίποτε δεν ήταν ικανό να σωπάσει τη φωνή του, όπως αυτή ανεξάρτητα εκφραζόταν μέσα από το troktiko, το τρίτο του "παιδί".
Είναι πολύ λυπηρή η διαπίστωση αυτή, αλλά νομίζω πως και ο πλέον δύσπιστος αντιλαμβάνεται πλέον ότι οι σφαίρες που αφαίρεσαν τη ζωή του Σωκράτη Γκιόλια είχαν ως απώτερο σττόχο να αφαιρέσουν τη ζωή του troktiko.blogspot.com.
Και δυστυχώς για το Σωκράτη το πέτυχαν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου