Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010


ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν την Τετάρτη.
Αναλυτική πρόγνωση για Δευτέρα
Μακεδονία, Θράκη
Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα. Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. στα θαλάσσια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια και από το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Ανεμοι: στα βόρεια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα θαλάσσια 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα νότια θαλάσσια 7 μποφόρ Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στη νότια Κρήτη. Ανεμοι: νότιοι 4 με 6 και από το μεσημέρι 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Ανεμοι: νότιοι 4 με 6 μποφόρ. από το μεσημέρι 5 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. τα φαινόμενα θα είναι έντονα κυρίως από το μεσημέρι. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλονίκη
Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές. βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες. Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου