Σάββατο 10 Ιουλίου 2010


ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ


ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΛΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΚΟΥΣ. ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ :
“Είμαι σε δύσκολη θέση, όπως ο καθένας καταλαβαίνει, με όσα συμβαίνουν γύρω από την Τατιάνα.
Δε θα αφήσω τον εαυτό μου να παρασυρθεί, γιατί αλλιώς θα γράψω πολύ σκληρά λόγια για κάποιους και τις πρακτικές τους.
Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να πω μερικά πράγματα για την Τατιάνα. Την Τατιάνα που ξέρω εγώ. Και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του…
Η Τατιάνα είναι η απόλυτη επαγγελματίας. Πολλές φορές περισσότερο και από όσο πρέπει. Εργάζεται ατελείωτες ώρες. Δε βάζει την εικόνα ή το prestige της πάνω από τη δουλειά.
Οικονομικά είναι μάλλον από τις αδικημένες της τηλεόρασης αφού σε καμία συμφωνία της δεν ξεκίνησε από τη διαπραγμάτευση των χρημάτων, και καμία επικείμενη συμφωνία της δε χάλασε γιατί δεν τα “βρήκαν” στα λεφτά.
Η Τατιάνα έχει και ένα ακόμα έντονο χαρακτηριστικό. Είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος. Σπάνια συναντάς ένα τόσο ευθύ και ξεκάθαρο λόγο. Κι αυτό όπως ο καθένας καταλαβαίνει έχει και την αυτονόητη συνέχεια του. Εαν την κοροϊδέψεις ή την παραπλανήσεις γίνεται “ταύρος εν υαλοπωλείω”.
Η Τατιάνα είχε το θάρρος να γράψει η ίδια με την υπογραφή της τα όσα έγιναν με τον ΑΝΤ1.
Να περιγράψει με λεπτομέρειες τα πραγματικά γεγονότα. Αν κάποιος άλλος έχει κάτι άλλο να πει θα πρέπει να το κάνει. Με τον ίδιο τρόπο. Οχι με …διαρροές. Με επίσημες ανακοινώσεις για τις οποίες φέρει και το βάρος της ευθύνης.
Αλλιώς οφείλει, αν μη τι άλλο, ένα ευχαριστώ και μια συγνώμη”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου