Τρίτη 20 Ιουλίου 2010


ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ INDYMEDIA


ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΟΥ
“Αχ μωρέ κρίμα ο Γκιόλιας, ήταν πνευματικό παιδί του Βατοπεδίου κι αυτός.
από κάτοικος Λιβερίας σαν τον Κοντομηνά 0:55πμ, Τρίτη 20 Ιουλίου 2010
Κρίμα ο Γκιόλιας, ο ρεπόρτερ χωρίς σύνορα, τόσο ρεπόρτερ χωρίς σύνορα που έστησε offshore εταιρεία μαζί με τον αδερφό του στη Λιβερία, για να μην πληρώνουν φόρους για τα λεφτά που έβγαζαν από τη μπίζνα του troktiko.
Εκβιασμοί στην ημερήσια διάταξη, αύριο μια μεγάλη αποκάλυψη, διαφημίσεις μεγάλων εταιρειών εν είδη “απαντήσεων σε παράπονα πελατών”, πόσα μου δίνεις για να μη βγάλω το θέμα την Παρασκευή, αύριο μια μεγάλη αποκάλυψη, ορίστε η φωτογραφία του Αφγανού ενώ ακόμα δεν περνάει κουνούπι από την περίμετρο των 300 μέτρων, ενημέρωση για κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ. προτού καν βγουν τα ασφαλίτικα από το γκαράζ, αύριο μια μεγάλη αποκάλυψη, στο κινητό όλη μέρα με όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων, διασπορά ψευδών ειδήσεων για λογαριασμό όποιου είχε να πληρώσει, αύριο μια μεγάλη αποκάλυψη, συκοφάντηση ανθρώπων όταν το απαιτούσε το τμήμα ελέγχου δράσης αντιεξουσιαστικών ομάδων, αύριο μια μεγάλη αποκάλυψη”.
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ GREEKSPY : ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ "ΔΡΑΣΗ" ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΑΦΗΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου