Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010


ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ- ΕΠΤΑ ΝΕΚΡΟΙ!


ΤΡΑΓΩΔΙΑ!
Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες στην εθνική οδό Λαρίσης- Τρικάλων, στη θέση Πετρόπορο από την ισχυρότατη σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων το απόγευμα, που κυριολεκτικά μεταμορφώθηκαν σε μια άμορφη μάζα...
Ειδικότερα, στις 16.40 το απόγευμα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα:, παπούς- γιαγιά τα δύο ανήλικα εγγόνια τους με τη μητέρα τους, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με άλλο Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα νεαρής ηλικίας. Εκτός οδοστρώματος έχει βρεθεί και ένα φορτηγό χωρίς να γνωρίζει ακόμη κανείς αν έχει εμπλακεί στο δυστύχημα.
Ο απολογισμός τρομακτικός καθώς από το πρώτο όχημα ανασύρθηκαν νεκροί ο οδηγός, η νύφη του και τα δύο ανήλικα παιδιά 18 μηνών και 4,5 ετών, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του οδηγού.
Από το δεύτερο ΙΧ επιβατικό ανασύρθηκαν νεκροί και οι τρεις νεαροί επιβαίνοντες ενώ έχει τραυματιστεί πολύ ελαφρά ο οδηγός του φορτηγού, στην μαρτυρία του οποίου στηρίζεται η τροχαία για να εντοπίσει τα αίτια της τραγωδίας.
Στο σημείο του δυστυχήματος έχουν μεταβεί Πυροσβεστικές δυνάμεις με το έργο των Πυροσβεστικών να συντονίζει ο Περιφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας. Η κυκλοφορία διεκόπη για πολλές ώρες, προκειμένου η Τροχαία Τρικάλων να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του τραγικού αυτού δυστυχήματος και μέχρι να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα τα τρία οχήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου