Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009


ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
Άχρηστοι είναι οι νέοι ασύρματοι επικοινωνίας που απέκτησε η ελληνική αστυνομία το 2004 με τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας! Oι νέοι ασύρματοι οι οποίοι κόστισαν μια περιουσία στο ελληνικό δημόσιο εμπλέκονται στο σύστημα ασφαλείας c4i που απέκτησε η χώρα μας και το οποίο εμπλέκεται και αυτο στην υπόθεση της Siemens.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας οι νέοι ασύρματοι της άμεσης δράσης έχουν ένα κουμπι το οποιο θεωρείται ως sos. Σκοπός του με το πάτημα του απο τον αστυνομικό είναι η άμεση επικοινωνία του αστυνομικού που χρησιμοποιεί τον ασύρματο με το κέντρο ελέγχου, ώστε να υπάρχει άμεση, συνεχή και κυρίως αποκλειστική επικοινωνία μεταξύ τους.
Όπως αποκαλύπτουμε όμως σήμερα αυτο το κουμπί sos που διαθέτουν όλοι οι νέοι ασύρματοι της ελληνικής αστυνομίας και της άμεσης δράσης δεν λειτουργεί ποτέ!
"Έχω πάει σε πολλά περιστατικά και την ώρα της ανάγκης δεν μπορω να μιλήσω με το κέντρο ελέγχου" της αστυνομίας, μας λέει αστυφύλακας της άμεσης δράσης και συνεχίζει : "ολοι οι νέοι ασύρματοι έτσι είναι δυστυχώς, δεν λειτουργεί κανένας".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια σας τι κεντρο ελεγχου κεντρο επιχειρησεων αλλα να μου πεις δημοσιογραφος τα λεει τι περιμενω και γω.μαθετε να τα λετε σωστα.ενημερωθειτε και μην λετε οτι σας κατεβει.κεντρο ελεγχου να πειτε το πυργο ελεγχου στα αεροδρομια αν θελετε.λοιπον ποιος λεει οτι το κουμπι το κοκκινο στα τετρα δεν λειτουργει σε κανενα ασυρματο?αυτο δεν ισχυει που λετε.απλα το 2004 παραδοθηκε μια ελλατωματικη παρτιδα ας πουμε τα οποια αχρηστευτηκαν και δωθηκαν σε καποιες περιθωριοποιημενες υπηρεσιες.αποκλειεται να πηγαν στην αμεση δραση.εει που υπηρετω εγω τα κουμπια δουλευουν σε ολα τα τετρα.μπορει να εχουν πολλα προβληματα παρουσιασει γιατι παιρνω διαφορετικο καθε φορα αλλα οποτε εχει χρειαστει να το πατησω ειχα αμεση συνεχη και αποκλειστικη επικοινωνια με το κετρο επιχειρησεων.

Ανώνυμος είπε...

pantws gnwmh mou einai oti ta tetra einai ta pio eyxrhsta ta pio omorfa asyrmata xairomai na to exw sta xeria mou xairomai na to exw panw mou giati me ta cb kai den xerw pou na to valw kai ntrepomai na to kouvalaw panw mou den xerw pou na to krypsw oloi me rwtane sto dromo kala akoma ayta exete?.kai mono h keraia toy einai miso metro.

Δημοσίευση σχολίου