Σάββατο 10 Απριλίου 2010


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ
Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων καταγγέλουν τον υποψήφιο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Χατζή συνυποψήφιοι του! Διαβάστε τι μας έστειλαν :
"Σε νέες περιπέτειες, νομικές αυτή τη φορά, έβαλε τη Νέα Δημοκρατία η αλόγιστη και καθαρά πατερναλιστική κίνηση του υποψηφίου της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Χατζή.
Ο Χατζής έκανε μαζική αποστολή sms χρησιμοποιώντας τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που έχει στη διάθεσή της η Ρηγίλλης από τις εκλογές .
Η κίνηση του αυτή δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τίθεται, πλέον, ενώπιον της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για διοχέτευση προσωπικών στοιχείων.
Η Νέα Δημοκρατία είναι κατά το νόμο υπεύθυνη για τα προσωπικά δεδομένα των 800.000 που συμμετείχαν στις εκλογές του περασμένου Νοέμβρη και άρα εκτίθεται από τη στιγμή που αυτά έφτασαν στα χέρια του Χατζή. Είναι απολύτως φυσικό να διερωτώνται οι νέοι από που έλαβαν το sms, από τη στιγμή που δε γνωρίζουν καν ποιος είναι ο Χατζής.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο άνθρωπος που σχεδίασε αυτή την κίνηση και έδωσε τις λίστες στο Χατζή δεν είναι άλλος από το γνωστό «πατερούλη» του Χατζή και υπεύθυνο του γραφείου τύπου της Ν.Δ., Γιώργο Μουρούτη. Παραβιάζει κάθε όριο ηθικής και σοβαρότητας και αντί να ασχολείται με το αντικείμενο του μπλέκεται διαρκώς στα πόδια της ΟΝΝΕΔ".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου