Τετάρτη 29 Απριλίου 2009


ΓΙΑΤΡΟΣ "ΜΑΪΜΟΥ" ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Είναι απο τα γεγονότα που αφήνουν τον μέσο αναγνώστη άφωνο! Και όμως πρόκειται για την πραγματικότητα. 40 χρονος φοιτητής απέσπασε πλαστο πτυχίο ιατρικής και διορίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων "Χατζηκώστα". Έχοντας στη διάθεσή του πλαστό πτυχίο Ιατρικής, με ημερομηνία 21 Απριλίου 2004, κατάφερε να κάνει το «αγροτικό» του, στη συνέχεια επέλεξε την ειδικότητα της ορθοπεδικής και εκπαιδεύτηκε στη χειρουργική. Με… χειρουργικό τρόπο εξασφάλισε άδεια άσκησης επαγγέλματος από τη Διεύθυνση Υγείας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης το Μάρτιο του 2001 και το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους απέκτησε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Δύο χρόνια αργότερα, μετά από διαδικασίες που κίνησε ο ίδιος, άρχισε τις μετεγγραφές από τον ένα Ιατρικό Σύλλογο στον άλλο. Μετά τη Θεσσαλονίκη εγγράφηκε στα Τρίκαλα και στη συνέχεια στα Γιάννενα. Έτσι ξεκίνησε η… σταδιοδρομία του στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα». Και θα συνέχιζε μέχρι και σήμερα, εάν δεν έφτανε στα χέρια του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων μια ανώνυμη επιστολή από την Αθήνα, που ανέφερε ότι ο εν λόγω «γιατρός» ήταν κάτοχος πλαστού πτυχίου.
Μετά από σχετική έρευνα αποκαλύφθηκε η απάτη του «μαϊμού» γιατρού. Ακολούθησε η… διακριτική και αθόρυβη απόλυσή του από το νοσοκομείο και η διαγραφή του από τον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων. Ο 40χρονος επέστρεψε τα δεδουλευμένα των τριών ετών και… ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Απο το zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου