Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010


ΤΡΕΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-"ΒΟΜΒΑ"
Ο Παναθηναϊκός αναμένει να δει σε ποια ομάδα του ΝΒΑ θα πάει ο Ισπανός γκαρντ και σε περίπτωση που αποφασίσει να γυρίσει στην Ευρώπη θα του δώσει όσα χρειαστεί για να τον ντύσει στα πράσινα.
Η υπόθεση του Ρούντι Φερνάντεθ αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρη. Ο παίκτης τις αμέσως επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, θα φύγει με την μορφή ανταλλαγής από το Πόρτλαντ.
Από την ομάδα στην οποία θα καταλήξει θα ξεκαθαρίσει και το ενδεχόμενο επιστροφής του ή όχι στην Ευρώπη. Αν πάει σε μια ομάδα όπου δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής τότε θα επιστρέψει στην Ευρώπη. Σε αυτό το ενδεχόμενο οι επιλογές του Ρούντι Φερνάντεθ είναι μόνο δύο, Μπαρτσελόνα ή Παναθηναϊκός.
Για τον παίκτη ενδιαφέρονται πολλές ομάδες στην Ευρώπη αλλά ήδη έχουν απορριφθεί αρκετές από τις προτάσεις. Από την μία ο γκαρντ θέλει να παίξει στην Μπαρτσελόνα δίπλα στον φίλο του Ρούμπιο, αλλά από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να δώσει όσα χρειαστεί για να τον ντύσει στα πράσινα.
Ήδη σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ρωσία το Τριφύλλι δίνει 3.000.000 ευρώ τον χρόνο στον Φερνάντεθ όμως αυτό δεν ισχύει γιατί στον παίκτη δεν έχει γίνει πρόταση. Οι άνθρωποι των πρασίνων έχουν μεταφέρει στον μάνατζερ του παίκτη ότι σε περίπτωση που αυτός αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη τότε είναι αποφασισμένοι να τον φέρουν στην Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου