Σάββατο 30 Μαΐου 2009


ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΣΩ...FACEBOOK!

Δεν είχε δει το μονάκριβο γιο της τα τελευταία 27 χρόνια αλλά χάριν της τεχνολογίας κατάφερε να τον σφίξει και πάλι στην αγκαλιά της.
Η 62χρονη σήμερα Avril Grube, από την περιοχή Poole του Dorset, ισχυρίζεται ότι ο 3χρονος τότε γιος της Gavin Paros απήχθη από τον πατέρα του το 1982 στη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Ουγγαρία. Παρά το γεγονός ότι η Grube απευθύνθηκε στην αστυνομία και έστειλε προσωπική επιστολή μέχρι και στην τότε πρωθυπουργό της Βρετανίας, Margaret Thatcher για βοήθεια, έχασε κάθε ίχνος του παιδιού της.
Ωστόσο η νεότερη αδερφή της Grube, Beryl Wilson από το Liverpool, δεν έχασε ποτέ την ελπίδα της και μια μέρα σκέφτηκε να βάλει το όνομα του γιου της στο Google. Τότε εμφανίστηκε η προσωπική ιστοσελίδα του Gavin στο δημοφιλή διαδικτυακό τόπο Facebook. Το παράδοξο είναι ότι στο προφίλ του είχε γράψει και το όνομα της μητέρας του, γεγονός που σήμαινε ότι και εκείνος έψαχνε για εκείνη.
Ο πατέρας του εν τω μεταξύ είχε πεθάνει από το 2006. Έτσι, η Grube που πρόσφατα υπέστη εγκεφαλικό και ζει σε σπίτι που της παρέχει η πολιτεία, συνάντησε το γιο της για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια.
Η ειρωνεία είναι ότι μάνα και γιος μιλούν μόνο με διερμηνέα, αφού ο πατέρας ήταν Ούγγρος και ο 30χρονος πλέον Gavin, δε γνωρίζει καθόλου αγγλικά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου