Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011


«Ο Βενιζέλος μπορεί να με συλλάβει και να με βάλει φυλακή»


Ξέσπασε ο Πάγκαλος εξοργισμένος απο τα παράλογα χαράτσια Βενιζέλου! Σκεφτείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο ελληνικός λαός...

Και τι δεν είπε σήμερα ο Θ.Πάγκαλος. Δικαιολόγησε γιατί είναι εύσωμος, διαφώνησε ανοιχτά με τον έτερο των αντιπροέδρων και υπουργό οικονομικών Β. Βενιζέλο και μάλιστα τον κάλεσε να τον συλλάβει επειδή πιθανότατα δεν θα έχει να πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα που διαθέτει.
Ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε μάλιστα ότι λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά, του ήρθε συνολικό χαράτσι 7.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και του τέλους ακίνητης περιουσίας.
«Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο», είπε ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Όταν ρωτήθηκε εάν δεν βρεθεί αγοραστής για το ακίνητο τι θα κάνει, δεν δίστασε να πει «δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει».
Φυσικά ρωτήθηκε και για το «ιστορικό» πλέον «μαζί τα φάγαμε» και αυτός ακάθεκτος απάντησε: «Είμαι χοντρός διότι τρώω φτηνά φαγητά, αν έτρωγα τρεις κουταλιές χαβιάρι θα ήμουν αδύνατος». newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου