Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010


ΩΤΟΣΤΟΠ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΕΑΡΟ ΟΔΗΓΟ


ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ
Το «ωτοστόπ του τρόμου» έζησε ένας νεαρός οδηγός σε μια κεντρική διασταύρωση στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, όταν τον σταμάτησαν δύο άγνωστοι αλλοδαποί και του ζήτησαν να τους μεταφέρει στην… Θεσσαλονίκη. Όταν εκείνος αρνήθηκε, τον απείλησαν με πιστόλι, αλλά εκείνος κατάφερε να τους αφοπλίσει! Κι εκείνοι, όμως, κατάφεραν να του αρπάξουν το αυτοκίνητο!
Ο Έλληνας οδηγός είχε κάνει το λάθος να αφήσει ανοιχτό το παράθυρό του, χωρίς να φαντάζεται ότι οι δύο αλλοδαποί που τον πλησίασαν όταν είχε σταματήσει σε ένα φανάρι είχαν κακούς σκοπούς. Χωρίς περιστροφές, του ζήτησαν να τους μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη αλλά εκείνος, όπως ήταν φυσικό, αρνήθηκε. Τότε, από τους αγνώστους του «κόλλησε» ένα πιστόλι στο κεφάλι και τον διέταξε να βγει από το αυτοκίνητο!
Ο νεαρός βγήκε, αλλά με μια παράτολμη ενέργεια όρμησε κατά πάνω στον κακοποιό που κρατούσε το όπλο και μετά από πάλη κατάφερε να του το αποσπάσει! Ωστόσο, ο δεύτερος αλλοδαπός είχε ήδη μπει στη θέση του οδηγού και, μόλις ο συνεργός του τον ακολούθησε, έβαλε μπροστά και εξαφανίστηκαν! Ο νεαρός έμεινε με το πιστόλι των 9 mm στα χέρια και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τους το παρέδωσε. Το όπλο εξετάζεται στα εργαστήρια, μήπως και αποκαλύψει την ταυτότητα των κατόχων του, ενώ οι έρευνες για το αυτοκίνητο και τους δράστες συνεχίζονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου