Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΗΡΩΕΣ!


ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ
Τα πράγματα στην εποχή μας δεν πάνε καθολου καλά.
Οι πολιτικοί βρίσκονται μέσα στον βούρκο της διαφθοράς, τα ΜΜΕ έχουν χάσει την σχέση εμπιστοσύνης τους με το κοινό, οι μεγαλοδημοσιογράφοι επίσης. Οι επιχειρηματίες στενάζουν απο την κρίση (μια στις δυο επιχειρήσεις κινδυνεύει με λουκέτο). Οι ακάλυπτες επιταγές παρουσίασαν κατακόρυφη αύξηση. Οι εργαζόμενοι είναι υπο κατάρρευση (απείλούνται με απολύσεις λόγω κρίσης και παίρνουν ελάχιστα χρήματα), οι νέοι βρίσκονται στην απόγνωση (παίρνουν 700 ευρω μισθό).
Η κυβέρνηση βάζει συνέχεια νέους φόρους και κοιτάει μόνο πως να κοροιδέψει τον ελληνικό λαό. Που θα πάει όλη αυτή η κατάσταση βρε παιδιά έχετε αναρωτηθεί;
Πρέπει επειγόντως να βρεθούν πραγματικοί ήρωες οι οποίοι θα ανακουφίσουν και θα βοηθήσουν τον ελληνικό λαό. Και απευθυνόμαστε κυρίως στους πολιτικούς και στους δημοσιογράφους γιατί αυτα τα δύο επαγγέλματα θεωρούνται ως λειτουργήματα.
Που είναι οι πραγματικοί πολιτικοι που θα σηκώσουν το ανάστημα τους υπερ του λαού; Που είναι οι πραγματικοί δημοσιογράφοι που θα βοηθήσουν με την εξουσία της δημοσιότητας τον ελληνικό λαό; Νομίζετε κυρίες και κύριοι που μας διαβάζετε αυτή την στιγμή ότι είναι τυχαία η εξαφάνιση τους απο το προσκήνιο; Σας λέμε λοιπόν ότι είναι μεθοδευμένη απο το ίδιο το σύστημα, γιατι απλα δεν το συμφέρει! Για αυτο λοιπόν εμείς απο αυτο το μικρό βήμα που έχουμε ζητάμε απο όλους τους χώρους (της πολιτικής και της δημοσιογραφίας κυρίως) ΗΡΩΕΣ που χρειάζονται επειγόντως, γιατί βουλιάζουμε όλοι μαζί και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου