Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009


ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!


ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ!
Δικαιωθήκαμε πλήρως σήμερα όταν είδαμε παρόμοιο δημοσίευμα με το δικό μας αναρτημένο στο blog troktiko! Ήταν μια αποκάλυψη του greekspy που όπως φαίνεται δεν πέρασε απαρατήρητη απο άλλα ΜΜΕ. Έτσι δύο μήνες περίπου μετά την αποκάλυψη μας ήρθε να προστεθεί το ίδιο σχεόν δημοσίευμα με το δικό μας απο το troktiko. Έστω και αργά εμείς χαιρόμαστε που τα θέματα μας αναπαράγονται, γιατι πρόκειται για σοβαρές αποκαλύψεις. Διαβάστε τι έγραψε σήμερα το blog troktiko :

"Εναν ολόκληρο όροφο καταλαμβάνει ο «σούπερ κοριός» της ΕΥΠ, με τον οποίο εντοπίστηκαν τα μέλη της λεγόμενης συμμορίας των «16». Είναι εγκατεστημένος στον 15ο όροφο της οδού Κατεχάκη, στα λεγόμενα «κλειστά ήστεγανά δωμάτια της ΕΥΠ», όπως ονομάζονται, όπου η πρόσβαση σ΄ αυτά γίνεται μόνον από ειδικούς πράκτορες εφοδιασμένους με ηλεκτρονικές κάρτες. Στοίχισε 3,5 εκατ. ευρώ και μπορεί να κάνει από 700 ως και 800 ταυτόχρονες παρακολουθήσεις όχι μόνο σταθερών ή κινητών τηλεφώνων, αλλά και email SΜS, fax, ακόμη και συνομιλιών σε ανοιχτούς χώρους".


ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΣΕ "ΕΙΔΙΚΟ" ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ
Η ΕΥΠ κυρίες και κύριοι έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει οποιοδήποτε έλληνα πολίτη θελήσει και να ακούσει λεπτομερώς την οποιαδήποτε συνομιλία χρειαστεί, όποτε θελήσει χάρη σε ένα "'ειδικά" διαμορφωμένο δωμάτιο που υπάρχει στον τελευταίο όροφο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Όλα τα τηλέφωνα μας σταθερά και κινητά μπορούν να παρακολουθηθούν απο τις αρμόδιες υπηρεσίας εαν αυτο θελήσουν, με την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων να μην μπορεί να κάνει τίποτα, γιατι πολυ απλά δεν γνωρίζει τιποτα για αυτές τις παρακολουθήσεις και τις καταγραφές των συνομιλιών. Το βαλιτσάκι με τους κοριούς που κατα καιρούς έχουν αποκαλύψει οι εφημερίδες ότι διαθέτει η ΕΥΠ δεν είναι τίποτα μπροστά στην τεχνολογία που πραγματικά διαθέτει, τόσο η ΕΥΠ όσο και η Ελληνική Αστυνομία στο κτίριο της οδού Κατεχάκη.Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα λοιπόν στην οδό Κατεχάκη στο κτίριο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξεως βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ένα υπερσύγχρονο δωμάτιο παρακολουθήσεων στο οποίο καταγράφονται όλες οι συνομιλίες που θέλει η ηγεσία της ΕΥΠ και παρακολουθούνται όλα τα τηλέφωνα που επίσης θέλει η εν λόγω υπηρεσία. Τα μηχανήματα καταγραφής συνομιλιών που υπάρχουν είναι καινούργια (τα πιο πολλλά αποκτήθηκαν το 2004). Παρακολουθούν άνετα όλα τα κινητά και όλα τα σταθερά τηλέφωνα με δυνατότητα παράλληλης εγγραφής τους σε σκληρό δίσκο.Στο δωμάτιο παρακολούθησης εργάζονται καθημερινά αρκετοί υπάλληλοι οι οποίοι όταν βρίσκονται μέσα δεν έχουν την δυνατότητα να εξέλθουν παρα μόνο όταν τους ανοίξουν απο έξω, προκειται για μια σειρά απο μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί απο την υπηρεσία για να μην υπάρχουν διαρροές στις καταγραφές και στις παρακολουθήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου