Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011


Γιατί τα ξένα ΜΜΕ δεν βλέπουν εκλογές στις 19 Φλεβάρη

Το ότι ο Λουκάς Παπαδήμος δεν αναφέρθηκε καθόλου σε διεξαγωγή εκλογών και ουσιαστικά δεν έβαλε χρονικό ορίζοντα, προετοιμάζοντας τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης του, σχολιάστηκε έντονα και από τα ξένα ΜΜΕ. Η Ευρώπη στο πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου, βλέπει έναν άνθρωπο κατάλληλο να "συννενοηθεί" , καθώς διαρρέεται πως Γερμανία - Γαλλία είχαν φτάσει σε οριακό σημείο με τον Γιώργο Παπανδρέου και δεν μπορούσαν να βρουν σημείο επαφής.
Ο Λουκάς Παπαδήμος, λένε τα ξένα ΜΜΕ, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση,θυμίζοντας μάλιστα σε όλους πρόσφατο τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters, στο οποίο,αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκάλυπτε πως «Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει Ελληνικά, αλλά να μην είναι με την πλευρά των Ελλήνων».
Μάλιστα η εφημερίδα Les Echos στηρίζει την εδραίωση της κυβέρνησης Παπαδήμου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, λέγοντας πως είναι αδύνατο να πάει η Ελλάδα σε εκλογές τον Φεβρουάριο, στην στήριξη που έχει και από "το ακροδεξιό ΛΑΟΣ", λέγοντας μάλιστα πως ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν αποκλείεται να συνεχίσει να στηρίζει τον Παπαδήμο και μετά τον Φεβρουάριο! parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου