Τρίτη 11 Αυγούστου 2009


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ!


ΑΝΘΡΩΠΟΓΑΓΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ
Πρωτοφανές κλίμα τρομοκρατίας επικρατεί μεταξύ του συνόλου των υπαλλήλων (δημοσιογράφων και τεχνικών) σε όλα τα ΜΜΕ! Μιλάμε για φοβερή και δραματική κατάσταση! Όλοι οι υπάλληλοι φοβούνται μην χάσουν τις θέσεις εργασίας τους με αποτέλεσμα να έχουν σκύψει κανονικά το κεφάλι στα διευθυντικά στελέχη!
Η ανησυχία και ο φόβος κυριαρχούν απόλυτα και αυτό γιατι όλα τα ΜΜΕ προχωρούν σε περικοπές και απολύσεις εργαζομένων. Όσοι υπάλληλοι δεν έχουν "βύσμα" τρέμουν καθημερινά μήπως τους έρθει το χαρτι της απόλυσης, ενω την ίδια ώρα κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τους εργαζομένους που ιδρώνουν καθημερινά ή είναι καλύτεροι απο τους υπόλοιπους, αλλά δεν έχουν κάποιο μέσο να τους κρατήσει στην δουλειά.
Για προσλήψεις βέβαια ούτε λόγος.
ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ "ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ".
ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ; (Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΠΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; (ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΜΙΑ;)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου