Τρίτη 1 Ιουνίου 2010


ΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΣ ΓΙΑΝΝΗ;


ΑΦΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ...ΣΕ ΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ; ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!
«Εκτιμώ την ανιδιοτελή αγάπη των οργανωμένων οπαδών για τον Παναθηναϊκό. Τα λάθη του παρελθόντος αποτελούν οδηγό για να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Δεσμεύομαι για διατηρήσω ανοιχτή την πόρτα επικοινωνίας όποτε χρειαστεί μακριά από μεσάζοντες», ανέφερε μεταξύ άλλων στην δήλωση που εξέδωσε.Επίσης, επαναλαμβάνει τα περί προέδρου κοινής αποδοχής και στο τέλος της δήλωσής του απαντάει στον Αντώνη Αντωνιάδη, διευκρινίζοντας πως η συνάντηση έγινε με δική του πρωτοβουλία και δεν είχε καμία σχέση με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.Η δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη:«Κάναμε μία αναλυτική και πολύωρη συζήτηση, ενίοτε σε υψηλούς τόνους, αλλά ειλικρινή και ξεκάθαρη όπως αρμόζει σε Παναθηναϊκούς. Άκουσα τις απόψεις και την κριτική των εκπροσώπων των οργανωμένων φιλάθλων αλλά ταυτόχρονα τους παρουσίασα τις δικές μου θέσεις καθότι σε ορισμένα θέματα υπήρχε μία μονομερής πληροφόρηση. Εκτιμώ την ανιδιοτελή αγάπη των οργανωμένων οπαδών για τον Παναθηναϊκό. Τα λάθη του παρελθόντος αποτελούν οδηγό για να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Δεσμεύομαι για διατηρήσω ανοιχτή την πόρτα επικοινωνίας όποτε χρειαστεί μακριά από μεσάζοντες. Το μέλλον είναι αυτό που μετράει και πρέπει να θωρακίσουμε την ενότητα του Παναθηναϊκού. Επαναλαμβάνω τη δέσμευσή μου για στήριξη ενός προέδρου κοινής αποδοχής και για διοικητική συνέχεια στον Παναθηναϊκό για να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις".
ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΥΧΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου