Τρίτη 20 Απριλίου 2010


"ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ"


"ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ" ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Αν το συμφέρον της χώρας επιτάσσει να χρησιμοποιήσουμε το μηχανισμό στήριξης, θα το κάνουμε χωρίς δισταγμό, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνεργασιών που είχε τη Δευτέρα με κυβερνητικά στελέχη.
Αναφερόμενος σε όσους αρνούνται να δουν αυτή την πραγματικότητα, τους κάλεσε «να κάνουν στην άκρη», λέγοντας πως «όλοι αυτοί κρύβονται πίσω από το μικροκομματικό τους συμφέρον».
Το ίδιο ζήτησε και από όσους δεν θέλουν να αλλάξει η χώρα και να ξεφύγει από τις κακοδαιμονίες που την ταλανίζουν, διότι -όπως είπε- δεν θέλουν να χάσουν τα προνόμιά τους και να πληρώσουν αυτό που τους αναλογεί.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται ίσως στην πιο κρίσιμη περίοδο και έχει να αντιμετωπίσει μια «διπλή αναγκαστική πρόκληση». Είναι, όπως είπε, οι παθογένειες ενός ιστορικού κύκλου 35 ετών, και τα αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής και των εγκληματικών επιλογών της κυβέρνησης Καραμανλή, για την οποία είπε ότι «αν είχε παραμείνει στην κυβέρνηση θα είχε οδηγήσει την οικονομία και την χώρα στην καταστροφή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου