Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011


ΠΡΟΤΑΣΗ "ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ


ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ : ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ 48ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!

Να προχωρήσουν στην κήρυξη απεργίας διαρκείας οι εργαζόμενοι στον χώρο του Τύπου και στα ΜΜΕ είναι η πρόταση του Διασωματειακού, στα επιμέρους σωματεία, προτείνοντας την μετωπική μέχρι τέλους απεργιακή αντιπαράθεση με τους εργοδότες των ΜΜΕ. Η εισήγηση για απεργία διαρκείας έγινε την περασμένη εβδομάδα κατά την συνεδρίαση του Διασωματειακού οργάνου στο οποίο έλαβαν μέρος οι πρόεδροι των δημοσιογράφων (ΕΣΗΕΑ), του προσωπικού (ΕΠΗΕΑ), του περιοδικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ), των τεχνικών τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ), της ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) και του Τύπου (ΕΤΗΠΤΑ), κ.ά. Η οριστική απόφαση για απεργία διαρκείας αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες μέρες! Κύριο αίτημα για την πραγματοποίηση απεργίας διαρκείας είναι η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στον χώρο των ΜΜΕ αφού πολλαπλασιάζονται τα φαινόμενα αυθαιρεσίας των εκδοτών του Τύπου αλλά και των διοικήσεων των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών οι οποίοι μονομερώς αποφασίζουν και προχωρούν σε μειώσεις αποδοχών, σε ποσοστά από 10% έως 20%, σε εκ περιτροπής εργασία και σε αντικατάσταση της αμοιβής της κυριακάτικης εργασίας με ρεπό.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ GREEKSPY Η ΕΣΗΕΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ 48ΩΡΑ, ΠΙΘΑΝΟΝ 7,8 ΚΑΙ 9,10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ "ΒΟΜΒΑ" ΣΤΑ ΜΜΕ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου