Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011


ΜΟΝΟ ΣΤΟ GREEKSPY : ΠΛΗΡΕΣ "ΑΔΕΙΑΣΜΑ" ΠΑΠΟΥΤΣΗ

0 σχόλια

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΟ MEGA ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΥΧΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ZOUGLA.GR :«Δεν διαπραγματεύτηκα τίποτε» εξηγεί. «Απλά τέθηκα προ διλλήματος μετά την σαφή τοποθέτηση του αστυνομικού διοικητή “ Ή κτήριο ή κρατητήριο”. Αν δεν ενέδιδα και δεν παραχωρούσα αυτό το ακίνητο και προχωρούσε η αστυνομία στην επέμβαση της και υπήρχε αίμα τότε αυτό θα βάραινε και εμένα και τα παιδιά μου. Ήταν τρόμος. Η χώρα δεν θα άντεχε και άλλα Δεκεμβριανά» καταλήγει ο κ. Ρουτζούνης.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ; ΕΤΟΙΜΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ!

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

0 σχόλια

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
Σοβαρές καταγγελίες εναντίον σχεδόν όλων των προηγούμενων περιφερειαρχών έκανε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος, χθες το πρωί, κατά το κήρυγμά του στον Άγιο Νικόλαο. «Μέχρι τώρα σχεδόν, όλοι ανεξαιρέτως οι Περιφερειάρχες και οι περί αυτών σύμβουλοι σκότωναν τραγικά κάθε αναπτυξιακό νόμο, επειδή όποιος επενδυτής και να έρχονταν στην περιφέρειά μας, ζητούσαν προσωπικά μίζες για να προχωρήσουν οι επενδύσεις. Ήρθαν στο γραφείο μου για μια υπόθεση πρόνοιας της Μητροπόλεως και μου είπαν να κάνω στραβά μάτια για να κρατήσουν από την επένδυση, από την Περιφέρεια, 100 χιλιάδες ευρώ για να διευκολυνθούν γρήγορα οι υποθέσεις συμπατριώτες μου», είπε. Και συνέχισε λέγοντας: «Προκειμένου λοιπόν να μη φτάσουμε ξανά σε μια τέτοια κατάσταση, που όλα αυτά τα πράγματα στον τόπο μας είναι σε οριακό σημείο, πιστέψτε με ότι αγωνιώ και συμφωνώ απόλυτα με το γέροντά μας, τον άγιο Θεσσαλονίκης που θα είναι εδώ μεθαύριο την Τετάρτη, αλλά η διαφωνία μας περί της οποίας εγράφη έγκειται στο εξής. Του είπα έχετε δίκιο αλλά είναι σωστό να λέμε τέτοιες κουβέντες και να δημοσιοποιούμε τέτοιες απόρρητες καταστάσεις όταν ο κόσμος μας πανικόβλητος θα διερωτηθεί, τι κάνουμε τότε εμείς εδώ...». Παράλληλα, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης υπεραμύνθηκε της αλλαγής στην στάση του για την επένδυση χρυσού, σημειώνοντας πως έχει ευθύνη ως επικεφαλής της τοπικής εκκλησίας, απέναντι στους ανθρώπους που κάθε μέρα έρχονται στο γραφείο του και ζητούν δουλειά. «Δεν μπορούμε να κρατούμε τους ανθρώπους μας σε κοινωνική και επαγγελματική εξαθλίωση, για να χαιρόμαστε εμείς το περιβάλλον», τόνισε ο κ. Άνθιμος, συμπληρώνοντας: «Μακάρι να υπήρχαν άλλοι τρόποι, αλλά δεν ξέρω πόσο μπορώ να στέκομαι ενάντιος σε μια τέτοια κατάσταση». newpost.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΝΑΣ ΑΝTΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 38 ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια

NO COMMENTS

0 σχόλια

"ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ" ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ
Διδάσκουν όλα τα είδη δημοσιογραφίας! Στην σχολή των ρεπόρτερς που έχουν εννοούν. Το είπε το πρωί ο Μαλέλης στο Mega μετά από ένα απερίγραπτο γλύψιμο στον διευθυντή ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού. Τι διδάσκετε δηλαδή κύριε Μαλέλη; Τα πανεπιστημιακά... πτυχία που ελάχιστοι έχουν από εσάς; Τα μεταπτυχιακά που ποτέ δεν αποκτήσατε λόγω... σκληρής δουλειάς; Το ρεπορτάζ που δεν έχετε ποτέ στην ζωή σας κάνει; Τις προσοχές στην ιδιοκτησία; Ή κάτι άλλο το οποίο δεν μπορεί να προσδιοριστεί; fimotro.blogspot.com

ΑΡΕΝΑ ΓΙΑ...ΚΛΑΜΑΤΑ

0 σχόλια

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ!
Καλά μα είναι δυνατόν; Έκλεισαν τους παίκτες σε κάτι κουτιά λες και είναι θάλαμοι αερίων! Άντε τελείωσε επιτέλους ενα ακόμη αποτυχημένο και αδιάφορο ριάλιτι.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011


Η "ΜΑΧΗ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

0 σχόλια

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Σταθερές οι κυκλοφορίες των εφημερίδων και σήμερα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Πρακτορείων η Καθημερινή παρέμεινε για ακόμη μια φορά στην πρώτη θέση...Δεύτερο το Πρώτο Θέμα, μετά το Βήμα και η Real News για μια ακόμη φορά πάνω από τα 100.000 φύλλα. Αναλυτικά :
Καθημερινή 147.000
Πρώτο Θέμα 131.000
Βήμα 122.000
Real News 104.000
Ελευθεροτυπία 94.000
Έθνος 81.000
Ελεύθερος Τύπος 44.000
Αποκαλύψεις 20.000

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011


ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

0 σχόλια

ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ
Αποκαλυπτική είναι η συνέντευξη του ιδιοκτήτη του νεοκλασικού επί της Πατησίων όπου κατέλυσαν για λίγες μέρες οι λαθρομετανάστες! Όπως είπε δεν είχε άλλη λυση απο το να δεχθεί να πάνε εκεί αλλιώς θα πηγαίνανε στο κρατητήριο!
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΗ ZOUGLA.GR
«Δεν διαπραγματεύτηκα τίποτε» εξηγεί. «Απλά τέθηκα προ διλλήματος μετά την σαφή τοποθέτηση του αστυνομικού διοικητή “ Ή κτήριο ή κρατητήριο”. Αν δεν ενέδιδα και δεν παραχωρούσα αυτό το ακίνητο και προχωρούσε η αστυνομία στην επέμβαση της και υπήρχε αίμα τότε αυτό θα βάραινε και εμένα και τα παιδιά μου. Ήταν τρόμος. Η χώρα δεν θα άντεχε και άλλα Δεκεμβριανά» καταλήγει ο κ. Ρουτζούνης.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΟΥΤΖΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΔΙΟ! ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΩΡΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ! ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011


ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ-200 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

0 σχόλια

ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ
Χάος επικρατεί στους δρόμους του Καΐρου και του Σουέζ, όπου διαδηλωτές έχουν ξεσηκωθεί κατά του καθεστώτος του Χόσνι Μουμπάρακ. Οι διαδηλωτές αψηφούν την απαγόρευση της κυκλοφορίας, ενώ στρατιωτικά οχήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Κάιρο. Πληροφορίες από νοσοκομεία κάνουν λόγο για πάνω από 200 νεκρούς σε Κάιρο και Σουέζ και πολλές εκατοντάδες τραυματίες. Πυρπολήθηκαν τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στο Κάιρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ-ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΤΑΝΚ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

0 σχόλια

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ MEGA Ο ΡΕΣΤΗΣ

0 σχόλια

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο Νο1 "ΠΑΙΚΤΗΣ" ΣΤΑ MEDIA!
Ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης βρίσκεται σε συζητήσεις με μέτοχο του Mega, για την αύξηση του μεριδίου του (5%) στο κανάλι, παράλληλα με τη συμμετοχή του στο ΔΟΛ. Προς το παρόν οι διαπραγματεύσεις είναι σε αρχικό στάδιο ,όμως ο εφοπλιστής , όπως έχουμε ήδη γράψει, θέλει να αυξήσει το ποσοστό του στο Mega, σε υψηλά επίπεδα.

ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ

0 σχόλια

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99!
Σε αδιέξοδο οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Φίλαθλος με την ΕΣΗΕΑ να είναι απούσα και να μην μπορεί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μετά την 24ωρη της Τετάρτης ο Γιώργος Κουρής αρνήθηκε να τυπώσει το φύλλο της Παρασκευής θεωρώντας προφανώς πως με αυτόν τον τρόπο τιμωρεί τους εργαζόμενους που απήργησαν…
Το αφεντικό του Φίλαθλου εζήλωσε τις… μεθοδεύσεις άλλων εκδοτών και σκέφτεται σοβαρά την υπαγωγή στο άρθρου 99, του Πτωχευτικού Κώδικα που προστατεύει τις επιχειρήσεις από τους πιστωτές και κατά συνέπεια και από τους εργαζόμενους στους οποίους ο Κουρής χρωστάει πολλά μηνιάτικα…
Οι εργαζόμενοι ωστόσο χθες πήγαν κανονικά στη δουλειά τους και παρέδωσαν την ύλη τους για το φύλλο της Παρασκευής και το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και σήμερα άσχετο αν ο Κουρής θα τυπώσει και φύλλο Σαββάτου.
Εντύπωση προκαλεί η.... αδιαφορία της ΕΣΗΕΑ που δεν στάθηκε στο πλευρό των εργαζόμενων ούτε τους συμπαραστάθηκε ενεργά στην απεργία της Τετάρτης. Οι εργαζόμενοι στον Φίλαθλο με επιστολή τους εξέφρασαν την πικρία τους για τη στάση της Ενωσης αναφέροντας μεταξύ άλλων:
«(…) Με όλο το σεβασμό και χωρίς καμία κριτική διάθεση θα θέλαμε να μπείτε στην δική μας θέση όταν την Τετάρτη αργά το βράδυ είδαμε μπροστά μας μόνο τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο. Ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση αισθανθήκαμε όταν στην τηλεφωνική αναζήτηση των άλλων μελών του ΔΣ της Ένωσης εντοπίστηκαν μόνο έξι!
(…) Τετάρτη αργά το βράδυ μετά τις 9 μ.μ., με ένα διοικητικό συμβούλιο άφαντο κι ενώ υπήρχε ήδη από τις 6 μ.μ. η έστω «φτωχή» πρόταση από τον ιδιοκτήτη, «κάηκε» οποιαδήποτε προσπάθεια διαπραγμάτευσης και αντιπρότασης εκ μέρους μας.
Το πιο εξωφρενικό απ’ όλα είναι ότι εν τέλει η ΕΣΗΕΑ πέταξε το μπαλάκι στους εργαζόμενους για μια απεργία που η ίδια αποφάσισε και που η ίδια θεσμικά έχει ρόλο να στηρίξει ή, να αναστείλει. Οι εργαζόμενοι, δηλαδή, να βγάλουνε το φίδι από την τρύπα. Με τον πρόεδρο να εκφράζει την προσωπική του άποψη για να αναστείλουμε την απεργία, όμως δίχως να έχει ικανοποιηθεί κανένα από τα τέσσερα αιτήματα της ίδιας της ΕΣΗΕΑ!
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η όλη στάση σας είναι μια ατυχής συμπεριφορά και δεν χαρακτηρίζει την φιλοσοφία του διοικητικού συμβουλίου. Οπως, επίσης, να αναγνωρίσουμε ότι ο κ. Σόμπολος έδωσε τουλάχιστον το «παρών».
Σε μια περίοδο που έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε στον ανθρώπινο παράγοντα, σας δηλώνουμε ότι δεν αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Επιτρέψτε μας να διατηρήσουμε τον ρομαντισμό μας… Χάρη σ’ αυτόν, άλλωστε, επιβιώσαμε επί πολλά έτη, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, στο μαγαζί – και όχι στην ιδέα – που λέγεται Φίλαθλος
».

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011


ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ "ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ";

0 σχόλια

ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΝΟΗΜΑ...
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί οι άνθρωποι του Σύριζα θέλουν ενα δεύτερο "Πολυτεχνείο" με το θέμα των μεταναστών. Τι λογική είχε να τους πάνε μέσα στο κτίριο της Νομικής δεν έχουμε καταλάβει! Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει γιατί;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΙΝΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 9,84;

0 σχόλια

Ένταση στην γενική συνεύλεση των εργαζομένων στον 9,84 παρουσία και μελών της ΕΣΗΕΑ
Οι εργαζόμενοι ζητούν την απρόσκοπτη λειτουργία του σταθμού, χωρίς να παίρνουν κάποια επίσημη απάντηση από την πλευρά της νέας Δημοτικής Αρχής.
Και ενώ απάντηση δεν υπάρχει, οι πληροφορίες λένε ότι τη Δευτέρα, οι συμβασιούχοι, άσχετα από τη μορφή των συμβάσεων που είχαν με τον σταθμό και τα χρόνια που εργαζόντουσαν σε αυτόν, δεν θα πληρωθούν!!!
Αν γίνει αυτό, θα πρόκειται για μια πραγματικά απίστευτη απόφαση, καθώς εργάστηκαν όλο το μήνα κανονικά, χωρίς κανείς να τους πει ότι διακόπτεται η συνεργασία.
Κάποιοι λένε ότι θα πληρωθούν αργότερα, όταν υπάρξει στον σταθμό διοίκηση και διευθυντής...
ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΚΡΑΤΙΑ;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;

0 σχόλια

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ

0 σχόλια

ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
Από πρώτο χέρι εισέπραξε τις αποδοκιμασίες των πολιτών για το πολιτικό σύστημα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα 30-50 ατόμων συνάντησε τον κ. Σημιτή στην οδό Ακαδημίας, στο ύψος των Προπυλαίων, και τον αποδοκίμασε λεκτικά. Από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού διαρρέεται ότι η ομάδα προερχόταν από τον αντεξουσιαστικό χώρο και κολλούσαν αφίσες στην περιοχή.Τον πρώην πρωθυπουργό συνόδευε η αστυνομική του συνοδεία, η οποία τον απομάκρυνε από το σημείο σε παρακείμενη πολυκατοικία χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό έκτροπο.Το περιβάλλον του Κώστα Σημίτη χαρακτηρίζει το φραστικό περιστατικό ως «άνευ ιδιαίτερης σημασίας».

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011


Νίκησε 5 φορές τον καρκίνο και έγινε 100 χρόνων!

0 σχόλια

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΗΣ
Μια εκπληκτική Βρετανίδα, που νίκησε πέντε φορές τον καρκίνο, ξεπέρασε όλες τις προβλέψεις των γιατρών και γιόρτασε τα 100α της γενέθλια!
Η Έλεν ΜακΝτόναλντ, από το Λιντς, είναι ακόμα γερή και δυνατή, παρότι έχει υποβληθεί σε πολλές εγχειρήσεις – μία από αυτές το 1963, όταν και οι συγγενείς της φώναξαν ιερέα να την ευλογήσει διότι όλοι πίστεψαν ότι πεθαίνει.
Η σούπερ γιαγιά γεννήθηκε το 1911 – την χρονιά που κατασκευάστηκε στη Βρετανία το πρώτο αυτοκινούμενο όχημα.
Όπως γράφει η εφημερίδα Daily Mail, τα προβλήματα με την υγεία της άρχισαν στις αρχές της δεκαετίας του ’50, όταν παρουσίασε καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή.
Λίγα χρόνια αργότερα, διαγνώστηκε με καρκίνο της χοληδόχου κύστεως, για τον οποίο και χειρουργήθηκε δύο φορές, διότι λίγα χρόνια μετά την πρώτη εγχείρηση, διαπιστώθηκε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και χρειάστηκε νέα.
Το 1963, η κυρία ΜακΝτόναλντ διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου και έπειτα από την εγχείρηση που έκανε για να αφαιρεθεί και αυτός, όλοι πίστεψαν ότι δεν θα τα καταφέρει.
Ο τελευταίος καρκίνος που αντιμετώπισε ήταν αυτός της μήτρας, για τον οποίο υποβλήθηκε σε υστερεκτομή.
«Όταν ξύπνησα μετά από την εγχείρηση για το έντερο, δίπλα μου στεκόταν ένας ιερέας που διάβαζε αποσπάσματα από την Βίβλο, ενώ υπήρχε και κάποιος στο δωμάτιο που έκλαιγε», είπε η κυρία ΜακΝτόναλντ.
«Τους είπα όμως ότι εγώ είμαι αγωνίστρια και ότι θα καταφέρω. Και τα κατάφερα – χάρη και στους χειρουργούς που αφαιρούσαν κάθε φορά τον καρκίνο, όπου αυτός εμφανιζόταν. Ασφαλώς με βοήθησε και η χημειοθεραπεία. Αν εξαιρέσουμε αυτά τα προβλήματα, περίπου μισό αιώνα πριν, σήμερα είμαι σε πολύ καλή κατάσταση».
Η κυρία ΜακΝτόναλντ, που στη διάρκεια των πολέμων οδηγούσε γερανοφόρα καμιόνια (!), ζει σε ένα γηροκομείο, όπου μετακόμισε πριν από 18 χρόνια, όταν πέθανε ο σύζυγός της Τζιμ.
Παρά την ηλικία της, είναι πολύ δραστήρια και συστηματικά συμμετέχει στις δραστηριότητες ενός κλαμπ για ηλικιωμένους. Απολαμβάνει επίσης τακτικά ένα ποτηράκι κρασί, ενώ λατρεύει να πηγαίνει για ψώνια και βόλτες. Ξεσκονίζει επίσης τον χώρο της, μαγειρεύει τα γεύματά της και πλένει τα πιάτα στο χέρι.
Η συμβουλή της για όσους θέλουν να ζήσουν μέχρι τα 100; «Να δουλεύετε πολύ και σκληρά με τα χέρια σας. Επί 26 χρόνια έτριβα πατώματα με τα χέρια μου, πεσμένη στα γόνατα – αυτό πιστεύω με κράτησε στη ζωή».
Επιμέλεια Ρούλα Τσουλέα

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011


ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ

0 σχόλια

ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ
Τι θέατρο του παραλόγου και αυτό! Κατέλαβαν την Νομική 250 μετανάστες οι οποίοι αιτούνται άσυλο με την βοήθεια αριστερών φοιτητικών παρατάξεων! Τι να πει κανείς...no comments λεμε εμεις!

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ

0 σχόλια

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ;
Η “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.” με δελτίο τύπου ALTER CHANNEL ανακοινώνει ότι αναβίωσαν τα μέτρα διασφάλισης των συμφερόντων του Δημοσίου έναντι της εταιρείας και ως εκ τούτου έχει δεσμευθεί το 50% των λογαριασμών της. Η Εταιρεία προτίθεται να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αρθεί η ως άνω δέσμευση.

ΟΙ ΘΟΛΕΣ ΦΙΡΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

0 σχόλια

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Έβλεπα για μια ακόμη φορά στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα, τη Χριστίνα Κοραή, τον Δημήτρη Μητρόπουλο, τον Γιάννη Λοβέρδο σαν προσκεκλημένους δημοσιογράφους, οι οποίοι σχολίαζαν την επικαιρότητα.
Δίχως ουδεμία πρόθεση να μειώσω την αξία τους, αναρωτιέμαι κάπως φωναχτά, προς τη μεριά των Καμπουράκηδων:
-Τόσες τηλεοπτικές σεζόν που είσαστε στον αέρα, απολαμβάνοντας τα προνόμια του τηλεστάρ- όπως οι παχυλοί μισθοί που σας επιτρέπουν να κυκλοφορείτε με Καγιέν και Χάρλευ, η διασημότητα που σας επιτρέπει να βγάζετε καμιά γκόμινα απ αυτές που ξεπεζεύουν με την ΚΤΕΛλάδα, με το όνειρο να γίνουν δημοσιογραφίνες-παρουσιάστριες, η ισχύς που σας επιτρέπει να μιλάτε με τσαμπουκά σε βουλευτές, υπουργούς , Γραμματείς και Φαρισαίους και τόσα άλλα-δεν βρήκατε μισή ωρίτσα να αφιερώσετε σε μια ενότητα με θέμα «άνεργοι δημοσιογράφοι»;
Γιατί τόση αποστροφή για τον επαγγελματικό κλάδο που σας ανέδειξε;
Γιατί τόσα χρόνια δεν ζητήσατε από τον φερόμενο ως Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο, τη λίστα με τους ανέργους δημοσιογράφους και να επιλέξετε μέσα από τα χίλια τόσα ονόματα, κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις αξιοπρεπών συναδέλφων σας με εξαιρετικές σπουδές, επαγγελματική επάρκεια, σεμνότητα και αξία, ώστε να τους καλέσετε στην εκπομπή σας;
Φυσικά δεν μιλώ για «επαγγελματίες άνεργους» οι οποίοι επιλέγουν να υποδύονται τους καυγατζήδες συνδικαλιστές, ουρλιάζοντας.
Υπάρχουν στη λίστα των ανέργων της ΕΣΗΕΑ, άνθρωποι που θα έκαναν καλύτερη τη δημοσιογραφία, εάν διέθεταν ένα μετερίζι. Ταλαντούχοι που ατύχησαν επειδή δεν έγλειψαν τον κάποτε έμπιστο της Δήμητρας Λιάνη, Τηλέμαχο Χυτήρη, ώστε να βρίσκονται ανάμεσα στους συμβασιούχους της ΕΡΤ.
Ταλαντούχοι άνθρωποι που δεν άντεξαν να υποδύονται τους αυλικούς του «καλού ανθρώπου» κυρ-Σόμπολου για να βρουν μια δουλειά.
Ταλαντούχοι και ικανοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι δεν άντεχαν να γλείφουν τον κάθε ξιπασμένο διευθυντή εφημερίδας η ακόμη χειρότερα τον κάθε λαθρόβιο εκδότη ο οποίος παριστάνει τον πετυχημένο, με τα λεφτά των Τραπεζιτών και το βρώμικο χρήμα της διαπλοκής.
Δεν είδα καμιά εκπομπή του ναρκισσευόμενου Σταύρου Θεοδωράκη, αφιερωμένη στους ανέργους συναδέλφους του. Προφανώς αυτούς δεν αντέχει να τους κοιτά με το ανάλαφρο βλέμμα της συμπάσχουσας επιδερμικότητας.
Δεν είδα καμιά εκπομπή του Παπαδάκη να έχει καλεσμένους άνεργους δημοσιογράφους-παρά μόνο κάτι λούμπεν εκδότες και δημοσιογράφους μεγάλων εφημερίδων για να εξασφαλίζει το απυρόβλητο.
Δεν είδα καμιά εκπομπή του «αγαπησιάρη» Αυτιά, αφιερωμένη στους άνεργους συναδέλφους του-παρότι μια τέτοια απόπειρα εκ μέρους του, μάλλον θα μπορούσε να λαικίζει επικίνδυνα.
Δεν είδα καμιά εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αφιερωμένη στους άνεργους δημοσιογράφους.
Δεν περίμενα φυσικά να δω κάτι τέτοιο από τον Γιάννη Πρετεντέρη η τον Παύλο Τσίμα, εκτός αν ο Χριστοφοράκος ήταν άνεργος δημοσιογράφος.
Τόσοι δημοσιογράφοι, τόσα χρόνια, ούτε μια εκπομπή για τους άνεργους συναδέλφους τους-λες και έχουν να κάνουν με λεπρούς της Σπιναλόγκα.
Όλες αυτές οι θολές φίρμες μέσα στον ίλιγγο της ματαιοδοξίας τους αισθάνονται πανίσχυροι, σαν ντοπαρισμένοι αθλητές του στίβου.
Τόσο το χειρότερο γι αυτούς μια και όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος.
Και τα χρόνια που έρχονται θα είναι σκέτη λάβα…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ "ΦΑΓΟΠΟΤΙ" ΣΤΗΝ ΕΡΤ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

0 σχόλια

"ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΥ"
Η Κάθε εκπομπή στοιχίζει 42.692 ευρώ!
Συνόλικο κόστος για όλες τις φετινές εκπομπές:
1.837.062 εκατομμύρια ευρώ!!!
Τόσος κόσμος υποφέρει και τα στελέχη της ΕΡΤ συνεχίζουν να προκαλούν απίστευτα με τα δικά μας χρήματα.

Οκτώ ένοπλοι εισέβαλαν στη βίλα γνωστού γιατρού στη Βαρυμπόμπη

0 σχόλια

Απίστευτο το σκηνικό που στήθηκε χθες τα μεσάνυχτα στη βίλα ενός γιατρού στην οδό Αδάμων
Ούτε ένας, ούτε δύο... ολόκληρη ομάδα από οκτώ ληστές οπλισμένοι σαν αστακοί εισέβαλαν στη μονοκατοικία.Ο γιατρός και η οικογένειά του αιφνιδιάστηκαν. Δεν περίμεναν ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με τις κάννες των όπλων μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.Οι δράστες φαίνονταν οργανωμένοι. Έδειχναν να γνωρίζουν πολλά. Ήξεραν ότι ο γιατρός έχει και υπηρετικό προσωπικό. Κάποιοι από τους ληστές πήγαν στο χώρο όπου μένουν οι οικιακοί βοηθοί τις απείλησαν και τους οδήγησαν στο χώρο όπου είχαν ακινητοποιήσει την οικογένεια.Οι ληστές τους έδεσαν όλους με σκοινί και στη συνέχεια σήκωσαν κυριολεκτικά το σπίτι στον αέρα αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα.Σύμφωνα με πληροφορίες άρπαξαν ότι πολύτιμο βρήκαν μπροστά τους και εξαφανίστηκαν πολύ πριν ο γιατρός λυθεί και ειδοποιήσει την αστυνομία.newsit.gr


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011


ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ

1 σχόλια

ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ!
Εκεί στην κυβέρνηση φαίνεται ότι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους! Όπως μάθαμε περίπου δέκα άτομα απο την ασφάλεια προπηλάκισαν τον φωτογράφο Αποστόλη Παπανικολάου επειδή φωτογράφισε τον Θεόδωρο Πάγκαλο στο Κολωνάκι. Μάλιστα ενεπλάκη και η αντιτρομοκρατική! Το χειρότερο όλων είναι ότι όπως κατήγγειλε σε εμάς ο Αποστόλης, οι ασφαλίτες τον απείλησαν με προσαγωγή, ενώ τους είχε δείξει την ταυτότητα του, και την επαγγελματική και την αστυνομική! Είναι δυνατόν οι άντρες της ασφάλειας να κρατούν "όμηρο" επί μια ώρα τον πιο γνωστό φωτορεπόρτερ και να τον απειλούν με προσαγωγές; Πάγκαλε τέτοιες εντολές δίνεις;

ΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

0 σχόλια

ΤΑ "ΑΚΟΥΣΕ" ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ!
Μόνο… μέγαρο δεν θύμιζε το Μέγαρο Μουσικής το βράδυ της Κυριακής, καθώς η παρουσία και μόνο του Θεόδωρου Πάγκαλου σε εκδήλωση ήταν αρκετή για να «ανάψει» τα αίματα και να ξεσηκώσει το κοινό.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού Τηλέμαχο Χυτήρη έφτασε στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσει εκδήλωση με τη Μαρία Φαραντούρη για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Γκάτσου. Εκεί όμως έπεσε πάνω σε αντιεξουσιαστές που μοίραζαν φυλλάδια και ακολούθησε ένα μικρός χαμός! Οι νεαροί άρχισαν να γιουχάρουν τον Θεόδωρο Πάγκαλο και σύντομα οι αποδοκιμασίες γενικεύτηκαν με πολλούς παρισταμένους να παίρνουν μέρος στις λεκτικές επιθέσεις κατά του αντιπροέδρου. Μάλιστα ήταν τέτοια η ένταση που κλήθηκε η ασφάλεια του Μεγάρου για να επιβάλλει την τάξη. Οι περισσότεροι στόλιζαν τον αντιπρόεδρο με διάφορα κοσμητικά επίθετα και προσδιορισμούς για το βάρος του, ενώ του θύμιζαν και τις δικές του εκφράσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους ή το διάσημο πλέον «Μαζί τα φάγαμε!».
Τελικά, μάλλον το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον Θεόδωρο Πάγκαλο και έτσι εκείνος αποχώρησε στο διάλειμμα της εκδήλωσης…protothema.gr

Η "ΜΑΧΗ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

0 σχόλια

ΜΙΚΡΕΣ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
Μικρή πτώση στα Κυριακάτικα φύλλα με την Καθημερινή να διατηρεί την πρώτη θέση με μικρότερη όμως διαφορά από το δεύτερο Βήμα της Κυριακής. Στα αξιοσημείωτα η παραμονή της Real News πάνω από τα... 100.00 φύλλα και η πτώση του Πρώτου Θέματος. Αναλυτικά οι κυκλοφορίες :Καθημερινή 146.000Βήμα 126.000Πρώτο Θέμα 111.000Real News 103.000Ελευθεροτυπία 100.000Έθνος 86.000Τύπος 42.000Αποκαλύψεις 19.000

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011


ΟΙ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

0 σχόλια


Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011


ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

0 σχόλια

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Τους πέντε έφτασαν πλέον οι νεκροί από τη νέα γρίπη στη χώρα μας, καθώς άλλοι δύο συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους εντός της Παρασκευής.
Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για ένα 14χρονο υγιές (δεν έπασχε από κάποιο σοβαρό χρόνιο νόσημα) κορίτσι, που άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου και νοσηλευόταν με συμπτώματα της νέας γρίπης.
Ο δεύτερος νεκρός είναι ένας 53ρονος άντρας, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά καρδικά προβλήματα.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΥΤΗ" ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ SIEMENS

0 σχόλια

ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ. ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ;
Δημοσιοποιούνται σταδιακά τα ονόματα των πολιτικών στελεχών που θα παραπέμπονται σε προανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο των “μαύρων ταμείων” της Siemens. Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, το μεν ΠΑΣΟΚ παραπέμπει πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων Σημίτη αλλά και Καραμανλή, ενώ η ΝΔ δεν δέχεται πως είχαν συμμετοχή ή πολιτική ευθύνη πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή. Κάνει, μάλιστα, λόγο για “πράσινο σκάνδαλο” και στοχοποιεί προσωπικά και τον ίδιο τον Κώστα Σημίτη.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ, που κάνει λόγο για ανάγκη διερεύνησης και άλλων τυχόν ευθυνών, δηλαδή τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, επιρρίπτει ευθύνες:

• Για τον ΟΤΕ στους Τάσο Μαντέλη, Χρ.Βερελή, Γ.Παπαντωνίου και Νικ.Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και Μιχ.Λιάπη και Γ.Αλογοσκούφη από τη τη Ν.Δ.

• Για τον ΟΣΕ στους Χρ. Βερελή και Μιχ. Λιάπη

• Για το C4I στους Γ. Παπαντωνίου και Γ.Βουλγαράκη, Βυρ.Πολύδωρα, Πρ.Παυλόπουλο και Χρ. Μαρκογιαννάκη από τη Ν.Δ.

Από τη μεριά της, η Ν.Δ. φέρεται να καταλογίζει πολιτικές ευθύνες στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, τους πρώην υπουργούς της κυβέρνησής του Άκη Τσοχατζόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Ν. Χριστοδουλάκη, Χρήστο Βερελή και Τάσο Μαντέλη, τον πρώην υφυπουργό Ευαγ. Μαλέσιο, αλλά και τους νυν υπουργούς Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου και Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή για τη φυγή του Φόλκερ Γιουνγκ στο εξωτερικό.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ

0 σχόλια

ΑΠΟ : ENIMEROSI24
‘‘Αδειάσαμε το μαγαζί τον περασμένο Ιούλιο, φέραμε τους δικούς μας και κρατήσαμε και κάποιους παλιούς για ξεκάρφωμα’’. Με μια φράση, αυτός είναι ο απολογισμός του πρώτου δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού της Δημόσιας Τηλεόρασης. Ούτε όμως η ΕΡΤ δεν μπορεί να υποστηρίξει πως η διαδικασία υπήρξε αξιοκρατική. Ευνοιοκρατία, αδιαφάνεια, βύσματα και ρουσφέτια ντυμένα με τον μανδύα ενός δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού. Τα αποτελέσματα φωνάζουν… Εμείς που μείναμε εκτός, χαιρόμαστε που βλέπουμε στην λίστα των επιτυχόντων και κάποιους συνάδελφους που εργαζόντουσαν στην ΕΡΤ και τώρα επιστρέφουν. Ζητούμε από την διοίκηση της ΕΡΤ να μην επιμείνει στο επιχείρημα πως ‘‘οι περισσότεροι είναι άνεργοι’’. Ανάμεσα στους νεοπροσληφθέντες βρίσκουμε και πολλούς δημοσιογράφους που εργάζονται σε εφημερίδες και θα έχουν πλέον την ΕΡΤ ως την δεύτερη δουλειά τους. Σημειώνουμε πως η ΕΡΤ δεν απαιτεί από τους καθ’ όλα άξιους συναδέλφους να εγκαταλείψουν την εργασία τους στις εφημερίδες. Έτσι λοιπόν, κάποιοι χάνουμε την δουλειά μας και κάποιοι άλλοι μόλις κέρδισαν την δεύτερη εργασία τους. Στη λίστα βέβαια υπάρχουν και δημοσιογράφοι που δεν έχουν την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά βρίσκονται εντός ραδιομεγάρου..
Δημοσιογράφοι που εργαζόμασταν στην ΕΡΤ από το 2001, το 2003, το 2004 δεν κριθήκαμε άξιοι να εργαστούμε για ακόμη μια φορά στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Δεν έχουμε δεύτερη εργασία και έτσι μετά από 6 μίση μήνες αναμονής, παραμένουμε άνεργοι και ‘‘προδομένοι’’ από το μαγαζί στο οποίο εργαστήκαμε τόσα χρόνια. Η ΕΡΤ χρειάστηκε σχεδόν 7 μήνες για να μας απορρίψει και τώρα εμείς πρέπει να ψάξουμε για δουλειά σε μια αγορά που δοκιμάζεται και μάλιστα στη μέση της χρονιάς.
Ζητούμε την έμπρακτη συμπαράσταση της ΕΣΗΕΑ. Διεκδικούμε την επιστροφή μας στην ΕΡΤ. Ζητούμε από την διοίκηση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης να αναθεωρήσει την στάση της και να προχωρήσει στις προσλήψεις των άνεργων συμβασιούχων δημοσιογράφων της ΕΡΤ. Δεν το βάζουμε κάτω, θα αγωνιστούμε για τις δουλειές μας.

Οι συμβασιούχοι εκτός

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

0 σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟ BLOG FIMOTRO
Αγαπητό Fimotro,
Ονομάζομαι Νικόλας Περδικάρης και εργάστηκα ως δημοσιογράφος στην ψηφιακή ΕΡΤ για περισσότερα από δυόμισι χρόνια (συνολικά 33 μήνες, μετά από άτυπη παράταση της σύμβασης μου). Διαθέτω πτυχίο σπουδών από το τμήμα Επικοινωνίας και...
Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακό στην Πολιτική Επικοινωνία και τις Νέες Τεχνολογίες από το ίδιο τμήμα, Proficiency στα αγγλικά, το αντίστοιχο δίπλωμα στα ιταλικά και φυσικά πιστοποιητικό για τη χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.
Παρά το γεγονός ότι είμαι άτομο με κινητική αναπηρία (χρησιμοποιώ αναπηρικό αμαξίδιο) κατάφερα - και μάλιστα πολύ καλά, κατά γενική ομολογία προϊσταμένων και συναδέλφων - να εργαστώ ως ρεπόρτερ για την εκπομπή “Ρεπορτάζ Plus”, του ψηφιακού καναλιού “Info Plus”.
Όλα αυτά τα χρόνια, εργάστηκα με ιδιαίτερη αφοσίωση και ζήλο, αψηφώντας τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει ένας Ρεπόρτερ, ο οποίος δεν εκτελεί απλώς «δουλειά γραφείου», αλλά βρίσκεται συνέχεια σε κίνηση και πάντα σε ετοιμότητα. Δεδομένης και της κινητικής μου αναπηρίας, κατάφερα ουσιαστικά το ακατόρθωτο, αφού, για τις ανάγκες της δουλειάς, βρισκόμουν κυρίως έξω, στο δρόμο. Κάθε μέρα, πριν φύγω για «γύρισμα» πήγαινα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με το αυτοκίνητό μου, μια και η απόσταση από το σπίτι μου είναι μικρή. Στο χώρο εργασίας μου, μπορούσα να είμαι και να νοιώθω ανεξάρτητος. Δούλευα για 10 ως 12 ώρες, με την ελπίδα, ότι, χάρη στην αφοσίωση μου, θα έχω και στο μέλλον αυτή τη δουλειά, που αγαπώ και χρειάζομαι για πολλούς λόγους. Παρόλα αυτά, η ανταμοιβή που εισέπραξα τελικά, ύστερα από τόσο κόπο και σωματική καταπόνηση, ήταν η επιδείνωση της υγείας μου.
Όταν (στις 19-1-2011) έψαξα για το όνομα μου, στη λίστα με τους προσληφθέντες δημοσιογράφους, (με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου) που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, δεν το βρήκα πουθενά. ΓΙΑΤΙ; Με ποια κριτήρια πραγματοποιήθηκαν άραγε οι προλήψεις των συναδέλφων; Ποια ήταν η διαδικασία που τηρήθηκε προκειμένου να επιλεγούν (προηγήθηκαν συνεντεύξεις ή μήπως όχι). Γιατί δεν είναι αρκετά τα δικά μου προσόντα; Ποιες είναι οι «διαφανείς και καθαρές διαδικασίες» που επικαλείστε, κύριε Πρωθυπουργέ; Με ποια κριτήρια επιλέγετε τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΕΡΤ, κύριε Πρόεδρε και κύριοι Διευθύνοντες Σύμβουλοι; Χρειάζεται μήπως να προβάλλω την αναπηρία μου, για να έχω τελικά μια δικαίωση; Μήπως να ξεχάσουμε κάθε αίτημα για ίσες ευκαιρίες και ισότιμη μεταχείριση των ανθρώπων με ή χωρίς αναπηρία; Τι να κάνουμε, για να έχουμε τη θέση που μας αξίζει, στο δικό σας κράτος διαφάνειας και δικαιοσύνης;
Νικόλας Περδικάρης

ΓΕΛΟΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ

0 σχόλια

Η ΕΡΤ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ :

Σχετικά με την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ Α.Ε. δηλώνει τα ακόλουθα:

1. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Δημόσιας Τηλεόρασης έγιναν προσλήψεις δημοσιογράφων, μέσω δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού.
2. Οι αρμόδιες επιτροπές αξιολόγησης έλαβαν σοβαρά υπόψη τους το ζήτημα της ανεργίας. Και γι αυτό η συντριπτική πλειοψηφία των υπό πρόσληψη συμβασιούχων, είναι άνεργοι.
3. Οι αποφάσεις ελήφθησαν ομόφωνα από τις αρμόδιες επιτροπές αξιολόγησης, στις οποίες συμμετείχαν o εκλεγμένος εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της ΕΡΤ και εκπρόσωποι της ΠΟΣΠΕΡΤ.
4. Ελήφθησαν υπόψη και τηρήθηκαν όλα τα κριτήρια που θέτουν η προκήρυξη και οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΡΤ.
5. Η προκήρυξη θέτει με σαφήνεια και το θέμα των ασυμβιβάστων για τους υποψήφιους του διαγωνισμού, κυριότερο των οποίων είναι η μη απασχόληση σε ανταγωνιστικό προς την ΕΡΤ Μέσο (Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Ραδιοτηλεοπτικό περιοδικό, internet). Πρέπει να είναι ξεκάθαρο, πως τα ασυμβίβαστα αυτά θα ισχύσουν απαρέγκλιτα για όλους ανεξαιρέτως. Ουδείς πρόκειται να προσληφθεί, εάν όταν κληθεί να υπογράψει την σύμβαση του δεν αποδεχθεί ενυπογράφως πως πληρεί τα εν λόγω κριτήρια.


ΚΑΙ Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ

0 σχόλια

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΜΕ
Ακυρες θεωρεί τις προσλήψεις των πολυθεσιτών στην ΕΡΤ η ΕΣΗΕΑ που καταγγέλλει ότι παρά τις πομπώδεις διακηρύξεις για διαφάνεια, αξιοκρατία, μονοθεσία, πολλοί από τους νέους συμβασιούχους απασχολούνται σε άλλα ανταγωνιστικά στην ΕΡΤ μέσα. Ορισμένοι δε από τους προσληφθέντες είναι και στελέχη εφημερίδων ή τηλεόρασης ενώ έχουν παραλειφθεί (κι όχι παραληφθεί) δημοσιογράφοι άνεργοι με προϋπηρεσία στην ΕΡΤ.
Η ΕΣΗΕΑ κάνει λόγο για ευνοιοκρατικές προσλήψεις και ζητά πολιτική και μέτρα στήριξης της δημόσιας Ρ/Τ, ανάμεσα στα οποία προτεραιότητα θα πρέπει να έχει η πρόσληψη των συμβασιούχων δημοσιογράφων που σήμερα είναι άνεργοι και ταυτόχρονα διαθέτουν και πολυετή προϋπηρεσία στην ΕΡΤ.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ επαναλαμβάνει ότι «εξυπηρετήσεις» και προσλήψεις πολλαπλής απασχόλησης, ακόμα και διευθυντικών στελεχών άλλων ΜΜΕ, συνδυάζονται με...τον αποκλεισμό ανέργων συναδέλφων. Η Ενωση δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί τετελεσμένα γεγονότα και ότι θα αντιδράσει με όλα τα νόμιμα μέσα.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

0 σχόλια

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ!
Είμαι 28 χρόνια δημοσιογράφος τα 20 στην τηλεόραση. Έμαθα τηλεόραση στη δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας, εργάσθηκα ως ανταποκριτής του ΜΕΓΚΑ στις Βρυξέλλες, συμπαρουσίαζα με τον Τσίμα και Τέλλογλου την εκπομπή "κόκκινο πανί" στον ΑΝΤ1 και τα τελευταία 7 χρόνια εργαζόμουν στην ΕΡΤ με συμβάσεις έργου παρουσιάζοντας τις εκπομπές ΣΤΡΙΠΤΙΖ, ΕΥΡΩΠΗ ΕΞΠΡΕΣ, ΤΡΑΝΖΙΤ FOCUS και Εurodoc. Παράλληλα έδινα έρευνες στα Δελτίο ΕΙδήσεων και συμμετείχα σε εκπομπές έκτακτης επικαιρότητας. Οι εκπομπές μου έφεραν βραβεία στην ΕΡΤ (καλύτερη κοινωνική εκπομπή το 2003 το ΣΤΡΙΠΤΙΖ) (παραβατικότητα ανηλίκων καλύτερο ντοκιμαντερ στο φεστιβάλ Σόφιας) κυρίως όμως πλούτισαν τα αρχεία της δημόσιας τηλεόρασης με εικόνα και σπάνιες συνεντεύξεις.Έχω πτυχίο πανεπιστημίου, μιλώ 4 γλώσσες και γνωρίζω να χειρίζομαι κάμερα και μοντάζ σε avid. Αυτή η εμπειρία ωστόσο δεν έφτασε για να ανανεωθεί η σύμβαση μου ενώ υπάρχουν ονόματα στην λίστα που εγκρίθηκε, που δεν έχουν ούτε τα τυπικά προσόντα (ένα χρόνο εργασίας στην τηλεόραση). Κάποια συνάδελφος δεν έχει ούτε μήνα. Με δεδομένα τα παραπάνω δηλώνω ότι προσφεύγω στη Δικαιοσύνη κατά της ΕΡΤ θεωρώντας ότι υπήρξε δόλος αναξιοκρατία και αδιαφάνεια στον διαγωνσμό, απαιτώ τη δημοσίευση των κριτηρίων για όλους όσοι εγκρίθηκαν (μεταξύ τους και πολλοί άξιοι συνάδελφοι)και ζητώ ασφαλιστικά μέτρα και ακύρωση του διαγωνισμού.

Γιώργος Κουβαράς (Δημοσιογράφος)


"ΒΟΜΒΑ" ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

0 σχόλια

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ;
Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Μαρινάκη εναντίον του Νικόλα Πατέρα, ο τελευταίος απάντησε και πέταξε μια "βόμβα" η οποία μέχρι στιγμής εχει περάσει στα ψιλά. "Επειδή πολλά ακούμε για τον κ. Δαλούκα από τον κ. Μαρινάκη τον προσκαλώ να μας πει εάν γνωρίζει προσωπικά τον εν΄λόγω διαιτητή, εάν έχει συναντηθεί μαζί του και τον λόγο της συνάντησης" είπε ο Νίκος Πατέρας αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για "υπόγειες" σχέσεις Μαρινάκη-Δαλούκα.

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

0 σχόλια

Του Διονύση Νίκα
Ο δημοσιογράφος κανονικά πρέπει και οφείλει να βρίσκεται απέναντι απο την εξουσία και να είναι η φωνή του απλού έλληνα πολίτη. Όμως δυστυχώς συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει γλυφτρόνια της εξουσίας την οποία παρακαλάνε για μια θεσούλα στο δημόσιο. Δείτε για παράδειγμα τον διαγωνισμό της ΕΡΤ που τελείωσε με τα πιο μεγάλα "βύσματα" να εχουν κερδίσει υποτίθεται την "μάχη" του καλύτερου γλυψίματος! Αυτά τα "πάρε-δώσε" που γίνονται κύριε Σόμπολε πρόεδρε της ΕΣΗΕΑ είναι ηθικά και σωστά; Και τι κάνεις για αυτό; Τους αφήνεις να νομίζουν ότι κάτι κάνουν με το να μην αντιδράς σαν ένωση...αυτό κάνεις! Επιβραβεύεις την ρουσφετολογία.

ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΤΟ...ΠΑΡΤΥ!

0 σχόλια

ΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ
Ανάμεσα στα ονόματα των προσληφθέντων στην ΕΡΤ υπάρχουν και αυτά πολλών γνωστών και μη εξαιρετέων δημοσιογράφων και στελέχων της Ελευθεροτυπίας, του ΔΟΛ (Βήμα, ΝΕΑ, Βήμα 99,5) και άλλων εντύπων μεγάλων συγκροτημάτων, καθώς και εργαζόμενων σε πόρταλς ανταγωνιστικά της ΕΡΤ. Επίσης υπάρχουν δημοσιογράφοι που ανήκουν σε αυλές μεγάλων ονομάτων της δημοσιογραφίας που έχουν περάσει απο την ΕΡΤ. Ονόματα δεν θα πούμε όχι γιατί φοβόμαστε αγωγές αλλά γιατί δεν θέλουμε να ασχοληθούμε περαιτέρω. Άλλωστε η σαπίλα είναι για εμάς πολύ γνωστή στην δημοσιογραφία την οποία υπηρετούμε απο το 1997.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011


ΧΡΥΣΑ ΚΟΛΙΕ ΚΑΙ ΜΠΡΙΓΙΑΝ ΣΤΟ "ΜΕΝΟΥ" ΤΟΥ ΕΟΤ

0 σχόλια

"ΑΝΟΙΓΕΙ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΕΟΤ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ

απο news.bomb.gr

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Απίστευτες αποκαλύψεις για παρανομίες, συμβάσεις σε ημετέρους και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος περιλαμβάνονται στο πόρισμα Ελεγκτών του Δημοσίου στο ΕΟΤ για το 2008 και το 2009. Ένα παράδειγμα: επί υπουργείας Άρης Σπηλιωτόπουλου μέσα σε τρεις μήνες πληρώθηκαν από τον ΕΟΤ για κομπολόγια, στυλό και καρφίτσες περίπου 400.000 ευρώ! Εννοείται ότι τα αντικείμενα αυτά δίνοντα από το γραφείο δημοσίων σχέσεων ως δώρα. Ένα άλλο παράδειγμα: 7 Ιανουαρίου 2009 ο ΕΟΤ προμηθεύεται από επώνυμο κοσμηματοπωλείο ένα κολιέ λευκόχρυσο με ρουμπίνι, ένα κολιέ χρυσό με μπριγιάν, 20 ζευγάρια κρεμαστά σκουλαρίκια μεγάλου μεγέθους και ένα ολόχρυσο κομπολόι. Δώρα που δεν υπάρχει πουθενά το όνομα των παραληπτών τους. Σύμφωνα με πράξη του Επιτρόπου του ελεγκτικού συνεδρίου παραμένει άγνωστο σε ποιων τα χέρια πέρασαν τα πολύτιμα αυτά δώρα. Αλλά και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ ήθελε να περπατάει πάνω σε μεταξωτά χαλιά στο γραφείο του και να βλέπει σπάνιους πίνακες ζωγραφικής. Έτσι στις 7 Ιανουαρίου 2009 βγαίνει η απόφαση του ΕΟΤ υπ’ αριθ. 504035, με την οποία εγκρίνεται δαπάνη 8.330 ευρώ για την αγορά μεταξωτού χαλιού για το γραφείο του γενικού γραμματέα ΕΟΤ και άλλη δαπάνη 136.238 ευρώ για αγορά έξι πινάκων ζωγραφικής για το γραφείο του.

Στο πόρισμα των δημοσίων ελεγκτών αναφέροντα και τα ταξίδια που πλήρωνε σε δημοσιογράφους ο ΕΟΤ για να… λιβανίζουν τον εκάστοτε γενικό γραμματέα και υπουργό Τουρισμού με αποτέλεσμα οι δαπάνες του γραφείου δημοσίων σχέσεων του ΕΟΤ μέσα σε ένα χρόνο να αυξηθούν σε 48% έναντι του προηγούμενου έτους (μεταξύ 2008-2009) και να φτάσουν τα 8,6 εκατομμύρια ευρώ.

Περισσότερες αποκαλύψεις απόψε στις 23:00, στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» στο Alter, με τον Κώστα Χαρδαβέλλα.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!

0 σχόλια

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!
Μιχαλολιάκο το παράκανες! Οχι και να χαιρετάς ναζιστικά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Ναι συμφωνούμε ότι είναι για κλωτσιές η πολιτική τους, ναι συμφωνούμε για τις ορδές των μεταναστών που έχουν κάνει την πρωτεύουσα αγνώριστη, αλλά όχι και έτσι! Πρόσεξε Μιχαλολιάκο γιατί η δύναμη που πήρες απο τους κατοίκους της Αθήνας, με τέτοιες κινήσεις σίγουρα θα σου γυρίσει σε μπούμερανγκ! Θυμησου μας...

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΒΗΜΑ FM"

0 σχόλια

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ;
Μετά την είσοδο Ρέστη στο Πρώτο Θέμα άρχισαν τα σενάρια για το μέλλον του ΒΗΜΑ FM. Το newpost.gr έγραψε πως ο σταθμός πλέον θα γίνει ψυχαγωγικός χάνοντας τον ενημερωτικό τoυ χαρακτήρα, ενω το fimotro έγραψε πως θα κλείσει! Για να δούμε ποιος θα πέσει μέσα...

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΡΕΣΤΗ ΣΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

0 σχόλια

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
Η εταιρεία "Πρώτο Θέμα" ανακοινώνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην οποία συμμετέχει ο εφοπλιστής κ. Αναστάσιος Πάλλης ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας μεταξύ άλλων και σε συνεργασία με τον όμιλο Ρέστη.
Από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της "Πρώτο Θέμα Α.Ε." προκύπτει συμμετοχή των νέων μετόχων κατά 40% στο ποσοστό της εταιρείας.
Η αύξηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της εφημερίδος, ενώ έτσι συνεχίζει να διατηρείται η απόλυτη δημοσιογραφική ανεξαρτησία.
Το 60% κατέχουν οι δημοσιογράφοι Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος.

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

0 σχόλια

Μαύρο κοράκι της στημένης δημοσιογραφίας, τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. Μιχελάκη...
Άμα ανοίξει το στόμα του όποιον πάρει ο χάρος. Απόψε στην εκπομπή του Παπαχελά στόλισε με βαρείς χαρακτηρισμούς, τον Θέμο Αναστασιάδη και Γιάννη Μιχελάκη. Στην...ερώτηση τι έχει να πει σχετικά με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος για το ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο του Συντάγματος είπε:
Δεν απαντώ σε άτομα που βαρύνονται για διάφορα εγκλήματα όπως λαθρεμπόριο, λαθραία εξαγωγή συναλλάγματος και άλλα.
Πίσω δε από τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται, βλέπει τη Ν.Δ. και τον αρχηγό της, Αντώνη Σαμαρά.
Ως απόδειξη ανέφερε το γεγονός ότι: πήρε κοντά του τον βασικό μέτοχο της καμπάνιας εναντίον του.
Στη συνέχεια δε, αναφερόμενος πάλι στον Γιάννη Μιχελάκη, το νέο εκπρόσωπο της Ν.Δ. τον χαρακτήρισε "μαύρο κοράκι της στημένης δημοσιογραφίας"...
nonews.blogspot.com

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011


ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΞΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ

0 σχόλια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Βεντέτα έχει ανοίξει μεταξύ ελλήνων και αλβανών οδηγών ταξί με αφορμή την πιάτσα, έξω απο το νυχτερινό κέντρο Guzel στην Λεωφόρο Κηφισίας! Όπως μάθαμε πριν απο δέκα μέρες, αλβανοί οδηγοί ταξί οι οποίοι λυμαίνονται την συγκεκριμένη πιάτσα, ξυλοκόπησαν έλληνα οδηγό ταξί, ο οποίος πήγε να πάρει κάποια κούρσα έξω απο νυχτερινό μαγαζί! Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να έχει ξεσπάσει μια βεντέτα μεταξύ των ελλήνων και των αλβανών οδηγών ταξί!Ο έλληνας οδηγός ταξί σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν σκέφτεται να υποβάλλει μήνυση καθώς φοβάται την "μαφία" των αλβανών!ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; Θεός φυλάξοι...

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

0 σχόλια

Του Διονύση Νίκα
Η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Οι ευθύνες για το φιάσκο της Ελ.ας βαρύνουν οπωσδήποτε τους αστυνομικούς συντάκτες οι οποίοι αποδεικνύονται "παπαγαλάκια" της εξουσίας, όμως την κύρια ευθύνη φέρει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και ο διευθυντής τύπου της Γ.Α.Δ.Α. Για αυτό λοιπόν θα έπρεπε ήδη αυτοί οι δύο άνθρωποι να έχουν παραιτηθεί ή να ζητήσουν δημόσια συγνώμη απο την οικογένεια της Μάγερ.