Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012


Και η Βάσω Παπανδρέου θα ψηφίσει όχι

Όπως εκανε γνωστό η Βάσω Παπανδρέου θα καταψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση. Ενα μπραβο απο εμας εστω και αργα στην αντίδραση της Βάσως Παπανδρέου. Κάτι είναι και αυτό εστω και αργά.Οι βουλευτές που θα πουν όχι πρέπει και οφείλουν να είναι πολλοί.Ο λαός δεν αντέχει άλλα νέα σκληρά μέτρα.

1 σχόλια:

MacGyver © on 12 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:10 μ.μ. είπε...

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Σήμερα Κυριακή προσυγκέντρωση στις 4 μ.μ. στον προαύλιο χώρο της Παλαιάς Βουλής.

Όσοι είναι εκτός Αθηνών ή δεν μπορέσουν να κατέβουν για ανυπέρβλητους λόγους, από τις 2 μ.μ. με την ζωντανή έκτακτη εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη και του Μάνου Κακλαμάνου από το Σύνταγμα, όπου θα βρίσκεται το συνεργείο της ΕΠΑΜ-Web TV με θέμα:

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ»

Στις 5 μ.μ., ο Δημήτρης Καζάκης θα έλθει στην Παλαιά Βουλή, στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, απ’ όπου θα μιλήσει στους συγκεντρωμένους Επαμίτες και Επαμίτισσες και στον λαό που θα διαδηλώνει για να δώσει το στίγμα των όσων συμβαίνουν και να θέσει τις «κόκκινες γραμμές» του κινήματος απέναντι στις εξελίξεις.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ζωντανή αναμετάδοση των διαδηλώσεων του λαού και της αντίθεσης στην ψήφιση των μέτρων της εξόντωσής του από τους επίορκους.

Για την διαδήλωση της Κυριακής, όλοι και όλες μας που θα συμμετέχουν στο μπλοκ του Ε.ΠΑ.Μ. ειδοποιούνται να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε εξέλιξη και να ακολουθούν τις οδηγίες της ενισχυμένης περιφρούρησης του Μετώπου έτσι ώστε να βαδίσουμε συντεταγμένα και με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Η Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ.

Δημοσίευση σχολίου