Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011


ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


ΜΕ ΜΙΑ ΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ!
Η ανακοίνωση Παπουτσή :
«Να απαγορευθεί η μετάδοση πληροφοριών πριν το τέλος των επιχειρήσεων, την ολοκλήρωση των ερευνών και την επιβεβαίωση των στοιχείων. Και αυτή να γίνεται μόνο με επίσημο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση να είναι απόλυτος ο σεβασμός των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας των πολιτών, όπως ορίζει ο νομικός μας πολιτισμός και το κράτος δικαίου».
Από το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζεται : «Στο πλαίσιο των ερευνών για την ταυτότητα των υπόπτων και προκειμένου να μην δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις, όσον αφορά στην τυχόν σχέση άλλων ατόμων με την υπόθεση που ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική, έγινε άτυπη ενημέρωση. Στην ενημέρωση αυτή αναφερόταν ότι η μητέρα της συλληφθείσας είναι μέλος της RAF , που όμως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση.
Στη διαδικασία αυτή υπήρξε πρόωρα η άτυπη ενημέρωση όσον αφορά μόνο τα στοιχεία της μητέρας προκειμένου, όπως προαναφέρεται, να προληφθεί η δημιουργία εντυπώσεων από εμπλοκή μέλους της RAF , λόγω καταρχήν ταύτισης στοιχείων ταυτότητας .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου