Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011


ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ


ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ
Ένας από τους γιους του λίβυου ηγέτη υπέκυψε στα τραύματά του σε νοσοκομείο της Τρίπολης, ανέφεραν σήμερα ιστότοποι της αντιπολίτευσης και Αραβικά μέσα ενημέρωσης. Ο Χάμις Καντάφι, ένας από τους πέντε γιους του Καντάφι, φέρεται να είχε...τραυματιστεί το Σάββατο, όταν πιλότος της λιβυκής πολεμικής αεροπορίας έριξε εσκεμμένα το αεροσκάφος του στο κτιριακό συγκρότημα Μπαμπ αλ Αζιζία, όπου πιστεύεται ότι βρίσκονται ο Καντάφι και κάποιοι από τους συγγενείς του.
Ο Χαμίς Καντάφι φαίνεται ότι κατέληξε από τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη.
Εντωμεταξύ, δυνάμεις πιστές στο Μουάμαρ Καντάφι μετακινούν πολίτες από κοντινές πόλεις στη Μισράτα, που ελέγχεται από τους αντικαθεστωτικούς, για να τους χρησιμοποιήσουν ως "ανθρώπινη ασπίδα", δήλωσε εκπρόσωπος των εξεγερμένων στο Reuters.
Η Βρετανία και η Γαλλία εξαπέλυσαν νέο γύρο επιθέσεων κατά των στρατιωτικών θέσεων του Καντάφι, καθώς οι δυτικοί σύμμαχοι δεν αναγνώρισαν την κατάπαυση του πυρός που ανακοίνωσε ο λίβυος ηγέτης.
Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Κυριακής ότι ένα από τα υποβρύχια του βρετανικού βασιλικού ναυτικού, επανέλαβε την εκτόξευση κατευθυνόμενων πυραύλων Τόμαχοκ κατά στόχων στο έδαφος της Λιβύης, στο πλαίσιο του δεύτερου κύματος της επίθεσης εναντίον του συστήματος αεράμυνας της Λιβύης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου