Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009


ΑΦΟΥ ΒΟΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΤΕΤΡΑΠΑΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!
Τεράστιο είναι το σκάνδαλο με τις "παράνομες" προσλήψεις που έχουν πραγματοποιθεί στην Βουλή και δυστυχώς δεν μιλάει κανείς, πλήν της Φωτεινής Πιππιλή η οποία και έχει καταθέσει σχετική επερώτηση! Και τα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα τελευταία χρόνια έχουν διορίσει εκατοντάδες κόσμο μέσα στην Βουλή, με αποτέλεσμα ο αριθμός των υπαλλήλων να μην έχει ούτε γραφείο για να κάτσει! Μιλάμε οτι τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για τετραπλασιασμό των υπαλλήλων! Και αντι να απολογηθούν για όλα αυτα εναντι του ελληνικού λαού έρχονται σήμερα να μας ρίξουν "στάχτη στα μάτια" με την απόφαση του νέου προέδρου Φίλιππου Πετσάλνικου για τις επόμενες προσλήψεις οι οποίες όπως είπε θα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ!
Και τώρα ποιός θα λογοδοτήσει για τις εκατοντάδες προσλήψεις που ήδη έχουν γίνει; Ποιός θα μας απαντήσει ποιανού τα παιδιά βολεύτηκαν; Τι θα γίνει με τους 150 "παράνομους" διορισμούς που έγιναν στην Βουλή λίγο μετά την προκήρυξη των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου και μάλιστα με την αποδοχή και των δύο μεγάλων κόμματων;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου