Κυριακή 20 Μαρτίου 2011


Nέες βόμβες από τον Καμπύλη: «Πήγαν όλοι τους να το παίξουν περσόνες»


ΤΑ "ΕΧΩΣΕ" ΣΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ, ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 9,84
Και εκεί που πήγαιναν να ηρεμήσουν τα πράγματα με τις απολύσεις, τις λίστες και τα λοιπά σημεία και τέρατα στον 9.84, ο Τάκης Καμπύλης μίλησε! Και τα είπε έξω από τα δόντια!.. Ο νέος διευθυντής του δημοτικού ραδιοσταθμού μίλησε για τις εκκαθαρίσεις, τα κριτήρια των απολύσεων και για όσους διαμαρτυρήθηκαν ότι τους ανακοινώθηκε η απόλυση λίγο πριν μπουν στην εκπομπή τους. Αναφέρθηκε στο μέλλον του ραδιοσταθμού υπογραμμίζοντας ότι τον Ιούνιο ίσως χρειαστεί να γίνουν νέες απολύσεις ενώ τόνισε οτι θα καθιερωθεί πλήρης και αποκλειστική απασχόληση. Ο Καμπύλης δεν δίστασε να αναφερθεί και ονομαστικά σε επώνυμους δημοσιογράφους (Παναγιωταρέα, Ράπτη, Λοβέρδο) που απολύθηκαν από τον δημοτικό ραδιοσταθμό λέγοντας ότι «πήγαν όλοι τους να το παίξουν περσόνες». Είπε χαρακτηριστικά στον.... Δημήτρη Κανελλόπουλο (Ελευθεροτυπία):

-ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ:(…)Θέλουμε να δώσουμε δείγματα σωστής διαχείρισης. Να πείσουμε τους δημότες ότι αξίζουμε να υπάρχουμε ως δημοτικό ραδιόφωνο, ότι πιάνουν τόπο τα λεφτά που δίνουν. Να μην πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας για να ταΐζουν την Αννα Παναγιωταρέα. Και πρέπει να αποτρέψουμε για το μέλλον κάθε πιθανότητα ο σταθμός αυτός να ξαναγίνει όπως πριν. Θα εισαγάγουμε το θεσμό της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης».

-ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟ:Σχετικά με όσους διαμαρτυρήθηκαν ότι τους ανακοινώθηκε η απόλυση λίγο πριν μπουν στην εκπομπή τους: «Ψέματα. Ηξεραν όλοι πως στις 28 Φεβρουαρίου έληγαν οι συμβάσεις. Αλλες θα ανανεώνονταν, άλλες δυστυχώς όχι. Το ήξεραν, αλλά δεν αποχαιρέτησαν τους ακροατές τους από την προηγουμένη. Ο Ράπτης και ο κάθε Ράπτης με κατηγορεί για συμφεροντισμό, αλλά απαιτεί ειδική συμπεριφορά. Το προηγούμενο βράδυ είχαμε δύο νεκρούς αστυνομικούς. Ξυπνάς το πρωί, βάζεις Αθήνα 9,84 να ενημερωθείς και ακούς, Τρίτη 1η Μαρτίου, τον Γιάννη Λοβέρδο να μιλάει για το πρόβλημά του. Με δύο νεκρούς! Αυτό το ραδιόφωνο και αυτούς τους δημοσιογράφους εμείς δεν τους θέλουμε. Εκείνο το πρωί ο σταθμός, μέχρι τις 12 το μεσημέρι, μετέδιδε μόνο τα προβλήματά του. Πήγαν όλοι τους να το παίξουν περσόνες». zoornalistas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου