Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012


Πάμε για συνολική λύση;

0 σχόλια
Oι υπουργοί Οικονομικών Γαλλίας και Γερμανίας ξεκαθαρίζουν πως εντός του Νοεμβρίου θα υπάρξει συνολική λύση για την Ελλάδα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχουν τεθεί επίσημα στο τραπέζι τουλάχιστον δύο βασικά ζητήματα, δηλαδή η κατά δύο χρόνια επιμήκυνση της υποχρέωσης της χώρας να μειώσει το δημόσιο έλλειμμα κάτω από 3% καθώς και το μείζον πρόβλημα της βιωσιμότητας του χρέους, που περιλαμβάνει την -όπως φαίνεται- αναγκαστική προσφυγή σε νέο «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων. Για να δούμε... 

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012


Δείτε : Οι αποδοκιμασίες στον Γιωργάκη Παπανδρέου απο φοιτητές στο Βερολίνο μιλάνε απο μόνες τους...Με ποιούς ήταν μαζι; Με τον Sorros και τον πρόεδρο της Sachs και πρώην Επίτροπο Πίτερ Σάδερλαντ...

0 σχόλια


Ο τυφώνας και η Ελλάδα

0 σχόλια
Βλέποντας κανείς τις εικόνες καταστροφής απο την Αμερική και τον τυφώνα "Σάντυ" δεν μπορεί παρά να νιώθει τυχερός και ευλογημένος που ζει στην χώρα μας. Μια χώρα που έχει ρυθμό ζωής, ήλιο, θάλασσα και φιλόξενους ανθρώπους. Τέτοιες στιγμές είναι που όλοι πρέπει να σκεφτόμαστε πόσο τυχεροί είμαστε που ζόυμε στην Ελλάδα μας. Μια Ελλάδα βέβαια που φρόντισαν κάποιοι πολιτικοί απατεώνες και λαμόγια πάσης φύσεως να καταστρέψουν...Δυστυχώς στην πατρίδα μας βασιλεύουν όλα τα άσχημα, όπως η ανικανότητα, το ρουσφέτι, η λαμογιά και πολλά άλλα..Κρίμα πραγματικά...Παρόλα αυτά πάντως δεν έχουμε ούτε τυφώνες ούτε τσουνάμια και για αυτά πχ πρέπει να νοιώθουμε τυχεροί!

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012


Η λίστα Λαγκάρντ και η κοροϊδια

0 σχόλια
Όχι άλλη κοροίδια!
Τα πράγματα αγαπητοί αναγνώστες είναι πολύ απλά. Η πολιτική ατολμία, απραξία και "συγκάλυψη" που υπήρξε στη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ είναι αναμφισβήτητη...Όμως εδω επισημαίνουμε πως το θέμα των καταθέσεων μικρών και μεγάλων που "έφυγαν" προς το εξωτερικό είναι πολύ εύκολο να λυθεί αν η πολιτική ηγεσία ήθελε πραγματικά. Και εξηγούμαστε. Η τράπεζα της Ελλάδος έχει όλα τα στοιχεία, όλων όσων "έδιωξαν" χρήματα προς το εξωτερικό. Όλα και αναλυτικά!!! Επομένως για ποια λίστα Λαγκάρτν μιλάμε όταν η πολιτική ηγεσία μπορεί αμέσως να τα μάθει όλα και επίσημα;  Όσο για τις ευθύνες Παπακωνσταντίου και Βενιζέλου στην λίστα Λαγκάρτν είναι αναμφισβήτητες. Πάντως για να ξέρουμε τι μας γίνεται αυτές οι ευθύνες είναι αυτονόητες απο την στιγμή που κανείς πρωθυπουργός μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει τα επίσημα στοιχεία απο την τράπεζα της Ελλάδος. Επομένως όχι άλλη κοροϊδια δεν την αντέχουμε!!!

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012


Οι Γάλλοι τόλμησαν, εμείς γιατί όχι;

0 σχόλια
Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ τόλμησε στην χώρα του και φορολόγησε περαιτέρω και πολύ μάλιστα κατα 75% το μεγάλο κεφάλαιο (αφότου ανέλαβε), εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες! Δεν φοβήθηκε το κόστος και δεν υπολόγισε τις διαπλοκές. Εδώ ο Σαμαράς ως συνήθως δεν έκανε τίποτα...Γιατί άραγε; Τι διαφορετικό έχει δηλαδή ο Γάλλος πρόεδρος απο τον δικό μας; Γιατί μια ζωή οι ξένοι να τολμούν και εμείς όχι; Κάποια στιγμή πρέπει να μας απαντήσουν οι πολιτικοί μας αν και η μόνη λύση πλεόν είναι ο λαός να τους στείλει εκεί που πρέπει..Δηλαδή στα σπίτια τους ή στην αντιπολίτευση!

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012


Αρχίζει και ξυπνάει ο κόσμος

0 σχόλια
Ο κόσμος έστω και πολύ αργά αρχίζει και ξυπνάει επιτέλους, καθώς είδε για μια ακόμη φορά τους πολιτικούς μας να τον εξαπατούν. Ο Σαμαράς μιλούσε για επανδιαπραγμάτευση του μνημονίου και παίρνει ακόμα πιο σκληρά μέτρα κατόπιν εντολών. Μιλούσε για κατάργηση του χαρατσιού και δεν έκανε τίποτα. Και όπως είναι αναμενόμενο πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις πρώτο κόμμα. Όμως βρε παιδιά γιατί περιμένατε και πάλι να εξαπατηθείτε κυρίως απο τα πρώην μεγάλα κόμματα; Δεν τους μάθατε πιά; Ας δοκιμάσουμε και τον Τσίπρα και βλέπουμε τι θα γίνει, άλλωστε τώρα έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα πηγαίνουμε απο το κακό στο χειρότερο, αυτό είναι το μόνο βέβαιο!

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012


ΔΕΗ κάτσε φρόνιμα...

0 σχόλια
Και ξαφνικά μέσα σε όλα τα δεινά που μας έχουν βρει απο τους αποτυχημένους πολιτικούς μας, έρχεται και πάλι η είδηση στο προσκήνιο πως απο τις αρχές του 2013 η ΔΕΗ θα αυξήσει περαιτέρω τα τιμολόγια της! Δεν φτάνει που τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε συνεχόμενες και μεγάλες αυξήσεις, θέλει και άλλες! Δεν φτάνει που γίνεται ο κακός χαμός στην κοινωνία, θέλει και αυξήσεις...Στόχος τους βέβαια είναι τελικά ούτε φως να έχουμε στα σπίτια μας, αν καταφέρουμε να τα κρατήσουμε και αυτά! Απο την πλευρά της κυβέρνησης Σαμαρά βεβαίως ούτε λόγος για κοινωνική πολιτική...Όλα αυξάνονται, οι μισθοί και οι συντάξεις περικόπτονται και οι φόροι είναι ανελέητοι.  Έχει αναρωτηθεί κανείς τους πως θα μπορέσει ο κόσμος να τα βγάλει πέρα; Για πάρτε το λίγο αλλιώς γιατί θα σας πάρει αυτό...θυμηθείτε μας!

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012


Σοκ απο τις δηλώσεις Βορίδη

1 σχόλια
Πραγματικό αίσχος!
Επειδή διαβάσαμε τα δημοσιεύματα για τις δηλώσεις Βορίδη περι πλειστηριασμού και της πρώτης κατοικίας απο τις τράπεζες, αλλά δεν το είδαμε να το λέει ξεκάθαρα, εμείς επισημαίνουμε : αν πράγματι ο κύριος Βορίδης πιστεύει οτι οι τράπεζες θα πρέπει να βγάζουν στον πλειστηριασμό και την πρώτη κατοικία, τότε πρόκειται για πραγματικό αίσχος για τον ίδιο! Κύριε Βορίδη αν όντως το πιστεύετε αυτό τότε το καλύτερο θα ήταν να παραιτηθείτε άμεσα απο την έδρα σας και να πάτε σπιτάκι σας. Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλες ηλιθιότητες και αδικίες εις βάρος του! Αν όμως δεν το πιστεύετε και έγινε παρερμηνεία βγείτε να το πείτε. Σκεφτείτε δε τον χρόνο που βγαίνεται και κάνετε τέτοιες δηλώσεις...Σε μια εποχή που ο ελληνικός λαός είναι πνιγμένος κυριολεκτικά! Ντροπή σας αν το πιστεύετε αυτό!

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

1 σχόλια
Μετά τα νέα απάνθρωπα μέτρα της κυβέρνησης Σαμαρά η δόση των 31 δις ευρώ είναι πλέον κοντά μας. Όμως που θα πάνε αυτά τα χρήματα; Τα 25 δις ευρώ θα πάνε (που αλλού) στις τράπεζες για την ανακεφαλαίωση τους! Τα υπόλοιπα στους τόκους των δανείων που χρωστάμε και για την ελληνική κοινωνία θα μείνει κάτι λιγότερο απο 1 δις ευρώ. Και βγαίνει ο Σαμαράς και μιλάει πλέον για ανάπτυξη. Για ποιά ανάπτυξη μιλάς Αντώνη; Πως θα βοηθηθεί ο απλός λαός απο την νέα δόση; Πώς θα έρθει η ανάπτυξη; Η συνεχίζετε να μας δουλεύετε ή δεν ξέρετε τι σας γίνεται!

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012


Μερικές αλήθειες

0 σχόλια
Μερικές αλήθειες να λέγονται καλό είναι...Τι ήθελε η Μέρκελ στην χώρα μας και με ποιους συναντήθηκε; Μα φυσικά ήθελε να εξασφαλίσει τα 8 δις ευρώ που θέλουν οι γερμανικές εταιρίες απο την Ελλάδα, ενώ εδώ συναντήθηκε κυρίως με τον κύριο  Ζήμενς καθώς και με εναν άλλο γερμανικό κολοσσό. Όλα τα άλλα ειναι για το θεαθηναι. Αυτό που έχει σημασία όμως να τονίσουμε είναι οτι οι ξένοι δεν ενδιαφέρονται για εμάς, δίνοντας μας τα δάνεια, αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα εξαγοράσουν φτηνά τον πλούσιο ορυκτό μας πλούτο! Βλέπετε το δημοσίευμα του Bloomberg οτι μπορούμε να γίνουμε η πρώτη παραγωγός δύναμη χρυσού μέχρι το 2016 καθώς και τα αλεπάλληλα στοιχεία και δημοσίευματα για τα πετρέλαια μας και το φυσικό μας αέριο! Αλήθειες που λίγοι πολιτικοί τολμάνε να πούνε...Δυστυχώς! Το κακό βέβαια είναι οτι οι πολιτικοί μας αυτοί είναι έτοιμοι να τα ξεπουλήσουν όλα στις μεγάλες δυνάμεις και αυτό είναι έγκλημα κατά της χώρας μας...

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012


Συνεχίζουν να εκβιάζουν τον ελληνικό λαό

0 σχόλια
Σιχαθήκαμε τις απειλές σας!
«Αν δεν πάρουμε τη δόση θα την πάρει η Ισπανία» είπε ο υπουργός Οικονομικών προειδοποιώντας ότι αν δεν πάρουμε τη δόση τώρα θα πεθάνουμε από ασφυξία! Η πολιτκή Σαμαρά του εκβιασμού προς τον ελληνικό λαό συνεχίζεται κανονικά με προπέτασμα την δήθεν χρεοκοπία και την δήθεν κατάρρευση. Τώρα που καταρρέει όμως ολος ο ελληνικός λαός δεν τους καίγεται καρφί! Κύριοι γιατί δεν απαντάτε στο ερώτημα αν υπάρχει έξοδος απο το τούνελ με την έως τώρα πολιτική που σας χαράζει το ΔΝΤ; Θα μου πείτε τι να απαντήσετε, εδώ το ίδιο το ΔΝΤ παραδέχτηκε πως έπεσε έξω στα νούμερα και τις προβλέψεις του!

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012


Υπάρχει ακόμα η Δικαιοσύνη

0 σχόλια
Το Ειρηνοδικείο Μετσόβου με απόφασή του δικαίωσε ακόμη ένα υπερχρεωμένο Μέλος του Ινστιτούτου Προστασίας Καταναλωτών Ηπείρου, διαγράφοντας το 66,25% των συνολικών του οφειλών. Με σχετική απόφαση ρυθμίστηκαν οι οφειλές του αιτούντα-δανειολήπτη, ενώ διασώθηκε η κύρια κατοικία του κατά της οποίας είχε επισπεύσει πλειστηριασμό μια εκ των πιστωτριών τραπεζών. Τα υπόλοιπα χρέη του δανειολήπτη ρυθμίστηκαν σε μηνιαίες δόσεις, ενώ σημαντικό μέρος αυτών διαγράφηκε ολοσχερώς. Η απάντηση μας αγαπητοί αναγνώστες στα ύπουλα σχέδια του κράτους και των τραπεζών να μας αρπάξουν τις περιουσίες μας, θα είναι η δικαιοσύνη, η οποία ακόμα στέκεται όρθια και στα πόδια της!

Της έδωσαν το όπλο απο το πλαϊ

0 σχόλια
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ GREEKSPY
Όπως μάθαμε αποκλειστικά από αυτόπτες μάρτυρες το φονικό όπλο της γυναίκας που σκότωσε τον αντιδικο της, της το έδωσαν απο το πλαϊ των δικαστηρίων! Εκείνη είχε περάσει κανονικά μέσα απο το μηχάνημα ανίχνευσης! Δηλαδή κύριοι της αστυνομίας υπάρχει και συνεργός στο έγκλημα! Έτσι για να είμαστε δίκαιοι και σωστοί, το μηχάνημα στην είσοδο των δικαστηρίων δουλεύει κανονικά. Όμως κύριε υπουργέ της Δικαιοσύνης πως μπορεί να αποτραπεί παρόμοιο γεγονός στο μέλλον; ΄Η πρέπει να μπουν μηχανήματα έξω απο όλες τις αίθουσες ή να κατασκευαστεί ενας τεράστιος τοίχος γύρω απο τα δικαστήρια ή να υπάρχει περισσότερη φύλαξη, αλλά ο χώρος είναι τεράστιος. Πάντως ευθύνες και πάλι υπάρχουν!

Ξέφραγο αμπέλι τα δικαστήρια;

0 σχόλια
Με αφορμή το σημερινό τραγικό περιστατικό στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, έρχεται στην επιφάνεια το θέμα της ορθής φύλαξης του χώρου. Πως είναι δυνατόν να πέρασε μέσα στα δικαστήρια ολόκληρο όπλο τυλιγμένο μέσα σε μια πετσέτα; Το μηχάνημα ανίχνευσης στην είσοδο λειτουργεί; Και αν ναι πως και δεν εντόπισε το όπλο; Η αλήθεια πάντως είναι πως στην είσοδο ο έλεγχος που γίνεται είναι κατα φαντασία έλεγχος και αυτό το ήξεραν όλοι μέχρι σήμερα! Είναι κρίμα να είναι ξέφραγο αμπέλι τα δικαστήρια μας, όπως ξέφραγο αμπέλι είναι και ολόκληρη η χώρας μας. Και μια απορία. Ευθύνες θα αποδοθούν σε κανέναν για το σημερινό φιάσκο;

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012


Συνεχίζεται ο κατήφορος

0 σχόλια
Νέα αντιλαϊκα μέτρα!
Και ο κατήφορος συνεχίζεται! Όσες φοροαπαλλαγές υπήρχαν, καταργήθηκαν και αυτές την ίδια στιγμή που έρχονται νέες μειώσεις μισθών! Η πολιτική Σαμαρά είναι βέβαιο ότι μας οδηγεί στην εξαθλίωση, χωρίς φυσικά να υπάρχει και ενα φως στο τούνελ ότι θα ξεπεράσουμε την ύφεση. Η Ελλάδα μοιάζει σαν βάρκα χωρίς ελπίδα που είναι παρατημένη μεσοπέλαγα. Κρίμα πραγματικά για τον ελληνικό λαό. Όμως ξέρετε κάτι; Ποιός ψήφισε τον Σαμαρά; Ο ελληνικός λαός δεν τον έβγαλε; Οπότε όσοι τον ψηφίσαν καλά να πάθουν...Οι υπόλοιποι όμως τι φταίνε; Εδω είναι το θέμα...

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012


Άνεργος ένας στους τέσσερις

0 σχόλια
Εφιάλτης η ανεργία!
Η ανεργία καλπάζει. Το ποσοστό που δημοσιοποίησε χθες η ΕΛΣΤΑΤ για τον μήνα Ιούλιο ανέρχεται στο 25,1% έναντι 17,8% τον Ιούλιο του 2011 και 24,8% τον Ιούνιο του 2012. Οι άνεργοι ανέρχονται σε... 1.261.604 άτομα, αυξημένοι κατά 377.991 άτομα μέσα στο τελευταίο δωδεκάμηνο. Στο σύνολο του εργατικού δυναμικού, 1 στους 4 είναι άνεργος, ενώ σοβαρότερο εμφανίζεται το πρόβλημα στις ηλικίες 24 - 34 ετών. Σε αυτήν την κατηγορία το ποσοστό ανέρχεται στο 31,4%, ενώ το ποσοστό της ανεργίας στους νέους ηλικίας έως 24 ετών ανέρχεται στο 54,2%.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012


Η αποτυχία του Τόμσεν

0 σχόλια
Παραδέχτηκαν ότι έπεσαν έξω!
Η ομολογία της αποτυχίας των μελών του ΔΝΤ πριν απο λίγες μέρες σε συνέδριο τους είναι συνταρακτική και δείχνει ότι βαδίζουμε στα τυφλά με καθοδηγητές ανθρώπους οι οποίοι νομίζουν πως μπορούν να αλλάξουν τις οικονομίες των κρατών, στην πράξη όμως αποτυγχάνουν! Και ποιός πληρώνει το μάρμαρο φυσικά; Ο ελληνικός λαός. Τι παραδέχτηκαν τα μέλη του ΔΝΤ; Ότι έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους για τα στοιχεία της ύφεσης της ελληνικής οικονομίας! Πίστευαν ότι θα έχουμε ύφεση στο 2% και έχουμε κοντά στο 8%! Μιλάμε για παταγώδη αποτυχία και αντί ο Σαμαράς να την εκμεταλλευτεί και να διεκδικήσει καλύτερους όρους για τους έλληνες πολίτες απο την Άνγκελα Μέρκελ, δεν είπε κουβέντα! Αντί να πει ότι έχουμε γίνει το πειραματόζωο της Ευρώπης απο "ανήδεους" τεχνοκράτες, δεν είπε κουβέντα! Και το "καυτό" ερώτημα βεβαίως τώρα είναι, τι άλλο μας περιμένει! Πόσες άλλες θυσίες θα γίνουν και πόσο έξω θα πέσει και πάλι το ΔΝΤ! Εμείς το φωνάζαμε εδω και καιρό, ότι προτιμότερο ειναι να σωθεί ο ελληνικός λαός, παρά το κράτος, όμως ο λαός επέλεξε τον Σαμαρά για πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα πλέον να μην ξέρουμε αν μετά τον λαό, θα σωθεί και το κράτος!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012


Μεγάλο πρόστιμο στον ΑΝΤ1

0 σχόλια
Πρόστιμο 330.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στον τηλεοπτικό σταθμό Antenna! Το πρόστιμο αφορά πολλαπλές παραβιάσεις ωστόσο σχετίζεται κυρίως με την προβολή του τηλεπαιχνιδιού Τηλεκύβος, για το οποίο επιβλήθηκαν και οι υψηλότερες κυρώσεις. Συγκεκριμένα η ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή επέβαλε στο κανάλι, τρία πρόστιμα ύψους 100.000 ευρώ για μεταδόσεις της εκπομπής Τηλεκύβος, ενώ επέβαλε και δυο πρόστιμα ύψους 15.000 ευρώ το καθένα, για προβολή εκπομπών μυθοπλασίας με εσφαλμένη σήμανση. Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΕΣΡ το σκεπτικό της επιβολής των προστίμων που αφορούν στο τηλεπαιχνίδι, βασίζεται στο ότι πρόκειται για τυχερό μη αδειοδοτημένο παιχνίδι, από την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχουν Παιγνίων και ως εκ τούτου δεν μπορεί να προβάλλεται από την τηλεόραση.

Συμβολική η επίσκεψη Μέρκελ

0 σχόλια
Σύμφωνα με το δίκτυο Euronews, η παρουσία της Μέρκελ στην Αθήνα έγινε απλώς για να υπογραμμίσει το ενδιαφέρον του Βερολίνου για τη διατήρηση των ισορροπιών στον «εύθραυστο» ευρωπαϊκό νότο. Κατά τους Γερμανούς και τους Έλληνες επιχειρηματίες, αυτό που μετρά είναι να πληρωθούν οι γερμανικές εταιρείες (κυρίως του φαρμακευτικού κλάδου) από τα οφειλόμενα προς αυτές, ποσό που ανέρχεται σε δύο δισεκατομμύρια ευρώ και τα οποία θα εκταμιευτούν από την αναμενόμενη δόση πιθανότητα τον Νοέμβριο. Σημειωτέον ότι το ποσοστό από τα χρήματα που θα δοθούν σε ιδιώτες από το ελληνικό κράτος ανέρχεται στο 50% για τις γερμανικές εταιρείες.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012


Άντε να δούμε και την Μέρκελ

0 σχόλια
Η Μέρκελ ήρθε στην Αθήνα, δείχνοντας έτσι οτι στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά, όμως το θέμα είναι αν θα αντέξει ο ελληνικός λαός τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα, καθώς και όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας (βλέπε πχ ακρίβεια). Καλό είναι να έχουμε καλές επαφές ακόμα και με την Μέρκελ, δεν λέμε, όμως θα της πεί κανείς οτι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο; Θα της πεί κανείς για τις γερμανικές αποζημιώσεις; Θα της πεί κανείς για την ακρίβεια; Θα της πεί κανείς οτι τα περισσότερα νοικοκυριά δεν θα έχουν πετρέλαιο φέτος; Γιατί πολύ φοβούμαστε οτι (και) απο αυτή την επίσκεψη δεν πρόκειται να βγεί τίποτα σημαντικό.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012


Ο αστυνόμος..."τρελάθηκε"!

0 σχόλια
Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας η διαδήλωση κόσμου! Άλλο και τούτο που μας βρήκε ξαφνικά. Δηλαδή απο πότε έχει το δικαίωμα ένας αστυνομικός να απαγορεύει στον κόσμο να συγκεντρωθεί; Πάμε καλά σε αυτό το κράτος ή έχουμε χάσει τελείως την μπάλα; Σε ποιά άλλη χώρα έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο; Κυρ αστυνόμε πάρτο αλλιώς γιατί θα βρείς!

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012


Νέα απόφαση ντροπής απο τους δικαστές

0 σχόλια
Ανύπαρκτος ο υπ. Δικαιοσύνης!
Συνεχίζονται πανελλαδικά μέχρι 31 Οκτωβρίου οι κινητοποιήσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης λόγω των αναμενόμενων νέων περικοπών στις αποδοχές των δικαστικών... λειτουργών. Οι δικαστές υπενθυμίζουμε απέχουν απο τα καθήκοντα τους για παραπάνω απο ένα μήνα, με το κράτος να παρακολουθεί άπρακτο τα τεκταινόμενα! Καμία υπόθεση δεν προχωρά και ο Υπ. Δικαιοσύνης κοιμάται όρθιος! Απίστευτη η ταλαιπωρία για τους πολίτες, απαράδεκτη και κοιμισμένη η κυβέρνηση που μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει κανένα μέτρο, αφήνοντας τους δικαστές να νομίζουν πως η δικαιοσύνη είναι τσιφλίκι τους! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012


Αίσθηση απο την αυτοκτονία Τζάνη

0 σχόλια
Η αυτοκτονία του τεως υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Τζάνη, έχει δημιουργήσει ιδιαίτερη αίσθηση στο πανελλήνιο, καθώς μέχρι σήμερα κανείς δεν πίστευε οτι οι πολιτικοί μας, είναι ικανοί για τέτοιες πράξεις. Η περίπτωση όμως Ζαχόπουλου ήταν ενας προάγγελος τέτοιων εξελίξεων, και να που ήρθε η στιγμή ενας γνωστός πολιτικός να βάλει τέλος στη ζωή του. Την πράξη της αυτοκτονίας φυσικά και εμείς την καταδικάζουμε, όμως είδατε πως τελικά και κάποιοι πολιτικοί μας έχουν ψυχή, προβλήματα και ιδιαίτερο χαρακτήρα; Δεν είναι όλοι απατεώνες και λαμόγια, αν και μιλάμε για την θλίβερή μειοψηφία. Τα αίτια της αυτοκτονίας του Λεωνίδα Τζάνη ακόμα παραμένουν άγνωστα αν και εικάζεται οτι απο πίσω κρύβεται ενας έλεγχος του ΣΔΟΕ, αλλά θα δείξει το μέλλον. Ίσως ο τέως πολιτικός να εμπλέκεται σε πιο σοβαρές καταστάσεις. Όπως και να έχει τα θερμά συλληπητήρια μας στην οικογένεια του είναι αυτονόητα.  

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012


Το βατερλώ Βενιζέλου και το χαράτσι

0 σχόλια

Το βατερλώ του Βενιζέλου είναι ανεπανάληπτο...Να "γονατίζει" τους έλληνες ξέρει καλά με τα απάνθρωπα χαράτσια που σκαρφίστηκε αλλά να κάνει σοβαρή πολιτκή...μηδεν! Επι ένα χρόνο είχε στην κατοχή του την λίστα Λαγκάρντ και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Σε αυτή την περίπτωση τι να πούμε; Οτι προφανώς είναι ικανός μόνο για να σκαρφίζεται απάνθρωπους φόρους για τους έλληνες πολίτες. Ωραίος πολιτικός, να τον χαίρεστε εκεί στο ΠΑΣΟΚ και την συγκυβέρνηση!

Μπόχα και δυσωδία στην ΕΡΤ

0 σχόλια
Πάρτυ ρουσφετιού στην ΕΡΤ!
Την ώρα που η κοινωνία είναι στα όριά της, οι νέοι βρίσκονται στην ανεργία και μεταναστεύουν στο εξωτερικό, ελπίζοντας σ’ ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο μακριά από την Ελλάδα, κάποιοι προκλητικά βολεύονται με υψηλούς μισθούς στην ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, στην ΕΡΤ πρόσφατα προσελήφθησαν σκηνοθέτης με αμοιβή 4.000 € μικτά, συντονιστής 4.000 € μικτά, παρουσιαστής 3.500 € μικτά, δημοσιογράφος 3.000 € μικτά, συντονιστής ραδιοφώνου 3.500 € μικτά, σύμβουλος προγράμματος και ενημερωτικών εκπομπών 3.500 € μικτά, ειδικός σύμβουλος σε θέματα ραδιοφωνίας 3.000 € μικτά, ειδικός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής 3.000€ μικτά, ειδικός σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας 3.000€ μικτά. Ένας εισαγγελέας υπάρχει ρε παιδια να παρέμβει;

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012


Και πάλι έκθετοι Βενιζέλος-Παπακωνσταντίνου

0 σχόλια
Τι να πουμε πια...χαμος κανονικός! Η λίστα που έδωσε η κυρία Λαγκάρντ του ΔΝΤ, με τους 1.991 μεγαλοκαταθέτες που πήγαν τα χρήματα τους στην Ελβετία, μαθαίνουμε πως ήταν στα χέρια των Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου, χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα! Δηλαδή για μια ακόμα φορά, συγκάλυψη η αδιαφορία! Ο Ραγκούσης ήδη παραιτήθηκε ενω ο πρώην ισχυρός αντρας του ΣΔΟΕ κύριος Καπελέρης "έδωσε" τους δύο πολιτικούς. Η υπόθεση πάει στην Βουλή και ο κόσμος για μια ακόμη φορά μένει άναυδος απο τους πολιτικούς μας!

Ξύπνησαν επιτέλους και οι Βρυξέλλες με το χάλι μας

0 σχόλια
Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών επιτέλους το ομολογούν. Η μεγαλύτερη ανεργία στους νέους εμφανίζεται στην Ελλάδα και η χώρα μας είναι μία από τις ακριβότερες όσον αφορά στα καταναλωτικά αγαθά στην Ευρώπη. Τώρα, με την πλέον κυνική ομολογία, παραδέχονται ότι οι μισθοί των Ελλήνων εργαζομένων παραμένουν εξευτελιστικοί, με τα εισοδήματα να συρρικνώνονται χρόνο με τον χρόνο.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012


Ο Σαμαράς και η φωτογραφία στην IHT

0 σχόλια
Από την συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην International Herald Tribune, την οποία διάβασα το πρωί του Σαββάτου στην πτήση επιστροφής μου από το Παρίσι, είμαι σίγουρος πως οι αναγνώστες της κράτησαν μόνο το «μήνυμα» της φωτογραφίας του. Όπως λένε και οι Κινέζοι «μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις». Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, η διεθνής κοινή γνώμη βαριέται να ξαναδιαβάσει χίλιες λέξεις για την Ελλάδα. Το ελληνικό πρόβλημα της κρίσης χρέους έχει καταχωρηθεί στην παγκόσμια συλλογική συνείδηση σαν ένα τοπικό πρόβλημα που έχει μπει σε μια ρουτίνα κι «απλά εκεί τα πράγματα είναι χάλια». Ωστόσο, μια ματιά στη φωτογραφία θα έριξαν. Θα μπορούσε λοιπόν το μήνυμα να είναι διαφορετικό από αυτό που τελικά ήταν με τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Διότι, τι είδαν οι αναγνώστες της ΙΗΤ; Έναν πρωθυπουργό σε απόγνωση. Αν διάβασαν μάλιστα και τη λεζάντα το αίσθημα αυτό επιβεβαίωνε και ο ίδιος ο έλληνας πρωθυπουργός λέγοντας πως κάνει τη «σκληρότερη δουλειά στον κόσμο» και πως «είναι πόνος». Στο πρωθυπουργικό γραφείο ο Σαμαράς όπως βλέπετε, κάθεται κάτω από μια λάμπα, αν και από τις μισόκλειστες κουρτίνες μπαίνει φυσικό φως και άρα είναι μέρα. Μοιάζει περισσότερο με έναν ταλαιπωρημένο ανακρινόμενο παρά με έναν πρωθυπουργό που θέλει να πει στην διεθνή κοινή γνώμη πως αγωνίζεται για τη σωτηρία της πατρίδας του. Το χαμηλωμένο κεφάλι και το χέρι κάτω από τη μύτη σκεπάζοντας το στόμα, παραπέμπει σε μια ψυχολογία έντονου στρες, ενοχής και μεγάλης εσωτερικής σύγκρουσης. Πολύ μακριά δηλαδή από την εικόνα που πρέπει να έχει ένας Ηγέτης, ιδίως εάν συμβαίνει να διαχειρίζεται καταστάσεις που μοιάζουν πολύ με συνθήκες πολέμου. Μπορείτε να φανταστείτε τον Ρούσβελτ ή τον Τσόρτσιλ σε ανάλογα φωτογραφικά ενσταντανέ να προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως θα κερδίσουν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Αν σε διαψεύδει η εικόνα, τα λόγια έχουν πολύ λίγη σημασία. Για αυτό και όπως έλεγε ο Muhhamand Ali «για να είσαι πρωταθλητής, πρέπει να πιστεύεις πως είσαι ο καλύτερος κι αν δεν είστε, υποκριθείτε το». Απο : Σπυρος Ριζόπουλος blog

Πρωταθλητές στις θυσίες αλλά και στην ακρίβεια

0 σχόλια

"Τα Νέα" φιλοξενούν πρωτοσέλιδα την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι οι έλληνες και δεν είναι άλλη απο την ακρίβεια σε όλα τε είδη. Την στιγμή που οι μισθοί και τα επιδόματα πέφτουν, οι τιμές εξακολουθούν να είναι απο τις πιο υψηλές της Ευρώπης. Αυτό πως γίνεται δεν μπορούμε να το καταλάβουμε! Επίσης πως γίνεται να έχουμε τέτοια τιμή στην βενζίνη, επίσης δεν το έχουμε καταλάβει. Ο φόρος εκεί ξεπερνάει το 1 ευρώ! Και εδώ κάνουμε την εξής ρητορική ερώτηση. Κυβέρνηση υπάρχει να βάλει "φρένο" και τάξη στο πανηγύρι της ακρίβειας; Αφήστε την απάντηση την ξέρουμε. Η κυβέρνηση είναι απασχολημένη απο τα νέα μέτρα, που καιρός τώρα για κοινωνική πολιτική...

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012


Αηδιασμένη πολιτεία η Ελλας

0 σχόλια
Συνεχίζεται η ανυπαρξία του κράτους και η επιθετική πολιτική απέναντι στον πολίτη, χωρίς κανείς να μπορεί να βάλει ένα φραγμό στην  λεηλασία που υφίστανται εκατομμύρια νοικοκυριά. Αποκορύφωμα είναι τα αυξημένα χαράτσια που ήρθαν στους ιδιοκτήτες γιατί τα φυντάνια των Δήμων ανεβάσαν τις τιμές ζώνης των ακινήτων, με συνέπεια η αύξηση του χαρατσιού σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνάει το 50%!!! Απο την άλλη τα φυντάνια του υπ.Οικονομικών σκέφτονται να βάλουν φόρο ιδιοκατοίκησης στους ιδιοκτήτες ακινήτων, επειδή λέει δεν πληρώνουν κάποιο νοίκι! Μιλάμε για τραγελαφικές και αηδιαστικές καταστάσεις απο μια κυβέρνηση που προσπαθεί να εξοντώσει τον έλληνα πολίτη. Ότι και αν κάνετε όμως, ακόμη και φόρο στο οξυγόνο που αναπνέουμε να βάλετε, να είστε βέβαιοι οτι θα βρείτε μπροστά σας την κοινωνία. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο πάρτε το χαμπάρι!