Σάββατο 31 Ιουλίου 2010


"ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ" Η GOOGLE ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ BLOGGER

0 σχόλια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Είναι απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Η Google πλέον μετά την δολοφονία Γκιόλια ζητάει απο τον ενδιαφερόμενο blogger να στείλει το προσωπικό του τηλέφωνο (κινητό) προκειμένου να του στείλει με μήνυμα τον ειδικό κωδικό πρόσβασης! Έτσι η google "φακελώνει" όποιον επιθυμεί να γίνει blogger αποσπώντας του προσωπικά στοιχεία!

ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Η ΣΕΧΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

0 σχόλια

ΑΚΡΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
Στην απαγωγή προσωπικότητας, πιθανότατα πολιτικού, σχεδίαζε να προχωρήσει η "Σέχτα Επαναστατών", με στόχο να τον ανταλλάξουν με τους συλληφθέντες και προφυλακισμένους συντρόφους τους, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες Ασφαλείας...
(περισσότερα στην Εφημερίδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ")

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

1 σχόλια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Παραλίγο να έρθουν στα χέρια ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης και η παρέα του με άνδρες του highspeed4! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Ιάσωνας επέστρεφε απο την Τήνο αλλά το καράβι άργησε με αποτέλεσμα να κάνει παράπονα στους υπαλλήλους του πλοίου. Αυτοί σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στο Λιμεναρχείο Ραφήνας του φέρθηκαν απρεπώς, μιλώντας του άσχημα! Την υπόθεση πλέον ερευνά το Λιμενικό Σώμα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΑΤΣΙ

0 σχόλια

ΕΙΧΑΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Σύμφωνα με την Καθημερινή, το ελικόπτερο που συνετριβη παραδόθηκε στο στρατό το 2007, μαζί με 11 ακόμα Απάτσι, τα οποία όμως μέχρι και το 2009 παρέμεναν αποθηκευμένα, λόγω ενστάσεων για την τεχνική αρτιότητά τους. Υπήρχαν μάλιστα καταγγελίες οτι καλωδιώσεις των ελικόπτερων είχαν φαγωθεί απο τρωκτικά.Ο εισαγγελέας του Στρατοδικείου έχει διατάξει προανάκριση και έχει κινηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για την διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος.

ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

0 σχόλια

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ"
Οι συλλήψεις έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής στο Μαρούσι. Μαζί με τον 44χρονο αρχιφύλακα της ΕΛ. ΑΣ. συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας, 31 και 32 χρόνων, κι ένας 39χρονος που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς.
Σύμφωνα με την αστυνομία πριν απο 4 μήνες δόθηκε πληροφορία στη Δίωξη Ναρκωτικών οτι δύο Ελληνες, απο τους οποίους ο ένας Αστυνομικός, μεσολαβούσαν για την ανεύρεση αγοραστών χασίς που εισήγαγαν Αλβανοί απο την Αλβανία. Την Παρασκευή κλείστηκε “ραντεβού” μεταξύ των διακινητών και ενός αστυνομικού που υποδύθηκε τον αγοραστή, προκειμένου να γίνει αγοραπωήσία 200 κιλών προς 1.000 ευρω το κιλό. Κατά τη στιγμή της συναλλαγής, αστυνομικοί της δίωξης που βρίσκονταν διακριτικά στο χώρο, επενέβησαν και συνέλαβαν τους δράστες.
Συνολικά κατασχέθηκαν :
Ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 203 κιλών και 150 γραμμαρίων.
Ενα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Ένα περίστροφο 0,38" με έξι φυσίγγια.
Τριάντα δύο φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων.
Έξι κινητά τηλέφωνα.
Το χρηματικό ποσό των 680 €.

ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 Η ΧΟΥΚΛΗ

0 σχόλια

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ "ΧΑΡΤΙ" ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ
Η Μαρία Χούκλη υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.Η γνωστή δημοσιογράφος δεν θα ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων από την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά λίγο αργότερα και αφού πρώτα γίνουν όλες οι απαραίτητες αλλαγές που θα αποφασίσει το κανάλι.
star.gr

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ GREEKSPY

0 σχόλια

ΠΡΩΤΟΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΗΚΑΜΕ
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Κ. Μαθιουδάκης, επιβεβαίωσε τις πιέσεις της Tρόικας για την πώληση του 40% των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ σε ιδιώτες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ :
Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
Αναρτήθηκε από dionisis nikas στις 10:06 π.μ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Σύμφωνα με πληροφορίες του greekspy η τρόικα έχει ζητήσει απο την κυβέρνηση την άμεση πώληση μονάδων της ΔΕΗ! Συγκεκριμένα ζητούν την πώληση του 40% των μονάδων της ΔΕΗ επειδή θεωρούν ότι ο Οργανισμός είναι ζημιογόνος! Θυμηθείτε την είδηση γιατι σε λίγες μέρες θα επαληθευτούμε...

MEGA KAI ANT1 THN ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ

0 σχόλια

ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝΤ1;
Η Μαρία Χούκλη έχει δύο προτάσεις αυτήν την στιγμή, απο ant1 kai mega! Μάλιστα όπως διαβάσαμε το Σάββατο θα συναντηθεί με τον Θοδωρή Κυριακού ενώ η πλευρά του mega περιμένει στην γωνία. Που θα καταλήξει;

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

0 σχόλια


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG TROMAKTIKO ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ TROKTIKO

0 σχόλια

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ TROKTIKOU"
TROMAKTIKO :
Το είπαμε και άλλη φορά και το ξεκαθαρίσαμε,αλλα μερικοί δεν καταλαβαίνουν(;)...Δέχόμαστε στον χώρο της blogoσφαιρας πολλές απειλές & επιθέσεις.Υποτίθεται ότι μεταξύ μας (εμείς οι bloggers) θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι διότι είμαστε μία ομάδα,αλλα κάποιοι και δυστυχώς πολλοί έρχονται εναντίον μας.ΕIΠΑΜΕ ότι ΔΕΝ είμαστε η παλιά όμάδα του troktikou... και επιπλέον πίσω απο αυτό δεν είναι ο Δούσης!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να καλύψουμε αυτό το μεγάλο κενό που άφησε πίσω του το blog αυτό!...Αν θα ξαναεμφανιστεί ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ θα το υποδεχτουμε,γιατί την προσπάθεια που έκαναν 2 ολόκληρα χρόνια αυτοί οι άνθρωποι δεν έπρεπε να την τελειώσουν έτσι.ΝΑΙ ο θάνατος του Σωκράτη Γκιόλια τους στοίχησε αλλα η ελεύθερη ενημέρωση ,δεν πρέπει να τελειώσει!Το κενό που άφησε το troktiko και η ομάδα του ήταν μεγάλο και προσπαθούμε να το καλύψουμε....Εμείς θα συνεχίσουμε τον δρόμο που χάραξε το troktiko.Επίσης σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε οι πρώτοι και ποτε δεν θέλουμε να βρεθούμε πρώτοι.Ο αγώνας του troktikou πρέπει να είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ!Εμείς συνεχίζουμε,όσοι θέλετε μας ακολουθάτε,όσοι δεν θέλετε έχει καλώς.Φιλικά προς όλους.

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010


ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟΠΕΡ;

0 σχόλια

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ! ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΓΚΑΛΑΣ Ο ΠΑΟ...
Ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ έφτασε χθες στην Αθήνα και σήμερα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Λιόν με τα τυπικά θέματα. Αρχικά, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Μπουμσόνγκ δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην Αμερική, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία του «τριφυλλιού», αλλά θα ενσωματωθεί αργότερα.

ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

0 σχόλια

ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 23 ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο Γεωργιανοί οι οποίοι είχαν διαρρήξει περισσότερα από 23 σπίτια στην περιοχή της Ν. Σμύρνης, της Δάφνης και του Ν. Κόσμου. Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των δύο δραστών βρέθηκε μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων.Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΡΙΑ ΕΙΧΕ 3 ΕΚ.ΕΥΡΩ!

0 σχόλια

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Η 92χρονη κυρά Δέσποινα που έμενε στην πλατεία Τσιγάντε στην καρδιά της Νέας Ιωνίας Βόλου, είχε τρεις μέρες να δώσει σημείο ζωής και οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία. Κάθε πρωί η ηλικιωμένη γυναίκα έβγαινε από το σπίτι της με ένα καροτσάκι της λαϊκής και πήγαινε σε κάδους και σε λαϊκές αγορές προκειμένου να μαζέψει σκουπίδια και χρήσιμα περισσεύματα.Οι αστυνομικοί χθες με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι, το οποίο έμοιαζε με τρώγλη από τους σωρούς των σκουπιδιών, και την εντόπισαν νεκρή. Μετά από έρευνα βρέθηκαν βιβλιάρια τραπέζης με καταθέσεις που ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ!Με πληροφορίες από: volospress.blogspot.com

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ Η ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ

1 σχόλια

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ
Την παραίτησή της υπέβαλε σήμερα το πρωί στον πρόεδρο της ΕΡΤ η Μαρία Χούκλη. Με ανακοίνωση που πρόκειται να εκδώσει τις επόμενες ώρες η ΕΡΤ γνωστοποιεί ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση της δημοσιογράφου και την ευχαριστεί για τη συνεργασία. Όπως είναι φυσικό, φούντωσαν τα σενάρια για το επόμενο βήμα της Μαρίας Χούκλη στο τηλεοπτικό τοπίο με αρκετούς να λένε ότι η δημοσιογράφος πηγαίνει στον ΑΝΤ1 και άλλους να υποστηρίζουν πως σύντομα θα βρει παλαιούς συνεργάτες της στον ΣΚΑΪ. Η ίδια πάντως κρατά κρυφά τα χαρτιά της αλλά μετά την επίσημη λήξη της συνεργασίας της με την ΕΡΤ, αναμένεται ότι τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί το κανάλι που θα της παρέχει στέγη για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν! Πάντως, αξίζει να παρατηρήσουμε ότι στις αρχές του μήνα η Μαρία Χούκλη ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που υπέγραψαν τις «Συμβάσεις Ειδικών Θέσεων» και που δεν σταμάτησαν τη συνεργασία τους με την ΕΡΤ όπως τόσοι άλλοι συμβασιούχοι. Πριν όμως κλείσει ο μήνας κι αυτή αποχωρίζεται την κρατική τηλεόραση! Αξίζει να παρατηρήσουμε πως ενώ πριν κάνα χρόνο όλοι προτιμούσαν την ΕΡΤ, με τις… αναπροσαρμογές προς τα κάτω των οικονομικών απολαβών, έχουν αρχίσει να την κάνουν από το Ραδιομέγαρο!

ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ 2 ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΣΙ

0 σχόλια

ΤΡΑΓΩΔΙΑ
Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου στα Μέγαρα. Πρόκειται για ελικόπτερο τύπου Apache με δύο χειριστές. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε εντός του αεροδρομίου της Πάχης. Έπιασε φωτιά ενω οι δύο πιλότοι είναι νεκροί!

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ ΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

0 σχόλια

"ΣΤΟ SEX ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΑ"
«Δεν ευχαριστιέμαι εύκολα» δηλώνει ξεκάθαρα η Ρία Αντωνίου, και οι διευκρινήσεις είναι απλώς… περιττές… «Η τεμπελιά είναι έμφυτη, μου βγαίνει φυσιολογικά. Δουλεύω, αλλά είμαι δύσκολος άνθρωπος. Δεν ευχαριστιέμαι εύκολα. Δεν έχω νιώσει, ας πούμε ποτέ, ακόμα την απόλυτη ευτυχία είτε συναισθηματικά, είτε ερωτικά, είτε επαγγελματικά, να πω ότι βρήκα αυτό που θα με κάνει να πετάξω από τη χαρά μου. Ίσως γι αυτό να συμπεριφέρομαι με τέτοια απαξίωση απέναντι σε όλα» δηλώνει το καυτό μοντέλο, σώζοντας όμως στο... παρά πέντε την «παρεξήγηση» της δήλωσής της, λέγοντας: «Οι άντρες που με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι στο κρεβάτι μόνο τεμπέλα δεν είμαι. Αν τους ρωτήσεις, θα σου πουν ότι είμαι κόλαση. Όσον αφορά στους άντρες, εγώ έχω το πάνω χέρι. Δεν με έχει απορρίψει ποτέ κανένας. Εγώ έχω τον έλεγχο, εγώ κάνω το παιχνίδι. Είμαι δυο άνθρωποι σε ένα σώμα. Από τη μια είμαι η αθώα Ρία και από την άλλη η bitch». Γιατί όμως, αν και διέθετε τις καυτές αναλογίες από πολύ νεαρή ηλικία και όπως δηλώνει η ίδια: «από μικρή ήθελα να γίνω νούμερο ένα μοντέλο», δεν ξεκίνησε τις… βόλτες της στην πασαρέλα πιο νωρίς; «Δεν είχα ποτέ κολλητούς, την παρέα, το να πηγαίνω σχολείο και να χαίρομαι που θα δω τους φίλου μου. Αργότερα, με είπαν ψωνάρα, τσουλάκι και άρχισαν να λένε διάφορα για ΄μένα, όπως ότι είχα ολοκληρώσει από πολύ νωρίς. Γι αυτό και δεν ξεκίνησα το modeling νωρίτερα» αποκαλύπτει η sexy Ρία.

3,25 ΕΚ.ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΟΣ

0 σχόλια

ΒΓΗΚΑΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ
Αποζημίωση ύψους 3,25 εκατ. δολαρίων θα καταβάλει στην οικογένεια του Σιν Μπελ, ενός άοπλου αφροαμερικανού αμερικανού πολίτη, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες αστυνομικών την ημέρα του γάμου του. Η αποζημίωση θα δοθεί στο πλαίσιο συμβιβαστικής συμφωνίας με την οποία επιλύεται η μήνυση που είχε καταθέσει η οικογένεια του θύματος σε ομοσπονδιακό επίπεδο...Βάσει της συμφωνίας που επικύρωσε ομοσπονδιακός δικαστής, άλλοι δύο άνδρες που δέχθηκαν πυρά αστυνομικών και τραυματίστηκαν στο ίδιο επεισόδιο, την 25η Νοεμβρίου 2006, ο Τζόσεφ Γκουσμάν και ο Τρεντ Μπένεφιλντ, θα λάβουν τρία εκατομμύρια δολάρια και 900.000 δολάρια αντίστοιχα.Ο δήμος της Νέας Υόρκης από την πλευρά του εξέφρασε «τη λύπη του για την απώλεια ζωής σε αυτή την τραγική υπόθεση, και τα βαθύτατα συλλυπητήριά του» στην οικογένεια Μπελ, δια στόματος του επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας, Μάικλ Καρντόσο.Ο 23χρονος τότε Σιν Μπελ και οι δύο φίλοι του δέχθηκαν μαζικά πυρά από αστυνομικούς όταν αποχωρούσαν με αυτοκίνητο από νυχτερινό κέντρο, μερικές ώρες πριν το γάμο του. Οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε ενώ διέταξαν τον οδηγό του να το ακινητοποιήσει και ότι νόμιζαν πως ο Μπελ ήταν οπλισμένος.Το σώμα του άτυχου 23χρονου βρέθηκε διάτρητο από περισσότερες 50 σφαίρες. Η είδηση της εκτέλεσης του άοπλου αφροαμερικανού προκάλεσε έντονες διαδηλώσεις και κατηγορίες ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης είναι υπερβολικά επιρρεπής στη χρήση όπλων σε επεισόδια στα οποία δεν εμπλέκονται λευκοί.Οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία είχαν αθωωθεί τον Απρίλιο του 2008, ενώ ένας τρίτος που κατηγορούνταν για θέση αθώων σε κίνδυνο επίσης αθωώθηκε. Το Φεβρουάριο το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ είχε κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για να διωχθούν οι τρεις αστυνομικοί για παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων. Πηγή: tvxs.gr

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

0 σχόλια

"ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΑΣ ΑΝ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΑ 22 ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ" ΕΙΠΕ Ο DEALER ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Αυτούσιος διάλογος της γυναίκας Εισαγγελέα με τον 28χρονο Πάρι, διαβόητο μέλος του καρτέλ που με ιστιοφόρο μετέφερε 80 κιλά κοκαΐνης απο τη Βενεζουέλα στα Σύβοτα της Λευκάδας.
Εισαγγελεάς: Είστε ο βασικός κατηγορούμενος. Τι έχετε να πείτε;Πάρις: Δεν μιλάω, ότι και να πω στο τέλος ισόβια θα μου ρίξετε όλοι σας.Εισαγγελέας: Εμείς πρώτα αφήνουμε ελεύθερο τον κατηγορούμενο, μετά εξετάζουμε τυχόν περιοριστικούς όρους και μετά σκεφτόμαστε την προφυλάκιση κάποιου.Πάρις: Με δουλεύετε. Είστε ξεδιάντροποι. Κρίνατε ήδη προφυλακιστέα την μνηστή μου που είναι οχτώ μηνών έγκυος.Εισαγγελέας: Για την εισαγγελία ξεδιάντροποι είναι αυτοί που πωλούν ναρκωτικά στα παιδιά μας.Πάρις: Υπάρχουν νεότεροι συγκατηγορούμενοι απο εμένα. Τι νομίζετε πως θα καταφέρετε. Και τον γιό σας αν 22 χρονών τον βάζατε φυλακή, στο τέλος θα γινόταν σαν κι εμένα...
crimesonair.blogspot.com

ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ "ΦΩΤΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

0 σχόλια

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ : Η νομιμότητα της διαδικασίας σύναψης σύμβασης μεταξύ της ΕΡΤ ΑΕ και αλλοδαπής εταιρείας για τον ανασχεδιασμό - δημιουργία των λογοτύπων της και την παραγωγή των τηλεοπτικών σημάτων και των γραφιστικών εφαρμογών των τηλεοπτικών της σταθμών, στο πλαίσιο δημιουργίας νέας εταιρικής ταυτότητας.
2. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ : Η διαδικασία σύναψης των συμβάσεων έργου των εξωτερικών συνεργατών της ΕΡΤ ΑΕ από το έτος 2006 έως το 2010.
3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ : Η διαδικασία σύναψης και εκτέλεσης τεσσάρων (4) συμβάσεων παροχής υπηρεσιών τεχνικών συμβουλών για την συλλογή, καταγραφή, αξιολόγηση, ταξινόμηση και κωδικοποίηση των γενικών και ειδικών στοιχείων των θέσεων εκπομπής της ΕΡΤ Α.Ε (Κέντρα Εκπομπής, Σταθμοί Μεσαίων, Αναμεταδότες κ.λ.π.), που απαιτούνται για τη σύνταξη των ειδικών μελετών για την αδειοδότηση των θέσεων αυτών από την Εθνική Επιτροπή Τηλ/νιων και Ταχυδ/ων (ΕΕΤΤ).
4. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ : Η χορήγηση χρηματικών αμοιβών (bonus) στο προσωπικό κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 17 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικού της ΕΡΤ Α.Ε., από το 2006 έως Απρίλιο του 2010.
5. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ : Οι διαδικασίες πρόσληψης και απασχόλησης προσωπικού ειδικών θέσεων (ΠΕΘ) και εκτέλεσης των σχετικών συμβάσεων από το έτος 2006 έως τον Απρίλιο του 2010.
6. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ : Διερεύνηση της νομιμότητας πρόσληψης Νομικών Συμβούλων και δικηγόρων από το 2006 έως Ιούνιο του 2010.
7. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ : Η διαχείριση των πιστώσεων του κωδικού για τις πάγιες προκαταβολές της εταιρίας «Νέα Συνδρομητική Τηλεόραση Α.Ε. Ανάπτυξης Συνδρομητικών Οπτικοακουστικών Υπηρεσιών», θυγατρικής της ΕΡΤ Α.Ε.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 12 ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

0 σχόλια

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ
Η είδηση είναι θλιβερή αλλά δυστυχώς είναι πραγματική. Το ΥΠΕΞ αποφάσισε να προχωρήσει στο κλείσιμο 12 περίπου γενικών προξενείων σε Ευρώπη και Νότια Αφρική εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που έπληξε σκληρά τη χώρα. Προκειμένου λοιπόν να μειώσει τα κόστη και να αναπροσαρμόσει τις... υπηρεσίες, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία των γενικών προξενείων σε Αννόβερο, Κολωνία, Λειψία, Νάπολη και των προξενείων σε Νίκαια και Ντουρμπάν, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόριος Δελαβέκουρας. Στο μεταξύ, τα γενικά προξενεία σε Λονδίνο, Παρίσι και Βρυξέλλες θα κλείσουν και τα γραφεία των προξένων θα μεταφερθούν στις ελληνικές πρεσβείες στις ίδιες πόλεις. Η απόφαση λήφθηκε ως μέρος των κυβερνητικών προσπαθειών να περικοπούν τα κρατικά ελλείμματα, που τώρα ανέρχονται σε 13,6% του ΑΕΠ, σε λιγότερο από 3% ως το 2014 προκειμένου να ορθοποδήσει η οικονομία.

ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ

0 σχόλια

ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ
Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 'Αντη Χατζκωστή. Δικαστήριο της Μολδαβίας αποφάσισε την έκδοση και παράδοση, στις κυπριακές Αρχές,
του καταζητούμενου Γρηγόρη Ξενοφώντος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τον φόνο του διευθύνοντος συμβούλου του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» και της τηλεόρασης «Σίγμα», Αντη Χατζηκωστή. Από το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, η Νικολέτα Τυρίμου δήλωσε ότι για την απόφαση του δικαστηρίου, η Αστυνομία ενημερώθηκε χθες προφορικά από τις μολδαβικές Αρχές. Πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία αναμένει και επίσημα, μέσω της Ιντερπόλ, να ενημερωθεί από τις μολδαβικές Αρχές για το πότε αστυνομικοί θα μπορούν να μεταβούν στη Μολδαβία για να παραλάβουν και να οδηγήσουν τον ύποπτο στην Κύπρο». Ανέφερε, επίσης, ότι «σύμφωνα με τη νομοθεσία της Μολδαβίας, ο Ξενοφώντος έχει το δικαίωμα, εντός 10 ημερών από την ημέρα έκδοσης της απόφασης, να υποβάλει έφεση, οπότε θα χρειαστεί να παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα προτού προχωρήσει η υλοποίηση της απόφασης του δικαστηρίου της Μολδαβίας».Ο Γρηγόρης Ξενοφώντος έχει συλληφθεί από τις Μολδαβικές Αρχές, δυνάμει διεθνούς εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε από την Κυπριακή Αστυνομία για την υπόθεση του φόνου του Αντη Χατζηκωστή. Τον Ξενοφώντος εμπλέκει στην υπόθεση φόνου ο Θεοφάνης Χατζηγεωργίου, ισχυριζόμενος, μάλιστα, ότι είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε το θύμα.

ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΕΛΟΣ

0 σχόλια

35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Τέρμα στους σαραντάρηδες και πενηντάρηδες απόστρατους βάζει το υπό προετοιμασία νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, τις βασικές αρχές του οποίου παρουσίασε χθες ο υπουργός Ευ. Βενιζέλος. Η δημιουργία της παράλληλης επετηρίδας εξασφαλίζει ότι οι στρατιωτικοί δεν θα...αποστρατεύονται παρά τη θέλησή τους, αλλά θα έχουν δικαίωμα στην εργασία μέχρι να συμπληρώσουν 35 χρόνια πραγματικής εργασίας. Ταυτόχρονα τους δίνεται δικαίωμα να προσφεύγουν νόμιμα κατά των κρίσεων της ικανότητάς τους, εντός του στρατεύματος, ενώ εκσυγχρονίζεται το σύστημα μεταθέσεων και τοποθετήσεων.

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

0 σχόλια

"ΣΤΕΓΝΩΣΕ" ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ
Το ρεπορτάζ λέει ότι τον Αύγουστο ο Δήμος Πειραιά δεν θα έχει χρήματα να πληρώσει ούτε τους υπαλλήλους του, με αποτέλεσμα την χρεοκοπία! Βρε Φασούλα τι τα ήθελες τα δημαρχιλίκια; Καλός ήσουν σαν παίκτης αλλά μέχρι εκεί. Για να σε δούμε τώρα...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

0 σχόλια

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού να κάνει δεκτή την πρόταση του Παναθηναϊκού που ήθελε να γίνουν οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με ανάθεση και όχι με διαγωνισμό ώστε το έργο να ολοκληρωθεί πιο σύντομα και ο χλοοτάπητας να είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος, προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου του σταδίου Αντωνίας Ζαφειροπούλου.Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Ζαφειροπούλου υπέβαλλε την παραίτησή της στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διότι...διαφώνησε με τη διαδικασία. Ήθελε να γίνει διαγωνισμός και όχι να δοθεί το έργο κατ’ ανάθεση.Η κ. Ζαφειροπούλου είχε αναλάβει ουσιαστικά τη διοίκηση του σταδίου στις 20 Ιανουαρίου και λίγο αργότερα είχε παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει τα σχέδιά της.

ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ

0 σχόλια

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ
Με 5 λοβέρδειες αποφάσεις, πριν από λίγες μερες, ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ 55 εκατομμύρια ευρώ για υπερωρίες στο ΙΚΑ! Αλλά φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά... Άλλες 3 λοβάρδειες αποφάσεις, δημοσιευμένες στο ΦΕΚ υπ' αριθμ. 2403 της 1.12.2009, τεύχος Β΄, ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ άλλα 31.146.450,40 ευρώ ΚΑΙ ΠΑΛΙ για υπερωρίες στο ΙΚΑ!!! Επαναλαμβάνουμε πως δεν αμφισβητούμε ΟΥΤΕ την αναγκαιότητα των υπηρεσιών που καλύπτουν οι υπερωρίες, ΟΥΤΕ την υποχρέωση της Διοίκησης του ΙΚΑ (= του δημοσίου) να αμείβει το υπερωριακώς εργαζόμενο προσωπικό. Επισημαίνουμε όμως την ανακολουθία ή μάλλον την υποκρισία: Μέχρι τώρα τουλάχιστον 106.000.000 ευρώ έχουν εγκριθεί για υπερωρίες του 2010 στο ΙΚΑ. Άρα υπάρχει ανάγκη προσωπικού (οπότε προς τι η απαγόρευση των προσλήψεων;). Ή έστω, υπάρχει ανάγκη υπερωριακής απασχόλησης του ήδη υπηρετούντος προσωπικού (οπότε προς τι οι κραυγές και οι φοβέρες για την κατάργηση των υπερωριών;).

ΑΠΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

0 σχόλια

ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 28 ΕΤΩΝ!
Η ρωσική εφημερίδα "Komsomolskaya Pravda" δημοσιεύει τη φωτογραφία της υπουργού με τίτλο: "Από στριπτιζού υπουργός"! Λέγεται Vera Kobalia και είναι η νέα υπουργός Οικονομίας της Γεωργίας... Από "καλλιτέχνης" striptease υπουργός Οικονομίας! Έτσι θα σωθούν από το ΔΝΤ!

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ

1 σχόλια

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΪΣΤΑΝΤΑΙ!
Δυο blogs γράφουν οτι τελικά ο Γιάννης Κανελλάκης απελύθη απο το MEGA μετά απο 15 χρόνια παρουσίας! Ο ίδιος όμως όπως γράψαμε και πιο κάτω το αρνείται σύμφωνα με το gossip-tv. Τι έχει συμβεί τελικά; Απελύθη η όχι ο αγαπητός συνάδελφος;

ΔΙΧΑΖΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ TRO-MA-KTIKOU

0 σχόλια

ΙΔΙΟ ΣΕ LOOK ΜΕ ΤΟ TROKTIKO ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;
Ποιοί κρύβονται πίσω απο την δημιουργία του blog tro-ma-ktiko; Τι συμφέροντα παίζονται; Είναι όντως συνεργάτες του Σωκράτη Γκιόλια ή μήπως κάποιοι τυχάρπαστοι δημοσιογράφοι, όπως διαβάσαμε;

ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

0 σχόλια

ΜΕΤΡΙΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Ζορίστηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μακάμπι, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, σκορ που του δίνει ισχνό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Τελ Αβίβ. Στο άδειο «κάστρο» τους, οι «ερυθρόλευκοι», στο πρώτο παιχνίδι του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League, αφυπνίστηκαν όταν οι Ισραηλινοί έμειναν με δέκα παίκτες στο 60’ και επικράτησαν με ένα ασύλληπτο γκολ του Ζαϊρί (67’) και ένα του Ρόμενταλ στο ντεμπούτο του (73’). Η Μακάμπι είχε προηγηθεί με πέναλτι του Μεντουνιανίν στο 18’.

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010


ΜΥΣΤΗΡΙΟ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ

0 σχόλια

Ρεπορτάζ: Λία Νεσφυγέ
Το μυστήριο του διαλόγου που είχε ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας με τους δολοφόνους του προσπαθεί να λύσει η Αντιτρομοκρατική. Το πώς κατάφεραν να πείσουν το θύμα τους να κατέβει από το διαμέρισμά του στις πεντέμισι τα ξημερώματα είναι το μόνο σημείο της δολοφονικής επιχείρησης που οι...τρομοκράτες της Σέχτας Επαναστατών αφήνουν στο σκοτάδι και επιλέγουν να μην αναφέρουν την εκδοχή τους για το τι ακριβώς συνέβη.Ωστόσο η αναφορά που κάνουν στην προκήρυξη σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η χήρα του δημοσιογράφου δεν έχει δώσει ακόμη αναλυτική κατάθεση, κάνει τους αστυνομικούς να αναθεωρούν την άποψη ότι ο Σωκράτης Γκιόλιας κατέβηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας του επειδή τον ειδοποίησαν για απόπειρα κλοπής του αυτοκινήτου του. Ο τελευταίος διάλογος στο θυροτηλέφωνο παραμένει άλυτος γρίφος και σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών πιθανόν με αυτό τον τρόπο οι τρομοκράτες να στέλνουν μήνυμα σε κάποιον ή κάποιους, τους οποίους ενδεχομένως επικαλέστηκαν για να πείσουν τον άτυχο δημοσιογράφο να πέσει στη θανάσιμη παγίδα.Αλλωστε αυτή η επιλογή της απόκρυψης του διαλόγου έρχεται σε αντίθεση με την υπόλοιπη προκήρυξη, στην οποία ο συντάκτης είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Εμμεση διάψευση στην προκήρυξη αναφέρεται επακριβώς ότι «Το τι ακριβώς ειπώθηκε στο θυροτηλέφωνο ώστε να εξασφαλίσουμε όχι μόνο ότι θα κατέβει, αλλά θα ΄ρθει μόνος του χωρίς να συνοδεύεται από τη σύζυγό του, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να δημοσιοποιηθεί για αρκετούς λόγους». Ο συντάκτης με αυτό τον τρόπο διαψεύδει εμμέσως την εκδοχή ότι η ειδοποίηση για απόπειρα κλοπής του αυτοκινήτου του έκανε τον δημοσιογράφο να κατέβει από το διαμέρισμά του. Η χήρα του Σωκράτη Γκιόλια δεν έχει ακόμα δώσει κατάθεση στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Από την πλευρά τους οι αρμόδιοι δεν πιστεύουν ότι η κατάθεσή της θα φωτίσει το σκοτεινό αυτό σημείο καθώς, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς που τη ρώτησαν λίγο μετά τη δολοφονία, δεν άκουσε τι ειπώθηκε στο θυροτηλέφωνο.
Τον είχε προειδοποιήσει
Φέρεται όμως να είχε προειδοποιήσει τον άνδρα της ότι εκείνοι που βρίσκονταν στην είσοδο του σπιτιού τους δεν φαίνονταν να ήταν αστυνομικοί, δεν φορούσαν στολές.Από την προκήρυξη και τις περιγραφές που δίνουν οι τρομοκράτες για τη «συνοδεία» του δημοσιογράφου προκύπτει σαφώς ότι ο 37χρονος φοβόταν για τη ζωή του- άλλωστε το τελευταίο διάστημα είχε δεχθεί απειλές λόγω επικριτικών δημοσιευμάτων στο troktiko για τους κατηγορούμενους ως μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.Ουδέποτε όμως είχε ζητήσει αστυνομική συνοδεία ούτε του είχε παρασχεθεί. Στην προκήρυξη η Σέχτα Επαναστατών αναφέρει ότι ο Σωκράτης Γκιόλιας είχε συνοδεία ασφαλείας στις μετακινήσεις του από δύο άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες, για τις οποίες δίνει πλήρη περιγραφή.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ ΝΕΑΡΟ ΣΥΝΟΔΟ ΠΕΡΑΣΕ Η ΛΙΑΝΗ

1 σχόλια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Τριήμερο στο Νάυπλιο πέρασε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της περιοχής! Μάλιστα όπως μάθαμε μαζί της ήταν και ενας νεαρός αγνώστων λοιπών στοιχείων που της έκανε παρέα. Λέτε να είναι ενα νέο αμόρε στην ζωή της;

ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ

0 σχόλια

Του κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ
Σοβαρά προβλήματα ασφάλειας των απόρρητων τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των πολιτών, τα οποία τηρούν οι επτά μεγαλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών τηλεφωνίας και Ιντερνετ στην Ελλάδα, διαπίστωσε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ετήσιας έκθεσης της Αρχής για το 2009, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής έρευνας, τα δεδομένα κλήσεων, e-mail και εισόδου στο Ιντερνέτ των χρηστών κρατούνται ακόμη και για πέντε χρόνια, χωρίς να τηρούνται οι πλέον ασφαλείς διαδικασίες φύλαξης των συγκεκριμένων αρχείων.
Την ενοποίηση με την Αρχή Απορρήτου προτείνει ο Χρ. Γεραρής Απευθύνονται συστάσεις στις εταιρείες να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας που διαθέτουν (φυσικά και ηλεκτρονικά). Οι εταιρείες που ελέγχθηκαν είναι: Forthnet, Hellas On Line, Wind, Cosmote, ΟΤΕ, Vodafone και On Telecoms.

ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ

0 σχόλια

"ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ
Ο ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ
Οι αναρχικοι δεν θα συμφωνησουν ποτέ με τις επιλογες των οπλων και τον φονο.Tο αναρχικό κίνημα αγωνιζεται για την ανατολή της ανθρωπινης ζωης και για την οριστικη δύση της εξουσιας του θανατου.Τα φασιστοειδη του σεχταρισμουχρησιμοι ηλιθιοι στην υπηρεσια της εξουσιαστικης και κρατικης βιας,δεν εχουν σχεση με την κοινωνικη επανασταση,τους αγωνες για μια διαφορετικη παγκοσμια κοινοτητα ανθρωπωνχωρις ανασφαλεια,τρομο,αδικια και εκμεταλλευση απο ανθρωπο σε ανθρωποΟ καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες τουοι αναρχικοι με την πολιτικη τους δρασηοι συμμοριες με τις εκτελεσειςοι δημοσιογραφοι με την κοινωνιακαι οχι με την καθημερινητρομοκρατια και βια της εξουσιας οχι στην στοχοποιηση του αναρχικου χωρου και του athens indymedia απο τις σφαιρες της κιτρινης στυγερης δημοσιογραφιας συλληπητηρια στην οικογενεια του Σωκρατη Γκιολια ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ σέχτα=τυφλη πιστη,αλλαζονεια,δογματισμός, απολυτη αληθεια,συνομωτισμός,σκοταδισμος....Τι απο αυτα διακρινει τον αναρχισμο?Κανένα.....Ψάξτε στα σκουπιδια της μαφιας"
"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ"

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

0 σχόλια

ΜΑΧΙΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σοβαρό θέμα με μεγάλη πρόκληση από μητροπολίτη (τυγχάνει και συγγενής κυβερνητικού στελέχους!), από τους πιο γνωστούς ανά το πανελλήνιο, ετοιμάζονται να δημοσιεύσουν το Σάββατο οι «Αποκαλύψεις». Αφορά υπόθεση real estate που θα προσβάλει τους πιστούς καθώς ο... ιεράρχης εμφανίζεται να ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα... παγκάρια εν μέσω οικονομικής κρίσης. Για να δούμε...

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ FIMOTRO Ο ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ

0 σχόλια

ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!
Ο Γιάννης Κανελλάκης διαψέυδει στο gossip-tv δημοσίευμα του blog fimotro που κάνει λόγο για αποχώρηση του απο το MEGA.

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

0 σχόλια

ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΑΜΟΡΕ
Ήρεμα αλλά με πολύ καλή διάθεση απολαμβάνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τις καλοκαιρινές του διακοπές, παρέα φυσικά με τη νέα του σύντροφο. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η μόλις 22 ετών Βασιλική Μπισαράκη γνωρίστηκαν στην παρουσίαση του λευκώματος "Αλίκη: μια ζωή φωτογραφίες" και από τότε είναι αχώριστοι.Έτσι, τώρα απολαμβάνουν μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους σε γραφικά εστιατόρια, αποδεικνύοντας ότι οι περιπέτειες του Γιάννη Παπαμιχαήλ ανήκουν για τα καλά στο παρελθόν, αλλά και ότι ο έρωτάς του με τη Βασιλική του, όχι μόνο άντεξε στις δύσκολες στιγμές, αλλά βγήκε και πιο δυνατός!

ΣΟΚ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑΣ ΤΖΟΛΙ

0 σχόλια

"ΕΚΑΝΕ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ"
Την Angelina Jolie ημίγυμνη με μαύρη μονωτική ταινία στο στήθος της και λουρί σκύλου στον λαιμό της απεικονίζουν οι φωτογραφίες, που δημοσιεύει το αμερικάνικο σκανδαλοθηρικό περιοδικό Star. Σύμφωνα με το περιοδικό, οι φωτογραφίες προέρχονται από ένα πάρτυ οργίων το 1999...Το ρεπορτάζ του περιοδικού συνεχίζει λέγοντας ότι η Angelina εκείνο το βράδυ είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και είχε ενδώσει σε... επικίνδυνα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Οι οκτώ φωτογραφίες, που δημοσιεύει και αποκαλύπτουν μία... άλλη πλευρά της Angelina, είναι τα ατράνταχτα (σύμφωνα με το περιοδικό) στοιχεία για τα όσα ισχυρίζεται στο άρθρο του.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ

0 σχόλια

"ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ" ΕΙΠΕ
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Ciao η μητέρα του Αντώνη Ρέμου ξεσπά και τα βάζει με όλους εκείνους που στεναχώρησαν τον γιο της και τον έκαναν να χάσει την υγεία του... Φαίνεται ότι η κυρία Ελένη Πασχαλίδου έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τους οπαδούς του Ηρακλή...
"Πριν ένα μήνα ήταν χάλια τα πράγματα αλλά τώρα είναι δόξα τω Θεό όλα καλά! Η πηγή του κακού (για τους οπαδούς του Ηρακλή) είναι ο Αντώνης επειδή… άδειασε την τσέπη του για την ομάδα" δηλώνει η μητέρα του Ρέμου προσθέτοντας ότι ο γιος της έχασε την υγεία του εξαιτίας της έντασης, του στρες και των δυσβάσταχτων χρεών.''Μάλιστα θυμάμαι πως στην Βέροια πήγε να δημιουργηθεί πρόβλημα με κάποιους οπαδούς σε μια εμφάνιση του. Δυστυχώς η Ελλάδα μας έτσι είναι…Στον Έλληνα δεν πρέπει να κάνεις καλό!'' προσθέτει με πικρία η κυρία Ελένη Πασχαλίδου.

"ΧΑΚΕΡΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ"

0 σχόλια

ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΩ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΡΝΟ
Πριν από λίγο καιρό, η Αλίσια Τρούση (μοντέλο) ξαφνιάστηκε, καθώς άκουσε ότι υπάρχουν φήμες που την θέλουν να έχει γυρίσει ταινία πορνό στο εξωτερικό.«Κάποιες φορές, φοβάμαι και νιώθω ότι έχω πάρα πολλούς εχθρούς που δεν γνωρίζω. Μετά τον διαγωνισμό Playmate, χάκερ κατέστρεψαν το προφίλ μου στο Facebook. Αυτό ήταν το πρώτο χτύπημα. Δεν ξέρω ποιοι είναι πίσω από κάποια χτυπήματα που δέχομαι. Δεν έχω κάνει κάτι ακόμα. Πιστεύω, όμως, ότι θα τα ανακαλύψωσύντομα αυτά τα άτομα με τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Έχω κάνει τόσες ποιοτικές φωτογραφίσεις και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να τις χρησιμοποιήσει. Και ξαφνικά, βλέπω ένα Internet που είναι έτοιμο να με κατασπαράξει. Παίρνουν χάκερ, bloggers και βάζουν σε διάφορα sites τη φωτογράφιση που έχω κάνει για το «Playboy». Θέλω να με βοηθήσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να βρω ποιοι είναι, ποιοι κρύβονται πίσω από όλα αυτά. Δεν μιλάω τόσο καιρό, κάνω υπομονή, λέω δεν πειράζει, αλλά βαρέθηκα να σκύβω το κεφάλι» εξηγεί η ίδια.

ΜΙΚΡΟΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

0 σχόλια

ΕΠΕΣΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΕΝΩ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Τεταμένη είναι η κατάσταση στον εξωτερικό χώρο του υπουργείου Μεταφορών, όπου έχουν παραταχτεί δεκάδες ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ, διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική απόφαση να προχωρήσει σε πολιτική επιστράτευση.Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου, όπου διεξάγεται νέα κρίσιμη συνάντηση, αυτή τη φορά ανάμεσα σε εκπροσώπους και τον ίδιο τον υπουργό, Δημήτρη Ρέππα. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων, επιχειρώντας να αποτρέψουν την προσπάθεια εισόδου των ιδιοκτητών στο κτίριο του υπουργείου Μεταφορών.Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην ημέρα οι απεργοί θα έχουν συνάντηση με τον υπουργό Δ. Ρέππα και τον Γ.Γ. του υπουργείου, Χ. Τσιόκα.

"ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"

0 σχόλια

HOT LINE...ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ!
Το είπε και το έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία είναι πλέον «διαθέσιμη» στο κινητό τηλέφωνο κάθε ενδιαφερόμενου με τα πιο hot προσωπικά της videos! Ιδού και η απόδειξη! Οι ροζ αγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει να δημοσιεύονται και η tv persona υπόσχεται, νέα αποκλειστικά hot videos με πρωταγωνίστρια την ίδια, στέλνοντας μόνο… ένα μήνυμα. Φυσικά η υπηρεσία θα παρέχεται με το αζημίωτο, καθώς όπως αναφέρει η αγγελία, κάθε μήνυμα στοιχίζει 2.48 Ευρώ, ενώ είναι υποχρεωτική η αποστολή και δεύτερου μηνύματος από τον χρήστη του κινητού προκειμένου να κατέβει το video. Πάντως η Τζούλια υπόσχεται ποικιλία στα videos αφού, όπως αναφέρεται: «Κάθε φορά που στέλνεις SMS θα λαμβάνεις ένα νέο, μοναδικό video»!


ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΟΝΟΥΡ ΚΑΙ ΣΕΧΡΑΖΑΤ

0 σχόλια

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΑΤΕ!
Η Σεχραζάτ και ο Ονούρ ή κατά κόσμον Berguzar Korel και Halit Ergenc εδώ και δυο μέρες βρίσκονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Νησί των Ανέμων! Το ζευγάρι έφτασε στην Μύκονο με απευθείας πτήση από Κωνσταντινούπολη. Ήρθε αθόρυβα και διαμένει σε in ξενοδοχείο του νησιού. Ελάχιστοι κάτοικοι τους έχουν δει μιας και αποφεύγουν τις συχνές εξόδους στα σοκάκια της Μυκόνου. Μάλιστα, η Berguzar και ο Halit έχουν ενημερώσει την Τουρκική πρεσβεία για την άφιξή τους στη χώρα μας. Σε αυτές τις διακοπές τους προτίμησαν να μην πάρουν μαζί τους τον μόλις ενός χρονών γιο τους, Αλί. Οι δυο τους ντυμένοι απλά, περνούν αρκετές ώρες στην πισίνα του ξενοδοχείου και αργά το βράδυ επισκέπτονται παραδοσιακές Ελληνικές ταβέρνες. Υπάλληλοι του ξενοδοχείου που τους έχουν δει μιλούν για ένα ταιριαστό ζευγάρι που δεν κρύβει τον έρωτά του.Το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να μείνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Μύκονο.

ΜΠΑΡΑΖ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

0 σχόλια

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ
"Μυρίστηκαν ζεστό χρήμα" οι ληστές και μέσα σε λιγότερες από τέσσερις ώρες "κτύπησαν" δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στη Λούτσα και το Περιστέρι, αντίστοιχα.Χθες στις 10.40 το πρωί δύο άτομα προσποιούμενα τους πελάτες εισήλθαν σε βενζινάδικο επί της Λ. Βραυβρώνος και πυροβολώντας μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό, αφαίρεσαν από τον εμβρόντητο υπάλληλο άγνωστο χρηματικό ποσό.Το απόγευμα στο Περιστέρι, επί τους Λεωφόρου Αθηνών 270, δύο άτομα με την απειλή μαχαιριού ξυλοκόπησαν τον νεαρό υπάλληλο πρατηρίου BP και του άρπαξαν την είσπραξη, περίπυο 2.000 ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσυκλέτα, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Η ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

0 σχόλια

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ; ΠΩΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ;
Oι εξελίξεις με την δημοσίευση της προκήρυξης της ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ματαίωσε την κατάθεση της συζύγου του Σωκράτη Γκιόλια στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Η Αδαμαντία φέρεται να έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα γιατί ο συντάκτης της προκήρυξης δεν εξηγεί τον τρόπο που οι δράστες ξεγέλασαν τον Σωκράτη και τον παρέσυραν στο να κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Δαιδάλου 21.

ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

0 σχόλια

ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ"
Σύμφωνα με το “Βήμα” στη φωτογραφία του οπλισμού φαίνονται πιστόλια ίδιου τύπου- ένα Τοκάρεφ και ένα 38άρι πιθανόν Ρόσι ή Ζάσταβα- με αυτά με τα οποία είχαν γίνει βολές στο «άτυπο» σκοπευτήριο του Υμηττού, το οποίο είχε ανακαλυφθεί κατά τη διάρκεια παρακολούθησης από την Αστυνομία υπόπτων για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» τον προηγούμενο Απρίλιο.
Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής ερευνούν ακόμη το ενδεχόμενο τα τρία Καλάσνικοφ που εικονίζονται στη φωτογραφία να χρησιμοποιήθηκαν στην αιματηρή ένοπλη επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής τον προηγούμενο Οκτώβριο. Ακόμη θεωρούν πλέον ιδιαίτερα πιθανόν η οργάνωση να απέκτησε το οπλοστάσιό της- λόγω της ποικιλίας του τύπου των όπλων από λαθρεμπορικό κύκλωμα της Κρήτης που έχει σχέσεις με αντιεξουσιαστές, εκτός αν για να φανεί πιο πλούσια ο φωτογράφος περιέλαβε στον οπλισμό και ρεπλίκες...
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί πάντως η εμφάνιση στη φωτογραφία δεκάδων φυσιγγίων από 12άρι κυνηγετικό όπλο το οποίο λείπει από το κάδρο. Τα κυνηγετικά αυτά όπλα, τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί παλαιότερα από την αμερικανική αστυνομία για την καταστολή διαδηλώσεων, έχουν εννιαπλάσια ισχύ πυρός από το Scorpion που χρησιμοποιεί η οργάνωση.
Στο οπλοστάσιο της «Σέχτας Επαναστατών» απεικονίζονται τρία Καλάσνικοφ, επτά Glock, ένα ημιαυτόματο Scorpion, πέντε πιστόλια από διάφορες μάρκες και ένα 38άρι περίστροφο. Ακόμη εικονίζονται δύο μαχαίρια και μία σιδηρογροθιά και μεγάλος αριθμός σφαιρών, κυρίως ανατολικής προέλευσης. Στο «σκοπευτήριο» του Υμηττού είχαν βρεθεί σφαίρες από Καλάσνικοφ των 9 mm καθώς και διαμετρημάτων 7,62Χ25 και 38 Special που «αντιστοιχούν» στους τύπους των όπλων που απεικονίζονται στο οπλοστάσιο της «Σέχτας Επαναστατών». Υπενθυμίζεται ότι στη «γιάφκα» του «Επαναστατικού Αγώνα» είχαν βρεθεί Καλάσνικοφ, ΜΡ-5 και τρία πιστόλια Ζastava των 9 mm.

ΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ

0 σχόλια

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ
Τέλος με νομοσχέδιο σκούπα βάζει η κυβέρνηση σε όλα τα κλειστά επαγγέλματα ως το τέλος του χρόνου. Με τον τρόπο αυτό η χώρα θα ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στην τρόικα.
Δικηγόροι, μηχανικοί, συμβολαιογράφοι, φαρμακοποιοί και ορκωτοί λογιστές παίρνουν σειρά, μετά τους ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους που θα γίνει με νομοσχέδιο “σκούπα” μέχρι το τέλος του χρόνου.
“Τα κλειστά επαγγέλματα θα ανοίξουν για να πέσουν οι τιμές” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη είχε πει ότι ενημέρωση την τρόικα για τις προθέσεις τις κυβέρνησης να ρυθμίσει συνολικά, με ενιαίο νομοσχέδιο για όλα τα επαγγέλματα και όχι για το καθένα χωριστά.
Το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων αποτελεί δέσμευση έναντι της τρόικας που περιλαμβάνεται στο μνημόνιο.
Αν και σύμφωνα με το μνημόνιο, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προτείνει τη σχετική νομοθεσία μέχρι το τέλος του χρόνου και να ψηφιστεί μέχρι τον Ιούνιο του 2011, φαίνεται πως αποφάσισε να επισπεύσει το χρονοδιάγραμμα αυτό, ώστε να ολοκληρωθεί και να ψηφιστεί μέχρι το τέλος του 2010!

Ποιοι είναι όμως οι περιορισμοί που αίρονται:

Φαρμακοποιοί: Οι περιορισμοί που αφορούν τον αριθμό των φαρμακείων και τα ελάχιστα περιθώρια κέρδους

Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί: Η ελάχιστη αμοιβή

Συμβολαιογράφοι: Η ελάχιστη αμοιβή, ο περιορισμός του αριθμούς τους και οι γεωγραφικοί περιορισμοί σχετικά με την περιοχή δράσης τους, καθώς και η ουσιαστική απαγόρευση διαφήμισης

Δικηγόροι: Οι περιττοί περιορισμοί για ελάχιστη αμοιβή, η ουσιαστική απαγόρευση διαφήμισης και οι γεωγραφικοί περιορισμοί σχετικά με το πού μπορούν να δρουν στην Ελλάδα

Ορκωτοί Λογιστές: Η ελάχιστη αμοιβή

Εκτιμάται ότι εντός του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η διαδικασία κατάρτισης του νομοσχεδίου για να είναι έτοιμο μέχρι τον Δεκέμβριο.
'Ερχεται η σειρά και των ταξί.
Σε ό,τι αφορά τα ταξί θα προωθηθεί ο εκσυγχρονισμός του κανονισμού που διέπει τη λειτουργία τους και θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο πλαίσιο που θα παρέχει τη δυνατότητα για την ίδρυση εταιρειών. Στα ταξί δεν εξετάζεται προς το παρόν η απελευθέρωση του αριθμού των αδειών, καθώς ήδη κυκλοφορούν στην Αθήνα περισσότερα ταξί σε σχέση με το μέγεθος και τις ανάγκες της πόλης.


ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ

0 σχόλια

50ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 5ΧΡΟΝΗ
Οι λεπτομέρειες ανατριχιάζουν και προκαλούν αηδία για το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ένας 50χρονος εις βάρος ενός 5χρονου κοριτσιού που έπασχε από αλμπινισμό!
Ένας Τανζανός καταδικάστηκε σε θάνατο δι' απαγχονισμού για την αποτρόπαιη δολοφονία ενός κοριτσιού πέντε ετών που έπασχε από αλμπινισμό. Οι λεπτομέρειες που είπε στο δικαστήριο ο 50χρονος προκαλούν αηδία αφού όπως είπε έκοψε τα πόδια του με μια μασέτα και ήπιε το αίμα του.
Δικαστήριο στην πόλη Μουάνζα, στο βόρειο τμήμα της Τανζανίας, καταδίκασε τον 50χρονο Καζιμίρι Μασάουρι, που έφυγε παίρνοντας τα κομμένα μέλη του θύματός του μαζί του αφήνοντας το μικρό κορίτσι να πεθάνει από αιμορραγία.
Ο φόνος του κοριτσιού εντάσσεται σε ένα κύμα επιθέσεων εναντίον των περίπου 200.000 αλμπίνων που ζουν στη χώρα τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας κοντά στη Λίμνη Βικτόρια, όπου οι προλήψεις είναι βαθιά εμπεδωμένες.
Οι κυνηγοί αλμπίνων αφού σκοτώνουν τα θύματά τους συλλέγουν το αίμα τους και μέλη των σωμάτων τους--τρίχες, γεννητικά όργανα, άκρα--προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν ή να τα πουλήσουν για να παρασκευαστούν μαντζούνια.
Σε ορισμένες περιοχές της Τανζανίας, μάγοι-γιατροί λένε ότι τα φίλτρα που περιέχουν το σώμα ή το αίμα αλμπίνων φέρνουν καλοτυχία στον έρωτα, στη ζωή καθώς και στις επιχειρηματικές δραστηριότητες

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ

0 σχόλια

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ;
Οξυμένα είναι τα πνεύματα αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Υποδομών όπου είναι συγκεντρωμένοι περίπου 300 οδηγοί φορτηγών οι οποίοι φανερά επκνευριμένοι από την απόφαση της κυβέρνησης για επίταξη προσπαθούν ανα τακτά διαστήματα να μπούν στο υπουργείο.Επι τόπου ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.Σε λίγο θα γίνει η κρίσιμη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων Δημοσίας Χρήσεως και του Δημήτρη Ρέππα. Αρνούνται να συμμορφωθούν με την επίταξηΗ φράση «Μολών λαβέ» βγαίνει συνεχώς από τα στόματα των ιδιοκτητών φορτηγών οι οποίοι παρά την απόφαση για επίταξη εμμένουν εμμένουν πεισματικά στην απόφασή τους να μην βγούν οι ίδιοι στην αγορά."Συνεχίζουμε. Ας μας πάνε φυλακή. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να χάσουμε", δηλώνει ο προέδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Μεταφορέων, Γιώργος Τζωρτζάτος. Αν νομίζει η κυβέρνηση ότι, με δύο ημέρες απεργίας, μπορεί να προχωρεί σε τέτοια μέτρα αντί να επιλέγει τον διάλογο, φέρει όλη την ευθύνη» τόνισε.

ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ;

0 σχόλια

ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΝΤΟΥΖΟΝ!
Από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί, υπάλληλοι εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας ( security ), ηλικίας 29, 24, 25 και 29 ετών αντίστοιχα, για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος δυο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αυστραλίας, ηλικίας 28 και 20 ετών.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω δράστες συνεπλάκησαν εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται στη περιοχή Καλαμοπόδι Μυκόνου, με τους παθόντες για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν σωματικές βλάβες. Οι τραυματισθέντες αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και κατήγγειλαν το γεγονός.
Οι δράστες με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

0 σχόλια

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ!
Τελικά η κυβέρνηση προχώρησε στην επιστράτευση των απεργών και με ανακοίνωση της έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες αυτής της απόφασης. Ωστόσο παραμένει ακόμα ανοιχτό το πώς θα γίνει όλη αυτή η διαδικασία. Με την παραπάνω απόφαση εξουσιοδοτούνται οι Υπουργοί Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών και, κατά το μέρος της αρμοδιότητάς τους, οι οικείοι Νομάρχες να προβούν σε επίταξη των υπηρεσιών και επίταξη της χρήσης των φορτηγών Δημοσίας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων καθώς και να λάβουν κάθε άλλο αναγκαίο μέτρο για τη διασφάλιση των δημοσίων αγαθών που κινδυνεύουν από την κατά τα άνω διατάραξη της ομαλής λειτουργίας της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας.