Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010


ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!


ΣΥΛΛΗΨΗ-ΣΟΚ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΩΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!
Οι αρχές συνέλαβαν την Σκορδέλη την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της Κύπρου και τον αδερφό της ως ηθικούς αυτουργούς για την δολοφονία του Χατζηκωστή! Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη!
Σύμφωνα με τον Κύπριο υπουργό Εμπορίου Αντώνη Πασχαλίδη, προέκυψε μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψη της Κύπριας παρουσιάστριας αλλα και του αδερφού της! Τις τελευταίες ημέρες η παρουσιάστρια είχε αρχίσει να αντεπιτίθεται στα ΜΜΕ και να κάνει λόγο για απειλές που δέχεται για τη ζωή της!
Η Έλενα Σκορδέλη παρουσίαζε ένα από τα προγράμματα του καναλιού ΣΙΓΜΑ αλλά κάποια στιγμή ήρθε σε ρήξη με την διεύθυνση και απομακρύνθηκε. Αιτία ήταν η απόκτηση εκ μέρους της μεγάλου πακέτου μετοχών χωρίς να το γνωρίζει η ιδιοκτησία. Οι μετοχές φαίνεται να είναι στο όνομα του αδελφού της παρουσιάστριας. Η κυπριακή αστυνομία διαρρέει πως σε λίγη ώρα θα έχει εντοπίσει και το όπλο από τις σφαίρες του οποίου έπεσε νεκρός ο εκδότης Άντης Χατζηκωστής.
ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου