Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010


Θύελλα από τις μαζικές απολύσεις στον ΑΝΤ1


ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
Εκρηκτική κατάσταση επικρατεί στον όμιλο του ΑΝΤ1 μετά από τις μαζικές απολύσεις δημοσιογράφων στο ραδιοφωνικό σταθμό.
Μετά τις απομακρύνσεις της Φαίης Χρυσοχόου και της Φωτεινής Γεωργίου συνεχίστηκαν και χθες οι απολύσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καν προσωπικό για την εκφώνηση των δελτίων ειδήσεων.
Στο σταθμό επικρατεί αναστάτωση και η κατάσταση είναι δραματική καθώς ήδη έχουν απολυθεί 8 άτομα από το ρεπορτάζ, την παραγωγή και την αίθουσα σύνταξης. Ανάμεσα τους ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Αδαμόπουλος, η Χριστίνα Γαλανοπούλου (παραγωγός), ο Χρήστος Χωμενίδης (συγγραφέας - παραγωγός), ο Στέλιος Ιωάννου (δημοσιογράφος), Θεοδόσης Πάνου (αστυνομικό) η Ιωάννα Κατσέλη και ο Μανώλης Τσουμάκης (σύνταξη και εκφώνηση δελτίων ειδήσεων) και η Μάρα Βαφειάδου (παραγωγός ειδήσεων).
Οι υπεύθυνοι του ομίλου ΑΝΤ1 κρύβονταν και στις συνεχείς οχλήσεις της ΕΣΗΕΑ δεν υπήρχε υπεύθυνος για να δώσει εξηγήσεις.
Αναστάτωση επικρατεί και στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 μετά την έντονη φημολογία ότι θα υπάρξουν και εκεί μαζικές....απολύσεις δημοσιογράφων τις οποίες ζήτησε, από τον διευθυντή ενημέρωσης Στρατή Λιαρέλη, ο νέος γενικός διευθυντής τηλεόρασης Αλεξάντερ Χόλαντ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου