Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012


Ντροπή στον Παπούλια για τις διώξεις στον απλό κόσμο

Το greekspy καταγγέλλει με όση φωνή έχει την απαράδεκτη ενέργεια του Προέδρου της Δημοκρατίας να δώσει εντολή στα αστυνομικά όργανα προκειμένου να συλλάβει όσους πολίτες τον αποδοκίμαζαν στην Χαλκίδα. Πρόκειται για μια κίνηση ντροπής την στιγμή που αποδεδειγμένα οι πολιτικές ηγεσίες μας έφτασαν σήμερα στην κατάσταση που είμαστε. Μια κατάσταση την οποία υποστηρίζει με την στάση του και ο Κάρολος Παπούλιας! Ντροπή!!!Η τρομοκρατία των πολιτών δεν θα περάσει...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ντροπη στο καρολο.Ενας απο τους χειροτερους προεδρους εαν οχι ο χειροτερος.Αμα ζωντανευε ο Κολοκοτρωνης ουτε για φτυσιμο δεν θα τον ειχε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΦΙΛΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΤΡΑΒΗΞΕ!ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ! ΙΕΡΕΜΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα πολεμησε τους Γερμανους....???????????? χαχαχαχαχα ασε μας ρε λαμογιο γληφτη....!!!!! που θα πεις τον καραπροδοταρο πολεμηστη των Γερμανων....??? τον ψευτη...! ποτε πολεμησε οταν ηταν 3ων ετων...??? χαχαχαχα.....???? και τωρα γιατι εβαλε την υπογραφη του και μας παρεδωσαι στους Γερμανους....?????? δεν μας τα λες καλα μεγαλε...?? χωριανο σου ειναι...??? δεν ντρεπεσαι...??? κοματοσκηλο του πασοκ ηταν ο παπαπουλιας....??? ποιος ηταν δα ο μεγαλος ανταρτης του εαμ ελας...???

Γλάστρα on 6 Ιανουαρίου 2012 στις 4:38 μ.μ. είπε...

Δυο γαιδαροι μαλονανε σε ξενο αχυρονα...........

Ανώνυμος είπε...

Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ είναι. Γιατί να κάνει κάτι διαφορετικό από τους άλλους;

Ανώνυμος είπε...

Γνωστός Αλβανολάγνος .Η πιο ακριβή γλάστρα στην Ευρώπη . Δεν αξίζει ούτε για φτύσιμο . Είναι ο των 500.000,00 ευρώ , που τον πληρώνουμε ετησίως για να στηρίζει τους φίλους του τα κλεφτρόνια . Είναι η ντροπή της Ελλάδος και το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα των πολιτικών λαμογιών που μας παρέδωσαν στους Γερμανούς .

Ανώνυμος είπε...

Γεαι σου ρε δημοκρατη Προεδρε της δημοκρατιας.Καλα που ειναι ανωνυμα τα μπλογκ ακομα.Αλλα και αυτο θελετε να μας το κοψετε...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕ , ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΧΑΑΧΑ , ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΜΑ ΕΙΧΕς ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ , ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΟΣΙΛΟΓΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ! ΚΡΙΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΖΕΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;
ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝ, Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Δημοσίευση σχολίου