Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012


Ζει σε άλλο κόσμο ο Καψής;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής ήρθε μετά τον Πάγκαλο να μας δηλώσει πως η κυβέρνηση Παπαδήμου χαίρει της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού! Μα καλά κύριε Καψή εσείς ζείτε σε άλλον κόσμο; Δεν βλέπετε τις δημοσκοπήσεις και την αγανάκτηση του κόσμου απο τις πολιτικές του συστήματος το οποίο υπηρετείται;

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το "THE INSIDER" αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που προέρχονται από μακρόχρονη προϋπηρεσία στο BBC και την «θρυλική» Ελληνική υπηρεσία του BBC. Του παγκόσμιου δημοσιογραφικού οργανισμού δηλαδή, που κάλυψε και ταυτίσθηκε με όλες τις μεγάλες ιστορικές στιγμές των τελευταίων 60 χρόνων στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Έτσι και τώρα, το «The Insider» βασιζόμενο στην ίδια "πλατφόρμα" διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο ανταποκριτών σε όλα τα «θερμά» σημεία του πλανήτη (Αφγανιστάν, Μέση Ανατολή, Βαλκάνια, Τουρκία).

Στόχος είναι να παρουσιασθούν και να αναλυθούν με απολύτως αδέσμευτο και ανεξάρτητο τρόπο, όλα τα σύνθετα φαινόμενα ενός πολύπλoκου κόσμου.

Με το INSIDER συνεργάζονται πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές από την Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ εξασφαλίσαμε επίσης, την στήριξη σημαντικών bloggers που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη ελληνική μπλογκόσφαιρα.

Το THE INSIDER τέλος, δεν έχει απολύτως ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ έναντι πολιτικών ή επιχειρηματικών συμφερόντων.
AELARA rotaei exis kapia sxesi me olloys aytoys

Δημοσίευση σχολίου