Δευτέρα 31 Μαΐου 2010


ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΔΕΚΑΧΡΟΝΗΣ

0 σχόλια

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ!
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Το αρρωστημένο πάθος του έβγαλε στο αθώο κορμάκι μιας 10χρονης ένας άνδρας από το Ρέθυμνο ο οποίος βίασε φύση και παρά φύσιν την άτυχη μικρούλα μέσα στο ίδιο της το σπίτι την ώρα που εκείνη κοιμόταν ανυποψίαστη στο κρεβάτι της. Το τραγικό περιστατικό, που έχει προκαλέσει αναστάτωση σε ολόκληρη την Κρήτη, συνέβη το πρωί του Σαββάτου.Η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν στο εστιατόριο όπου εργάζεται, η 12χρονη αδερφή της και ο 7χρονος αδερφός της είχαν πάει στην πλατεία για να παίξουν, ενώ ο πατέρας της ζει και δουλεύει στη Γερμανία. Η 10χρονη κοιμόταν στο δωμάτιό της όταν ξαφνικά άκουσε θόρυβο και ανοίγοντας τα μάτια της είδε από πάνω της έναν άγνωστο άνδρα! Το κοριτσάκι πάγωσε από τον φόβο του και άρχισε να φωνάζει και να παλεύει με όσες δυνάμεις είχε για να απωθήσει τον ξένο, ο οποίος χωρίς δισταγμό είχε ανέβει στο κρεβάτι και προσπαθούσε να το βιάσει! Τελικά, έφερε εις πέρας το φρικιαστικό έργο του βιάζοντας το παιδί φύση και παρά φύσιν και στη συνέχεια έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, αφήνοντας το θύμα του αιμόφυρτο και σε κατάσταση σοκ.
Τις πνιχτές φωνές και τους περίεργους θορύβους που ακούγονταν μέσα από το σπίτι άκουσε μια γειτόνισσα, η οποία όταν βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει, είδε το κορίτσι μέσα στα αίματα να στέκεται μόλις και μετά βίας όρθιο σε κατάσταση σοκ. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τον διπλό βιασμό. Η μητέρα ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό, ενώ ο σύζυγός της πήρε το πρώτο αεροπλάνο από τη Γερμανία και έφτασε στο Ρέθυμνο.Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, το κορίτσι -βουλγαρικής καταγωγής- αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες κλήθηκε να αναγνωρίσει τον ένοχο μεταξύ είκοσι υπόπτων. Οταν είδε τον 34χρονο, υπέστη νέο σοκ, ωστόσο διαβεβαίωσε τους αστυνομικούς ότι πρόκειται για τον άνδρα που τη βίασε. Ο Ρεθυμνιώτης συνελήφθη και μάλιστα προανακριτικά ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια την πράξη του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι του αρέσουν τα παιδιά!
Το ανθρωπόμορφο κτήνος οδηγήθηκε στα κρατητήρια, από όπου όμως μεταφέρθηκε γιατί δέχτηκε το λιντσάρισμα των συγκρατούμενών του. Για τον λόγο αυτό κρατείται στην Ασφάλεια, ενώ ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος και την Τρίτη αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή. Ο 34χρονος, ο οποίος μένει μόνος του και δεν έχει μόνιμη εργασία, το 2004 είχε αποπειραθεί να βιάσει ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις επτά ετών, το οποίο ωστόσο είχε καταφέρει να το σκάσει από το παράθυρο! Η δίκη του για το εν λόγω περιστατικό εκκρεμούσε και γι' αυτό ήταν ελεύθερος.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

0 σχόλια

ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
Το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου στον Παναθηναϊκό είναι πλέον... ορφανό, καθώς ο Κώστας Αντωνίου μέσω γραπτής του δήλωσης, αποκάλυψε πως θα συνεχίσει ως απλό μέλος της "πράσινης" οικογένειας. Ο Κώστας Αντωνίου ευχαρίστησε...... τον Νικόλα Πατέρα και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη, τόνισε πως αφήνει την θέση κρατώντας την χαρά και την υπερηφάνεια για το νταμπλ, ενώ εύχεται τα καλύτερα στο "τριφύλλι" για το μέλλον.Αναλυτικά τα όσα είπε: Με τη λήξη της θητείας μου ως Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς τον Πρόεδρο, κ. Νικόλα Πατέρα, τους μετόχους και το Διοικητικό Συμβούλιο που με εμπιστεύτηκαν. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως επίσης και το σύνολο των εργαζομένων στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την καλή συνεργασία που είχαμε στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές στη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων.Εκείνο που θα κρατήσω αφήνοντας αυτή τη θέση είναι η χαρά και η υπερηφάνεια που μοιραστήκαμε όλοι μας στο τέλος αυτής της διετίας με την κατάκτηση του double.Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη διαρκή υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας αυτή. Μια υποστήριξη, η οποία θεωρώ πως είναι απαραίτητη και στο μέλλον προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αξιοποιήσει τη δεδομένη ανωτερότητά του και να συνεχίσει να γράφει λαμπρές σελίδες στην ιστορία του.Ως απλό πλέον μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και θα υποστηρίζω τις προσπάθειές της για επιτυχίες. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό μας τα καλύτερα για το μέλλον".

ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

0 σχόλια

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΛΕΜΕ!
Πήγε η Διαμαντοπούλου στο Βόλο για να παρουσιάσει το "έργο" της και έφαγε καφέδες και αβγά από αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Για την ακρίβεια την πλήρωσε η... ασφάλειά της που βρισκόταν πίσω της.

ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΤΗΣ ΛΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

0 σχόλια

"ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ" ΕΙΠΕ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
Η 19χρονη τραγουδίστρια εμφανίζεται σε βίντεο γυμνή μέσα σε πισίνα, μαζί με έναν νεαρό. Αυτές οι εικόνες κάνουν τον γύρο της Ευρώπης καθώς η Λένα μετα την νίκη της στην Eurovision ειναι ενα απο τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα!
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μιλούσαν για σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες της 19χρονης τραγουδίστριας. Στην πραγματικότητα όμως δεν ήταν φωτογραφίες αλλά ένα απόσπασμα από ταινία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, κάτι σαν reality-ντοκυμαντέρ. Στο βίντεο η νικήτρια της Eurovision εμφανίζεται σε πισίνα, γυμνή, συντροφιά με ένα νεαρό άντρα. Οι δύο τους φιλιούνται ενώ κάποια στιγμή, για ελάχιστα δευτερόλεπτα φαίνεται το γυμνό στήθος της.Κι ενώ όλοι άρχισαν να σχολιάζουν τη γυμνή της εμφάνιση εκείνη αντέδρασε ψύχραιμα. Σε συνεντέυξεις της στα Γερμανικά μέσα ενηνέρωσης είπε απλά οτι ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός και ότι το γυμνό δεν ήταν από προσωπική της στιγμή αλλά απόσπασμα από την ταινία στην οποία συμμετείχε.

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ

0 σχόλια

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
Η ποσότητα πετρελαίου και αερίου από την πλατφόρμα της πετρελαϊκής εταιρείας ΒΡ που έχει υποστεί ζημιά, στον Κόλπο του Μεξικού μπορεί να αυξηθεί κατά περισσότερο από 20% ενώ οι προσπάθειες να σταματήσει η διαρροή συνεχίζονται χωρίς επιτυχία, ανακοινώθηκε από το Λευκό Οίκο.
Ο πρόεδρος Ομπάμα είχε συνάντηση με αξιωματούχους της κυβέρνησής του και ειδικούς επιστήμονες και συζήτησαν τις μέχρι τώρα ανεπιτυχείς προσπάθειες της ΒΡ να ανακόψει την συνεχή ροή του πετρελαίου στη θάλασσα και ειδικά την τελευταία προσπάθεια να τοποθετηθεί ένας ειδικός μηχανισμός-σωλήνας που θα συλλέγει ικανή ποσότητα πετρελαίου και θα το μεταφέρει σε ένα πετρελαιοφόρο πλοίο που βρίσκεται στο σημείο.
«Μια νέα προσπάθεια της ΒΡ πρόκειται να ξεκινήσει αύριο Δευτέρα ή την Τρίτη» αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς.
Οι προσπάθειες θα τριπλασιαστούν ανέφερε από την πλευρά του ο ναύαρχος Τ. Αλεν που εποπτεύει τις προσπάθειες καθαρισμού της θαλάσσιας περιοχής του Κόλπου του Μεξικού.
Νωρίτερα σήμερα η Κάρολο Μπράουνερ σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα ενέργειας και κλιματικών αλλαγών ανέφερε ότι η αμερικανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για μια καταστροφή που θα κρατήσει πολλούς μήνες.
«Ελπίζουμε για το καλύτερο, αλλά προετοιμαζόμαστε και για το χειρότερο» δήλωσε συγκεκριμένα δήλωσε η κ. Μπράουνερ μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

0 σχόλια

Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
Επίθεση στον διεθνή στολίσκο που μετέφερε εφόδια στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποίησαν ισραηλινοί καταδρομείς, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες να έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους δέκα άτομα, ενώ δεκάδες έχουν τραυματιστεί. Μεταξύ των τραυματιών φέρεται να είναι και ένας Έλληνας. Υπό κατάληψη βρίσκεται και το πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος», με 34 Έλληνες. Ενεργοποιείται η μονάδα διαχείρισης κρίσεων του ΥΠΕΞ. Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο στην Τουρκία.
Η ισραηλινή τηλεόραση μεταδίδει ότι υπάρχουν 10 νεκροί, οι περισσότεροι εκ των οποίων Τούρκοι, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί.Σύμφωνα με πληροφορίες και τα έξι πλοία του διεθνούς στολίσκου που έπλεαν σε διεθνή ύδατα έχουν καταληφθεί από Ισραηλινούς. Εδώ και περίπου μία ώρα η επικοινωνία έχει χαθεί και με το πλοίο «Ελεύθερη Μεσογείος», υπό ελληνική σημαία, στο οποίο επιβαίνουν 34 άτομα, οι περισσότεροι εκ των οποίων Έλληνες.

Κυριακή 30 Μαΐου 2010


"ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ"

0 σχόλια

ΕΧΕΙ "ΦΑΕΙ" ΠΟΛΥ ΚΕΡΑΤΟ!
Θέλει πολύ κουράγιο και δύναμη ψυχής για να παραδεχτεί μια γυναίκα ότι την έχουν απατήσει.Η Μαρία Μπακοδήμου είναι δυναμική και ειλικρινής και δεν διστάζει να μιλήσει για το θέμα της απιστίας και να αποκαλύψει ότι την έχουν απατήσει. “Στη ζωή μου με έχουν κερατώσει ασύστολα” δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η 19ΧΡΟΝΗ ΛΕΝΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

0 σχόλια

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Τι κι αν είναι ένα κορίτσι μόλις 19 ετών; Η Lena Meyer- Landrut κέρδισε με το σπαθί της… ή πιο σωστά με το “Satellite” της, την πρώτη θέση στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision! Ποια είναι όμως η νεαρή τραγουδίστρια που κατάφερε να συγκεντρώσει 246 βαθμούς από, σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη; Η Lena Meyer- Landrut γεννήθηκε στο Αννόβερο στις 23 Μαΐου του 1991, είναι μοναχοκόρη και ο παππούς της ήταν πρέσβης της δυτικής Γερμανίας στη Ρωσία κατά τα έτη 1980 - 1983. Από πολύ μικρή ηλικία, από τα 5 της χρόνια, η Lena ασχολούταν με τον χορό, κάνοντας μπαλέτο, hip hop και jazz. Αν και η μουσική δεν ήταν η μεγάλη της αδυναμία, είχε συμμετάσχει και είχε κερδίσει στο reality «Unser Star für Oslo», από το οποίο επιλέχθηκε η φετινή συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision. Στις αρχές Μαΐου η 19χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, με τίτλο «My Cassette Player», που έφτασε μέχρι και την κορυφή των πωλήσεων στη Γερμανία.

TO "WHO IS WHO" ΤΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΤΗΣ EUROVISION

0 σχόλια

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο...ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ!
Ορίστε αυτός είναι ο Jimmy Jump οποίος αποκαλύπτεται μπροστά μας...Σεσημασμένος εισβολέας, ιδεολόγος, ή λάτρης της εφήμερης δημοσιότητας; O Jimmy Jump αποκαλύπτεται στο Sport24.gr.Ο συμπαθής Jimmy Jump... δεν χωράει σε καμία κατηγορία, έχοντας διακηρύξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το ποδοσφαιρικό του μανιφέστο συνεπαρμένος από το καταλανικό του ταμπεραμέντο. Δεν καταλαβαίνει από πρωτόκολλα, κανονισμούς εκμηδενίζοντας κάθε politically correct συμπεριφορές. Μία ιδιότυπη περσόνα με πλούσιο παλμαρέ στις εισβολές που θα ζήλευαν κορυφαίοι… στρατηλάτες! Ο Φίγκο τον μίσησε, οι Έλληνες τον λάτρεψαν για όσα έπραξε στον αλήστου μνήμης τελικό του Euro 2004. Έκτοτε σφυρηλατήθηκε μία σχέση στοργής και αλληλεγύης μεταξύ των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων και του Jimmy Jump. Ο εκκεντρικός σαλταδόρος κατάφερε να μετατρέψει το πρωτότυπο χόμπι του σε επάγγελμα, εθισμενός σε αντιξόοτητες που αντιμετωπίζουν ακόμη και οι πλέον διακεκριμένοι κασκαντέρ του Χόλιγουντ.

ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο JIMMY JUMP ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

0 σχόλια

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΝΤΕΝΙΣ ΧΟΠΕΡ

0 σχόλια

ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ!
Πέθανε το Σάββατο, σε ηλικία 74 ετών, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντένις Χόπερ. Ο Χόπερ έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την ταινία του 1969 «Ξέγνοιαστος Καβαλάρης», την οποία είχε σκηνοθετήσει ο ίδιος, ενώ υπέγραφε και το σενάριο μαζί με τον Πίτερ Φόντα. Αφησε την τελευταία του πνοή το πρωί, στο σπίτι του στη Βένις της Καλιφόρνια, εξαιτίας επιπλοκών από τον καρκίνο του προστάτη από τον οποίο υπέφερε. Στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του, πρωταγωνίστησε σε δεκάδες ταινίες («Επαναστάτης Χωρίς Αιτία», «Ο Γίγαντας», «Αποκάλυψη Τώρα», «Μπλε Βελούδο», «Speed» κ.ά) και ήταν δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ («Ξέγνοιαστος Καβαλάρης», «Hoosiers»).Ο «Ξέγνοιαστος Καβαλάρης» θεωρείται μία από τις καλύτερες ταινίες του αμερικανικού σινεμά, που σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής για το Χόλιγουντ. Εκτός από τον Χόπερ, στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Πίτερ Φόντα, αλλά και ο άγνωστος -τότε- Τζακ Νίκολσον.Στη διάρκεια των γυρισμάτων, οι Χόπερ και Φόντα ήρθαν σε μεγάλη ρήξη και οι σχέσεις τους δεν βελτιώθηκαν ποτέ.

ΩΡΑΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ

0 σχόλια

ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!
Τι ωραίους γείτονες έχουμε! Πόσο πολύ μας αγαπούν! Τουρκία και Σκόπια μας γύρισαν την πλάτη δείχνοντας για αλλη μια φορά το πόσο μισιόμαστε! Όγδοη η Ελλάδα!

ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;

0 σχόλια

ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Συμπαθητικό το τραγουδάκι της Γερμανίας αλλα οχι βρε παιδιά και για πρώτο! Υπήρχαν ωραία τραγούδια όπως της Δανίας της Μολδαβίας, ακόμη και της Γαλλίας!

Σάββατο 29 Μαΐου 2010


ΞΟΔΕΨΑΝ ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ

0 σχόλια

ΒΡΕ ΚΑΤΙ...ΔΩΡΑ!
Η Πέγκυ Ζήνα ήταν από τις καλεσμένες του ζευγαριού που βρέθηκε εκεί και έμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όπως έγινε γνωστό, κόστισε στο Νικόλα Μαδιά το δώρο αυτό...9000 ευρώ. Και όπως λένε και κάποιοι μάρτυρες, η γνωστή τραγουδίστρια είπε στο μικρόφωνο: "Αυτό είναι το δώρο για σένα".
Η Φωτό είναι από το panoramapress.gr

NEO ''ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ' ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΡΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ!

12 σχόλια

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ!
Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, κοινωνικής διάστασης και καταπάτησης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, μου φαίνεται αδιανόητο πώς υπάρχουν σήμερα "συνάδελφοι" οι οποίοι αδυνατούν να μιλήσουν στον κόσμο απλά ελληνικά. Δεν είναι λοιπόν "συνάδελφε" το ρήμα που χρησιμοποίησες "εφοδεύω" αλλά "ΑΦΟΔΕΥΩ". Λυπούμαστε που αναφέρουμε στο blog μας αυτή τη λεξη όσο δυσάρεστη κι αν είναι, είναι όμως πιο δυσάρεστο να μην ξέρει ένας άνθρωπος απλά ελληνικά, τη στιγμή που θέλει να γράφει δημοσίως στον Έλληνα πολίτη και να τον ενημερώνει με τις ειδήσεις του. Απολαύστε το βίντεο στο 02.06 λεπτό! "Τον χειμώνα..." !
Σκίζεις ή δε σκίζεις μετά τα πτυχία σου!


ΣΤOΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Η ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΜΑΝΤΕΛΗ

0 σχόλια

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΟΙ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ", ΜΙΑ ΜΑΧΙΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!
Αποκλειστικό φωτορεπορταζ της Σταματίνας Μαντέλη φιλοξενούν σήμερα οι "Αποκαλύψεις"! Η γυναίκα που με την κατάθεση της "καίει" Καραμανλή και Αγγέλου, "συνελήφθη" απο τον φωτογραφικό φακό της εφημερίδας να πηγαίνει στην εκκλησία προκειμένου να ανάψει ενα κεράκι!

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010


ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ 40 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS

0 σχόλια

ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
Ποιοι ήταν οι 40 δημοσιογράφοι που πήραν χρήματα από την Siemens θα μάθουμε ποτέ ή όχι; Όλο έρχονται λέει οι αποκαλύψεις και τελικά κανείς δεν έχει το θάρρος να το παίξει. Στείλτε το βρε μάγκες μας εδώ πριν μας το προλάβουν οι Γερμανοί και έχουμε πανηγύρια. Μαθαίνουμε ότι ο Χριστοφοράκος είναι έτοιμος να μιλήσει σε αποκαλυπτικό δημοσιογράφο το καλοκαίρι και ίσως μέσα στον επόμενο μήνα έχετε τα ονοματάκια. Αυτά που ο Τέλλογλου ίσως γνωρίζει αλλά ΠΟΤΕ δεν δημοσιοποίησε . Κρίμα γιατί τον Τέλλογλου τον έχουμε για εξαιρετικό δημοσιογράφο. Και θεωρούμε ότι και δεν είχε πάρει ποτέ μαύρα χρήματα και δεν έχει χορηγούς επιχειρηματίες όπως πολλοί άλλοι. Τι φοβάται μην χάσει την δουλειά του ή θεωρεί τόσο αναξιόπιστο τον Χριστοφοράκο που δεν ασχολείται καν με τα λεγόμενά του. Και εάν βγάλει τίποτα στοιχεία με λογαρισμούς και ονόματα τι θα λέει μετά ότι είχε το θέμα και δεν το έπαιξε ή ότι δεν τα έβαλε με το συνάφι.

ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΕΛΕΝΗ;

0 σχόλια

ΟΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΕΣ ΕΛΕΝΗ;
Η Μενεγάκη λέει η είδηση τα έβαλε με τον φωτορεπόρτερ που την απαθανάτισε με τον Παντζόπουλο και έστειλε εξώδικα!
Ελένη ποιους πας να κοροϊδέψεις; Αν πράγματι ήθελες να τα βάλεις με τους ανθρώπους αυτούς τότε επρεπε να κανεις αγωγές εις βάρος τους και οχι να στέλνεις εξώδικα! Ειναι γνωστό σε όλους οτι με τα εξώδικα κανείς δεν πετυχαίνει τίποτα επι της ουσίας...Αφήστε που η πιάτσα των φωτορεπορτερ βοά ότι οι εν λόγω φωτο ήταν προσυνενοημένες!

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010


"ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

0 σχόλια

"ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"
Ο Μαντέλης δήλωσε ότι δεν θα φύγει από την Ελλάδα, και θα μείνει εδώ, όσο χρειάζεται για να δώσει διευκρινίσεις στη δικαιοσύνη. Ελπίζουμε η ελληνική δικαιοσύνη να μην τον αφήσει να φύγει όπως εκανε και με τον Χριστοφοράκο!

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ "ΚΑΙΕΙ" ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

0 σχόλια

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Σάλος στον Ολυμπιακό από την απίστευτη συνομιλία που φέρεται να είχε ο Θεοδωρίδης με τον Δουκάκο. Στην συνομιλία φωτιά, για την οποία ο Σ. Θεοδωρίδης υποστηρίζει ότι είναι συρραφή παλαιότερων του δηλώσεων, ο Θεοδωρίδης......αναφέρει για ντόπιγκ του Λεμονή σε παίχτες, για τον Πιλάβιο που κάθεται σούζα στον Ν.Πατέρα, βρίζει τον Κόκκαλη και τη Θύρας 7, λέει πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα.Στον Ολυμπιακό τα έχουν με το Θεοδωρίδη, ο οποίος όμως επιμένει ότι ποτέ δε δήλωσε ότι του καταλογίζουν.Το υλικό σύμφωνα με πληροφορία είναι ανεβασμένο σε blog με το όνομα του παράγοντα theodoridisavas.Χρειάζεται η παρέμβαση της δικαιοσύνης γιατί σύμφωνα με πληροφορίες λέγονται σημαντικά πράγματα.

ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΜΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS

0 σχόλια

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ;
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του πρώην υπουργού Αναστάσιου Μαντέλη. Παράλληλα, απαγορεύθηκε και η έξοδός του από τη χώρα.Ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας Εφετών κ. Ιωάννης Σακελάκος, απήγγειλε την κακουργηματική κατηγορία εις βάρος του πρώην υπουργού, με βάση τη χθεσινή κατάθεσή του στην Εξεταστική της Βουλής για την υπόθεση Siemens, αλλά και βάσει στοιχείων από το άνοιγμα τραπεζικών του λογαριασμών στην Ελβετία.
Τα στοιχεία αυτά κρίνονται επαρκή -ως ενδείξεις- για τη διάπραξη του αδικήματος της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Η κατηγορία είχε ασκηθεί «ΙΝREM» για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens από τον εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, ο οποίος είχε διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.
Έτσι, σε όσες περιπτώσεις έχουν κριθεί από την ανάκριση έχουν απαγγελθεί σχετικές κατηγορίες.
Όπως ανακοινώθηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο εισαγγελέας Ιωάννης Τέντες, αφού έλαβε υπόψη του τις θέσεις που διατύπωσε ενώπιον της Εξεταστικής ο πρώην υπουργός, ζήτησε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ιωάννη Σακελλάκο να κινήσει τη διαδικασία απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα του εν λόγω πρώην υπουργού.
Κατόπιν τούτου στις 14.000 εκδόθηκε από την Ιωάννη Σακελλάκο διάταξη με την οποία απαγορεύθηκε η έξοδος του Τάσου Μαντέλη από την χώρα.

"ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

0 σχόλια

ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ TROKTIKO ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
Η αιτία του πολέμου που κηρύχθηκε στο troktiko ειναι ενα ηχητικό απόσπασμα που "καίει" παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, δείχνοντας την σαπίλα που υπάρχει! Πολύ δύσκολα πλέον θα ανέβει το ηχητικό του blog troktiko που κανονικά θα έπρεπε να παίζει από το πρωί σε κάθε site και blog στο διαδίκτυο.

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ TROKTIKO

0 σχόλια

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ TROKTIKO;
Ξαφνικά χωρίς καμία προειδοποίηση, η Google αποφάσισε να μπλογκάρει τις αναρτήσεις του troktikou!
Η απάντηση απο το γνωστό μπλογκ ήταν άμεση. Διαβάστε τι έγραψαν :
"Eλληνικός δάχτυλος και μάλιστα γνωστά πρόσωπα κρύβονται πίσω από την επιχειρούμενη προσπάθεια φίμωσης του troktikou. Μετά το χθεσινό λουκέτο για λόγους που δεν μας έγιναν ΕΠΙΣΗΜΩΣ γνωστοί αλλά τους μάθαμε , μπορούμε πλέον να πούμε ότι ζούμε στον Αμερικανικό αστερισμό και σε μια χώρα που δεν μπορεί να προφυλάξει την ελευθερία της έκφρασης.Το μοναδικό blog που έχει βάλει ακόμα και τηλέφωνο για να εξυπηρετεί τον κόσμο δέχθηκε επίθεση και συνεχίζει να έχει πλέον ανοιχτό μέτωπο με την google καθώς ...οι άνθρωποι θεωρούν ότι παραβιάσαμε τους όρους τους. Ποιοι είναι αυτοί οι όροι; Ποιος έκανε επίθεση στην google και αυτοί ενοχλήθηκαν και από που ενημερώθηκαν για ποιες αναρτήσεις μας;Γιατί δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να απαντήσουμε και γιατί δεν ενημερωθήκαμε για την επικείμενη φίμωση;Αυτοί δεν είναι δημοκρατικοί αλλά φασιστικοί όροι".

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010


ΣΑΛΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΟΡΚΟΝΕΑ

0 σχόλια

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Ενάμιση χρόνο μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια, οι φυσικοί αυτουργοί θα αφεθούν ελεύθεροι, αφού το 18μηνο ανώτατο όριο της προσωρινής κράτησης λήγει στις 6 Ιουνίου, την ερχόμενη δηλαδή Κυριακή.Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να εκδοθεί το σχετικό Βούλευμα, από το Εφετείο της Λαμίας, για την αποφυλάκιση των δύο κρατουμένων, ενώ το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας αναμένεται να αντικαταστήσει την προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων με την επιβολή περιοριστικών όρων, πριν από την επίμαχη ημερομηνία.Οι Κορκονέας και Σαραλιώτης δηλαδή θα αποφυλακιστούν, αλλά θα τους επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της παραμονής εντός των ορίων της Άμφισσας, όπου διεξάγεται η δίκη, ή της Ιτέας.
Οι δημοσιογράφοι πολλοί. Τις πρώτες όμως ημέρες της δίκης. Η εξέλιξη αυτή στην πολύκροτη δίκη της Άμφισσας δεν εξέπληξε όσους από την αρχή ασχολήθηκαν με την υπόθεση, αφού όλες οι κινήσεις της Δικαιοσύνης από την πρώτη κιόλας στιγμή προμήνυαν ότι η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δίκης θα είναι τέτοια, που θα ανοίξει τις πόρτες της φυλακής για τους δύο κατηγορούμενους.Ο φόβος της κοινωνικής έκρηξης, από τη στιγμή που ο Επαμεινώνδας Κορκονέας και ο Βασίλης Σαραλιώτης αφεθούν ελεύθεροι (έστω και με τον προαναφερθέντα περιοριστικό όρο), είναι πλέον ορατός. Μήπως όμως είναι πολύ αργά για κάποιους να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα;

ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΙΖΑ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΑΡΚΩΝ

0 σχόλια

ΠΗΡΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!
Έφυγε από την Ελλάδα με το που παραγράφηκαν τα αδικήματα και επέστρεψε να καταθέσει και να ξαναφύγει. Θα τον αφήσουν να φύγει αντί να του πετάξουν...γιαούρτια μέσα στην επιτροπή. Ομολόγησε πριν λίγο ότι πήρε χρήματα από την siemens αλλά μόνο κάτι 200.000 + 250.000 μάρκα (έτσι είπε) και μάλιστα προκάλεσε λέγοντας ότι οι μίζες ήταν 10 εκ. ευρώ και ψάξτε να βρείτε που πήγαν!Όπως προκύπτει, από τα 200.000 μάρκα έχουν μεταβιβαστεί δύο εμβάσματα σε τραπεζικό λογαριασμό ενός Χ.Μ., ο οποίος φέρεται να είναι ο γιος του Τάσου Μαντέλη, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Τα δύο εμβάσματα είναι της τάξεως των 11.000 δολαρίων τη φορά.

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

0 σχόλια

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΖΙΓΓΕΡ ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
"Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν. Οι κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να πάρει λεφτά στην τσέπη για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό που υπεραγαπά. Για να φθάσουμε μέχρι εδώ στήθηκε ένα απίθανο επικοινωνιακό παιχνίδι, από τη δήθεν αύξηση κεφαλαίου 40-50 εκατ. Ευρώ που θα κάλυπτε ο μεγαλομέτοχος και που κατέληξε στα 15 εκατ. Ευρώ, μέχρι τις αποτιμήσεις που δείχνουν ένα Παναθηναϊκό super-ζημιογόνο και ταυτόχρονα να αποτιμάται πάνω από 100 εκατ. Ευρώ,γιατί άραγε";

Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

0 σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ
Αθήνα, 25 Μαΐου 2010
"Αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση του «Καλλικράτη».
Το νομοσχέδιο προβλέπει ,ανάμεσα στα άλλα, και την κατάργηση του δήμου Ελληνικού.
Ο δήμαρχος Ελληνικού έχει αρχίσει εδώ και πολλές ημέρες απεργία πείνας , αλλά η σχετική είδηση πέρασε στα «ψιλά» για να μην πω ότι δεν αναφέρθηκε καθόλου.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο η κατάργηση του δήμου Ελληνικού ανοίγει τον δρόμο και για την τσιμεντοποίηση του ελεύθερου χώρου του πρώην αεροδρομίου (5.300 στρέμματα)
Σχέδια για να οικοδομηθεί (σε ένα τμήμα του) αυτός ο ελεύθερος χώρος (με ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, ακόμη και με πολυτελείς κατοικίες) είχαν εκπονηθεί από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του τότε ΥΠΠΕΧΩΔΕ αλλά και η σημερινή αρμόδια υπουργός δεν δίνει σαφείς απαντήσεις.
Στο μεταξύ ο χώρος έχει εγκαταλειφθεί και καθημερινά απαξιώνεται δημιουργώντας έτσι τις … ώριμες συνθήκες για την εισβολή διάφορων εργολαβικών συμφερόντων.
Σας στέλνω ένα video από την επίσκεψή μου στο εγκαταλειμμένο πρώην αεροδρόμιο στις 9 Ιανουαρίου 2010 στο οποίο φαίνεται καθαρά πώς απαξιώνεται αυτή η δημόσια περιουσία που θα κανονικά θα έπρεπε, ήδη, να είναι το μητροπολιτικό πάρκο της πολύπαθης Αθήνας.
Αυτό το video προβλήθηκε, λίγες ημέρες μετά, και στο κανάλι Extra-3 (Αποκαλυπτικό Δελτίο).
Όσο γι’ αυτούς που ισχυρίζονται ότι ένα κομμάτι (προφανώς το φιλέτο) από αυτή την ελεύθερη έκταση πρέπει να δοθεί ως … αντιπαροχή για να γίνει δήθεν πάρκο η υπόλοιπη έκταση, ας ρίξουν μια ματιά έξω από το παράθυρό τους για να δουν πώς οι αντιπαροχές των προηγούμενων δεκαετιών έκαναν την Αθήνα τερατούπολη.
Δείτε το video http://www.youtube.com/watch?v=bJmdUNona4Y"

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

0 σχόλια

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ
"Η αναταραχή που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία δεν μπορούσε να αφήσει ανέπαφα και τα Πανεπιστήμια. Σήμερα το πρωί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μέλη της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ εκφράζοντας τις δύο εσωκομματικές τάσεις του κόμματος στις επερχόμενες πρυτανικές εκλογές συνεπλάκησαν άγρια με αρκετούς τραυματίες.

Η πόλωση που επικρατεί ανάμεσα στους δύο υποψηφίους Πρυτάνεις (Μυλόπουλο – Λογοθετίδη) είναι αποτέλεσμα των διεργασιών και της έντονης δυσαρέσκειας στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος και οδήγησε στο νοσοκομείο αρκετά μέλη της νεολαίας. Ενδεικτικό είναι πως οι παριστάμενοι αντίκρισαν μέλη της ΠΑΣΠ με γκλομπς και κράνη να χτυπούν τους εσωκομματικούς τους αντιπάλους με απίστευτη μανία.

Είναι κρίμα για τους κυρίους Μυλόπουλο και Λογοθετίδη να μετατοπίζουν την κόντρα τους σε ανοιχτές συμπλοκές και νοσοκομεία. Σίγουρα η σημερινή σύγκρουση δεν τιμά κανέναν τους. Ας ελπίσουμε σε εξομάλυνση της κατάστασης από εδώ και πέρα".

ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΚΑΙΟΥ

0 σχόλια

ΑΠΟ SALTSINO KAMARA
EUROVISION 2010
"H γνωστή – άγνωστη παρεούλα μουσικο-τρομοκρατών της «σκοτεινής κρεβατοκάμαρας» χτύπησε και πάλι φέτος προκειμένου η χώρα μας να προβάλλει στην Ευρώπη όλη την αταλαντοσύνη που βιώνουμε καθημερινά τα τελευταία χρόνια στην μουσική μας αγορά.
Μετά από ένα Χατζιδάκι μια Μούσχουρη και τόσους άλλους, φτάσαμε στο σημείο σήμερα να είναι άδεια η μπάντα του ραδιοφώνου όση «μουσική» και αν παράγει. Οι αναθέσεις και οι συμφωνίες «κάτω απ’ το τραπέζι» είναι πλέον ρουτίνα και όλα αυτά στον βωμό της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος με την αιτιολογία της προβολής του γαλανού ουρανού μας. Δυστυχώς όμως και τα βιντεάκια που στέλνουν οι υπεύθυνοι δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με αυτά που μπορούν να δουν και να απολαύσουν οι υποψήφιοι τουρίστες στην χώρα μας. Πρέπει επιτέλους να αρχίσουν να χρησιμοποιούν σε κάθε τομέα πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους γιατί κάθε χρόνο γινόμαστε η αστεία εικόνα της Ευρώπης.
Φέτος στείλαμε ένα μέτριο καλλιτέχνη -όμως για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα ανύπαρκτο, με ένα ασήμαντο τραγούδι αλλά με Ελληνικό στίχο, που μπορεί να μην κάνει κολοτούμπες -για να γελάνε οι Ευρωπαίοι εταίροι μας , όμως τουλάχιστον δηλώνει άντρας.. Μόνο και μόνο γι΄ αυτό, εγώ νιώθω Εθνικά Υπερήφανος.. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΟΠΑ!!!!!"

"ΑΘΩΑ" Η ΤΖΑΚΡΗ

0 σχόλια

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"
«Αθωωτικό» για τη Θεοδώρα Τζάκρη, είναι το πόρισμα του κλιμακίου του υπουργείου Πολιτισμού που διεξήγαγε έρευνα στην Πέλλα σχετικά με τις καταγγελίες εφημερίδας ότι η υφυπουργός Εσωτερικών διόρισε με αδιαφανείς διαδικασίες συντοπίτες και συγγενείς της ως ωρομίσθιους στο μουσείο της πόλης. «Σύμφωνα με το πόρισμα, δεν προκύπτει καμία αλλοίωση των αποτελεσμάτων, ούτε στοιχεία ιδιοτέλειας και υστεροβουλίας στην κατάρτιση του πίνακα κατάταξης των επιτυχόντων», αναφέρει το...υπουργείο.Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, το υπουργείο χαρακτηρίζει το δημοσίευμα που ενέπλεκε την κ. Τζάκρη ως παντελώς αβάσιμο. Το πόρισμα έχει πάρει το δρόμο για το γραφείο του Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης, προκειμένου να αξιολογηθεί.Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού:Παραδόθηκε σήμερα, Τρίτη 25 Μαΐου 2010, στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο το πόρισμα του κλιμακίου που όρισε ο Υπουργός προκειμένου να διενεργήσει επισταμένο έλεγχο στο σύνολο των αιτήσεων και των δικαιολογητικών όλων των υποψηφίων για πρόσληψη στην ΙΖ ΕΠΚΑ, καθώς και στη μοριοδότηση και στα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού.Σύμφωνα με το πόρισμα, δεν προκύπτει καμία αλλοίωση των αποτελεσμάτων, ούτε στοιχεία ιδιοτέλειας και υστεροβουλίας στην κατάρτιση του πίνακα κατάταξης των επιτυχόντων.Ο πίνακας κατάταξης των υποψηφίων καταρτίστηκε και η επιλογή των προσληφθέντων έγινε αποκλειστικά και μόνο με βάση τα κριτήρια μοριοδότησης που προβλέπει ο νόμος 2190/1994 περί ΑΣΕΠ (καταρχάς εντοπιότητα και εν συνεχεία μοριοδότηση με βάση την ανεργία, τον αριθμό των ανήλικων τέκνων, της ιδιότητας του γονέα ή τέκνου μονογονεϊκής οικογένειαw, του γονέα ή τέκνου πολύτεκνης οικογένειας, τον βαθμό πτυχίου και την εμπειρία).Συνεπώς, όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες περί αλλοίωσης των αποτελεσμάτων και παρατυπιών στο διαγωνισμό που διενήργησε η ΙΖ ΕΚΠΑ, είναι παντελώς αβάσιμα.Σημειώνεται ότι ακόμη και οι ενστάσεις που υποβλήθηκαν πιστοποιούν το αδιάβλητο της διαδικασίας καθώς και τις ασφαλιστικές δικλείδες που προβλέπονται σε αυτήν, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν τη διόρθωση τυχόν σφαλμάτων.Είναι σαφές, ότι σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν οι επιλογές της σημερινής κυβέρνησης αποδεικνύονται -και με αυτή την αφορμή- ότι λειτουργούν με απόλυτη διαφάνεια και αξιοκρατία. Είναι προφανές πως η νέα διαδικασία την οποία καθιέρωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού από τις αρχές του 2010 εγγυάται την αντικειμενικότητα και ουδεμία σχέση έχει με πελατειακές πρακτικές. Η διαδικασία αυτή προβλέπει την εφαρμογή των κριτηρίων πρόσληψης του ν. 2190/1994 περί ΑΣΕΠ και την πλήρη δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων και των αποτελεσμάτων, προκειμένου να ελέγχονται από κάθε ενδιαφερόμενο και να διασφαλίζεται η διαφάνεια. Για το λόγο αυτό τα αποτελέσματα αναρτώνται και στο διαδίκτυο.

ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ BLOGS

0 σχόλια

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΤΩΝ BLOGS ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!
Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στην φίμωση των blogs και είπε ξεκάθαρα ότι καλύτερα να σε κριτικάρουν κάποιοι με στόχο και εμπάθεια και να ακους και μαζί και...άλλες ελεύθερες φωνές παρά να κόψεις και αυτό το βήμα!

Τρίτη 25 Μαΐου 2010


ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ 2-2

0 σχόλια

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ
Ισόπαλη 2-2 ήρθε η εθνική ομάδα με τη Βόρεια Κορέα, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στο Άλταχ της Αυστρίας. Η Ελλάδα προηγήθηκε δύο φορές (2΄ Κατσουράνης, 49΄ Χαριστέας), αλλά... ...οι Ασιάτες «απάντησαν» με δύο τέρματα του Τζονγκ Τάε Σε (24΄, 52΄).

ΕΦΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

0 σχόλια

ΞΑΝΑΚΥΛΗΣΕ Η ΕΦΗ ΘΩΔΗ!
Στο νοσοκομείο της Λαμίας η ‘Εφη Θώδη τα έκανε γης μαδιάμ….χαμός έγινε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Λαμίας, όταν συγγενής μετέφερε την γνωστή τραγουδίστρια ‘Εφη Θώδη….η Θώδη σε κρίση πανικού έβριζε τους γιατρούς που...πήγαν να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες φωνάζοντας είστε όλοι αντίχριστοι, να πάτε να γαμ… και να πάτε να σας διαβάσει παπάς!! Η ‘Εφη Θώδη μάλιστα όπως καταγγέλουν παρευρισκόμενοι ασθενείς έκανε επίθεση και πήγε να δαγκώσει μια γιατρό και τελευταία στιγμή αποτράπηκε το μοιραίο… Οι πληροφορίες λένε ότι της χορηγήθηκε ειδική ηρεμιστική ενέσιμη αγωγή για ψυχιατρικό περιστατικό ενώ θα μεταβεί σε ψυχιατρική κλινική για περαιτέρω εξέταση… Συγκλονισμένη η αυτόπτης μάρτυρας στο report24.gr…"Η ‘Εφη Θώδη μπήκε σαν μαινόμενος ταύρος στα επείγοντα και έβριζε θεούς και δαίμονες σπρώχνοντας γιατρούς και νοσηλευτές. Φοβήθηκα όταν το μάτι της γύρισε και πήγε να δαγκώσει τηνγιατρό…είναι απελπιστικό αυτό που είδα". Από report24.gr

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΝΑΥΑΓΗΣΟΥΝ!

0 σχόλια

ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ

0 σχόλια

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΚΛΑΨΕ;
Πολυ ψεύτικο το κλαμα της Ευγενίας στο "Dancing with the stars" όταν αποχώρησε ένας συμπαίκτης της, θυμιζοντας μας παλαιότερες εποχές των ριάλιτι όπου οι παίκτες έκλαιγαν μετα την αποχώρηση των συμπαιχτών τους! Ευγενία δεν μας έπεισες για τα αγνά σου συναισθήματα...Ήσουν υπερβολική. Και μια που το θυμηθήκαμε για πες μας, παίρνεις η όχι χιλια ευρω για κάθε σου χορό; Γιατι κατι λέγατε για φιλανθρωπικό χαρακτήρα του παιχνιδιού στην αρχή!

ΔΙΑΚΟΝΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΟΣΤΑ "ΑΓΙΩΝ"

0 σχόλια

ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ ΔΙΑΚΟΝΟΣ
Διάκονος της Μητρόπολης Σιδηροκάστρου "έπιασε κότσο" Ελβετό τουρίστα! Στο σπίτι του βρέθηκαν από ναρκωτικά μέχρι αρχαία!
Ο νεαρός διάκονος, έμαθε ότι στην περιοχή βρίσκεται Ελβετός συλλέκτης και... είπε να τα οικονομήσει! Κανόνισε συνάντηση μαζί του και εκεί του είπε το παραμύθι: με το ανάλογο αντίτιμο ήταν διατεθειμένος να του δώσει οστά Αγίων. Μόνο που στην πραγματικότητα τα οστά των Αγίων δεν ήταν τίποτα άλλο, από ανθρώπινα οστά, που υπήρχαν σε νεκροταφεία.Ο Ελβετός τσίμπησε και ο διάκονος έθεσε την κομπίνα σε εφαρμογή. Σε νέες συναντήσεις που ακολούθησαν του έδωσε τα... υποτιθέμενα οστά των Αγίων και φυσικά ο Ελβετός πλήρωσε αδρά! Μάλιστα για να μην κάνει ο Ελβετός... περίεργες σκέψεις, ο 24χρονος διάκονος, είχε γράψει σε όλα τα οστά που του έδωσε το όνομα Αγίου ή Οσίου. Ακόμη του έδωσε και μία ασημένια λειψανοθήκη.Κάποια στιγμή όμως έφτασε η ώρα να επιστρέψει ο 43χρονος στην πατρίδα του και έπρεπε να περάσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Έκρυψε τα οστά στις αποσκευές του και πήγε να περάσει. Ο έλεγχος όμως άρχισε να ρίχνει φως στην υπόθεση. Στις βαλίτσες του Ελβετού συλλέκτη, βρέθηκαν 200 κομμάτια από ανθρώπινα οστά και η ασημένια λειψανοθήκη. Ο 43χρονος συνελήφθη και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης είπε τα πάντα...Πολύ γρήγορα ο διάκονος συνελήφθη και αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για έλεγχο. Εκεί βρέθηκαν 10 ναρκωτικά χάπια, 505 οστά και 15 κρανία στα οποία αναγράφονταν ονόματα Αγίων ή Οσίων, όπως και μια βυζαντινή εικόνα του 19ου αιώνα. Βρέθηκαν ακόμα ένα βυζαντινός σταυρός του 19ου αιώνα, δύο βυζαντινά δαχτυλίδια, πέντε αρχαία και βυζαντινά νομίσματα, τα οποία σύμφωνα με εκτίμηση αρμόδιας Αρχαιολόγου, εμπίπτουν στις Προστατευτικές Διατάξεις του Ν. περί Αρχαιοτήτων.Οι δύο άνδρες κρατούνται στην Ασφάλεια, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Σε αυτό το πλαίσιο θα εξεταστούν τα οστά που βρέθηκαν από αρμόδιο Ανθρωπολόγο- Οστεολόγο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010


ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

0 σχόλια

ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ,SIEMENS,ΔΕΗ,ΤΡΑΜ ΑΕ,ΟΠΑΠ,ΒΟΥΛΗ,ΚΑΝΑΛΙ ΒΟΥΛΗΣ,ΕΡΤ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ "ΚΥΡΙΟΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ,ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ!

Κυριακή 23 Μαΐου 2010


ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΤΖΑΓΚΡΗ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

0 σχόλια

AΠΟΚΑΛΥΨΗ
Η φωτογραφία της Τζάκρη με την προϊσταμένη της Αρχαιολογικής Εφορίας της Πέλλας (αυτής που έκανε τις προσλήψεις) για την οποία σήμερα το πρωΐ έκανε στο Mega ότι σχεδόν δεν την ήξερε κιόλας.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΙΝΤΕΡ

0 σχόλια

Ο ΜΙΛΙΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΚΟΛ!
Η Ιντερ του Μοράτι, του Ετό και του Μιλίτο, αλλά κυρίως του Ζοζέ Μουρίνιο είναι η (νέα) βασίλισσα της Ευρώπης. Στο κατάμεστο «Μπερναμπέου», η ατσάλινη ομάδα του διάσημου Πορτογάλου προπονητή, νίκησε με σκορ 2-0 τη Μπάγερν και κατέκτησε μαζί με το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ και την κορυφή της Ευρώπης.Τον είπαν αλαζόνα. Του προσάπτουν πολλά για τον δύσκολο και ...περίεργο χαρακτήρα του. Ποιός όμως αμφισβητεί τον Μουρίνιο; Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Ο κόουτς το κατάφερε το 2004 με την Πόρτο και στη Μαδρίτη έφτασε ξανά στο απόγειο της δόξας του. Και στο φινάλε, όταν εκστασιασμένος ο κόσμος της Ιντερ τον αποθέωνε, όλοι αναρωτιόντουσαν αν ο Μουρίνιο αφήσει την ιταλική ομάδα μετά το τρεμπλ για να πάρει το δρόμο προς τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ. Θέλει ο Μουρίνιο, άραγε, να κατοικήσει σε ένα ανάκτορο και να γίνει ο νέος «βασιλιάς» της Μαδρίτης, ο άνθρωπος που θα καθαιρέσει τη Μπάρτσα από το θρόνο;Κι αν ο προπονητής της Ιντερ ήταν το ένα πρόσωπο του τελικού, το άλλο ήταν ο Μιλίτο. Είναι προφανές ότι έχουμε τη σεζόν των ...Ντιέγκο!

Σάββατο 22 Μαΐου 2010


ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ

1 σχόλια

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ"!
Όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις που έκανε η Διαμαντοπούλου και έλεγε ότι κανένας εκπαιδευτικός δεν θα φύγει από τη θέση του για να πάει σε βουλευτικό ή υπουργικό γραφείο με απόσπαση.Κι όμως στο γραφείο της Τζάκρη έγινε αυτό και εκπαιδευτικός ξεσπιτώθηκε απο την Πέλλα για να πάει στο πολιτικό της γραφείο.Με την υπογραφή της Διαμαντοπούλου και του Ραγκούση.Αααα το ΦΕΚ είναι 534/22.12.2009Να θυμίσουμε πως παλιότερα η... υπουργός Παιδείας κ.Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε για την εξάλειψη φαινομένων αποσπάσεων εκπαιδευτικών από τις τάξεις τους που έχουν "μπάρμπα στην Κορώνη".

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Η ΤΣΑΓΚΡΗ

1 σχόλια

ΥΠΟΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Eρευνα διεξάγει κλιμάκιο του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, προκειμένου να διαπιστώσει αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί δημοσιεύματος, (εφημερίδα Αποκαλύψεις), αναφορικά με τη νομιμότητα διαγωνισμού πρόσληψης έκτακτου προσωπικού στο Μουσείο Πέλλας. Το δημοσίευμα βάζει στο στόχαστρο την υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεοδώρα Τζάκρη, υποστηρίζοντας πως μεσολάβησε για την πρόσληψη συμπολιτών και συγγενών της.Στη σχετική του ...ανακοίνωση, το υπουργείο διαβεβαιώνει πως οι προσλήψεις γίνονται με αυστηρή και απόλυτη εφαρμογή των διατάξεων του νόμου 3812/2009 και των κριτηρίων του άρθρου 21 του νόμου 2190/1994, όπως ισχύει μετά την τροποποίηση του με το νόμο 3812/2009. Εφαρμόζονται δηλαδή τα κριτήρια μοριοδότησης που προβλέπει ο νόμος περί ΑΣΕΠ και μόνο αυτά (εντοπιότητα, εμπειρία, ανεργία, βαθμός πτυχίου, πολύτεκνη οικογένεια, μονογονεϊκή οικογένεια).Προστίθεται πως τα αποτελέσματα μαζί με τη μοριοδότηση κάθε υποψηφίου ανά κριτήριο μοριοδότησης είναι όλα αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΟΤ, προκειμένου να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια, να μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να ελέγχει το ΥΠΠΟΤ και τη διαδικασία και όποιος έχει έννομο συμφέρον να υποβάλλει ένσταση, η οποία εφόσον αποδειχθεί βάσιμη οδηγεί σε αναμόρφωση του πίνακα και σε απόδοση ευθυνών εφόσον υπάρχουν.Ωστόσο, επισημαίνεται πως το βράδυ της Παρασκευής, αφότου το υπουργείο πληροφορήθηκε την ύπαρξη σχετικού δημοσιεύματος και για να διαπιστώσει αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί του, ο υπουργός Πολιτισμού έδωσε εντολή από να μεταβεί κλιμάκιο του ΥΠΠΟΤ στην Πέλλα. Το κλιμάκιο θα βρίσκεται εκεί το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να διενεργήσει επισταμένο έλεγχο στο σύνολο των αιτήσεων και των δικαιολογητικών όλων των υποψηφίων, αλλά και για να διασταυρώσει τη μοριοδότησή τους.Το κλιμάκιο έχει εντολή να καταθέσει πόρισμα ως το μεσημέρι της Τρίτης. Τα αποτελέσματα του πορίσματος θα κατατεθούν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο τυχόν περαιτέρω έρευνας. Νωρίτερα, η κ. Τζάκρη διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα, προαναγγέλλοντας και προσφυγή της στη Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας. Επιπλέον, ζήτησε από το υπουργείο Πολιτισμού να προβεί στην εν γένει διερεύνηση του διαγωνισμού, «δεδομένου ότι πρόκειται για ένα διαγωνισμό που οργανώθηκε και εποπτεύεται αποκλειστικά από το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού, που έχει και την ευθύνη για την συνολική νόμιμη και διαφανή διεξαγωγή του».

Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ...ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ!

0 σχόλια

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
Ένα σκάνδαλο που θα συζητηθεί και προκαλεί σάλο δημιούργησαν τα ίδια τα κόμματα με τον διορισμό των 240 υπαλλήλων στην βουλή. Ο αριθμός του ΦΕΚ 324 26/4/2010 αναφέρει ότιδιόρισαν στην βουλή με 6 ημέρες προϋπηρεσία 240 υπαλλήλους που απαγορεύεται και οι περισσότεροι ήταν συγγενείς υπουργών από όλα τα κόμματα.Σύμφωνα με το σύνταγμα απαγορεύει πλέον πρόσληψη και μονιμοποίηση (σύμφωνα με την τελευταία αναθεώρηση).Το σκάνδαλο είναι τεράστιο και διακομματικό αφού το κάθε...κόμμα πήρε δικούς του ανθρώπους χωρίς να έχουν προϋπηρεσία! Την ώρα που γινόταν μακελειό με τις περικοπές τα κόμματα πέρασαν τους δικούς τους ανθρώπους στην βουλή.

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;

0 σχόλια

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
Το καλοκαίρι του 2009 κατασκευαζόταν υπόγεια διάβαση στο 42ο χλμ της παραλιακής οδού Αθηνών-Σουνίου. Όλο το καλοκαίρι οι οδηγοί ταλαιπωρούνταν λόγω του ότι μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας παρέμενε ανοικτή. Κανένα νόημα δεν είχε η κατασκευή αυτής της υπόγειας διάβασης αφού η συγκεκριμένη παραλία είναι μη επισκέψιμη , με πολλά βράχια τα δε σπίτια που θα εξυπηρετούνται είναι ελάχιστα, ένα εκ των οποίων του....Δημήτρη Αβραμόπουλου. Το κόστος για να προσεγγίζει την παραλία είναι για τον ελληνικό λαό 850.000 ευρω!!!

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010


ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ 25 ΣΠΙΤΙΑ

0 σχόλια

ΑΠΟΦΑΣΗ -ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Η Άμεση Δράση πριν απο μερικές ημέρες κατάφερε να συλλάβει επ αυτοφώρω, νεαρό αλβανό ο οποίος φέρεται να έχει "ανοίξει" 25 σπίτια στην περιοχή της Νέας Πεντέλης! Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι (όπως αποκάλυψε στο greekspy αξιωματικός της αστυνομίας), ο νεαρός αλβανός δεν προφυλακίστηκε απο την ελληνική δικαιοσύνη, αλλα απλά απελάθηκε!

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΝΤΣΕΪ ΛΟΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΚΑ

0 σχόλια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
H Lindsay Lohan ρωτήθηκε για τη φωτογραφία που κάνει σήμερα το γύρω του internet, απο την επίσκεψή της στις Κάνες, που δείχνει οτι η καλλιτέχνης κάνει χρήση κοκαΐνης. Η Lindsay...στην αρχή δεν κατάλαβε καν τι την ρωτάνε και μόλις της είπαν να δει τη συγκεκριμένη φωτογραφία απάντησε πως της την έστησαν

ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ!

0 σχόλια

ΝΤΡΟΠΗ!
Με νέες αποκαλύψεις για την υφυπουργό Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάγκρη η οποία σύμφωνα με το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" "βόλεψε" 36 συγγενείς και συγχωριανούς της στο Μουσείο Πέλλας κυκλοφορεί το τρίτο φύλλο της εφημερίδας. Στο φύλλο θα βρείτε και άλλα αποκαλυπτικά θέματα και σίγουρα ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει νέους μπελάδες μετά το σκάνδαλο με την Γκερέκου ακόμη μια υφυπουργός της Κυβέρνησης δείχνει συμπεριφορά που εκθέτει την ίδια αλλά και το κόμμα. Η εφημερίδα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" συνεχίζει να φέρνει στην επιφάνεια σκάνδαλα και δείχνει ότι δεν συμβιβάζεται παρά μόνο με την ΑΛΗΘΕΙΑ.Μην χάσετε το φύλλο που κυκλοφορεί το Σάββατοκύριακο

ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η SIEMENS

0 σχόλια

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ "ΦΩΤΙΑ" ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ!
Συναρπαστικό προβλέπεται το επόμενο διάστημα όσον αφορά τις έρευνες για το σκάνδαλο της Siemens. Μιλώντας στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra3 ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Πάνος Καμμένος είπε ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής και θα βγει με τον κόσμο στους δρόμους αν επιχειρηθεί συγκάλυψη ενώ έκανε λόγο για στρεβλή μεταφορά των συζητήσεων στην Επιτροπή σε τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης.
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Χρήστος Βερελής που παρενέβη τηλεφωνικά κι αυτός, αποκάλυψε ότι σύμφωνα με επίσημα έγγραφα η Siemens, όταν ήταν υπουργός, είχε...ενεργοποιήσει pay roll δημοσιογράφων στη χώρα μας για να γράφουν εναντίον του επειδή πήγαινε κόντρα στις επιλογές της εταιρείας!Επίσης αναφερόμενος στις διαρροές για το όνομά του, δήλωσε ότι ο ίδιος δεν υπέγραψε καμία σύμβαση με την Siemens, ότι δεν είχε καμία σχέση ως υπουργός Μεταφορών με το το θέμα του C4I, ότι δεν μετείχε στο ΚΥΣΕΑ που είχε λάβει τις σχετικές αποφάσεις, ότι όταν ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση της ΜΑΝ παραιτήθηκε από βουλευτής και από τη βουλευτική ασυλία, ότι έχει προτείνει εδώ και δύο χρόνια να αναρτάται στο διαδίκτυο το πόθεν έσχες των πολιτικών καθώς και ότι έχει στείλει δύο επιστολές στην Εξεταστική Επιτροπή για την Siemens με τις οποίες ζητά να καταθέσει καθώς και ένα πολυσέλιδο υπόμνημα με είκοσι σχετικά έγγραφα.

ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 41,5% ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ

0 σχόλια

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ
Περιορίστηκε κατά 41,5% το δημόσιο έλλειμμα για το πρώτο τετράμηνο του έτους (Ιανουάριος - Απρίλιος) σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του προϋπολογισμού, που ανακοίνωσε το Γενικό Λογιστήριο του κράτους. Η αύξηση των εσόδων είναι μικρότερη του στόχου ενώ η μείωση των δαπανών είναι μεγαλύτερη του στόχου, που περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ)...Βάση του ΠΣΑ, ο στόχος μείωσης του δημοσίου ελλείμματος κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους ήταν 35,1%.
Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού αυξήθηκαν κατά 10%, έναντι ετήσιου στόχου για αύξηση κατά 11,7%. Η έκτακτη εισφορά απέφερε στο κράτος 757 εκατ. ευρώ ενώ αυξημένες ήταν και οι εισπράξεις από ΕΦΚ και αναλογούντα ΦΠΑ καυσίμων, καπνού και αλκοολούχων ποτών. Παράλληλα, παρατηρείται μείωση των επιστροφών φόρων κατά 475 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον αντίστοιχο διάστημα του προηγουμένου έτους. Το ίδιο διάστημα, οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού μειώθηκαν κατά 7,9%, έναντι στόχου για μείωση κατά 4,8%. Οι πρωτογενείς δαπάνες εμφανίζονται μειωμένες κατά 8,6%, έναντι ετήσιου στόχου μείωσης κατά 4,4%, ενώ οι δαπάνες για τόκους υποχώρησαν επίσης κατά 4,6% έναντι ετήσιας πρόβλεψης για αύξηση κατά 5,1%.Όπως ανακοινώθηκε, περιορίστηκαν οι δαπάνες για την Ασφάλιση και Περίθαλψη, με τη μείωση των επιχορηγήσεων στα Ασφαλιστικά Ταμεία κατά 511 εκατ. ευρώ σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΝΤ

0 σχόλια

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
Το ελληνικό πρόγραμμα λιτότητας δεν περιλαμβάνει περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, δήλωσε την Πέμπτη η εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Καρολάιν Ατκινσον, όταν ρωτήθηκε αν τίθεται θέμα περικοπής του 13ου και του 14ου μισθού.Η κ. Ατκινσον επισήμανε παράλληλα ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει ζήτημα ανταγωνιστικότητας, εξέφρασε ωστόσο την πεποίθηση ότι το οικονομικό περιβάλλον θα αλλάξει, αφού θα ανοίξουν επαγγέλματα και θα αρθούν περιορισμοί στη λειτουργία του εμπορίου.

ΝΕΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΝΤΣΕΪ ΛΟΧΑΝ

0 σχόλια

ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΜΕΘΗΣ!
Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε δικαστής του Μπέβερλι Χιλς σε βάρος της Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία δεν εμφανίστηκε στην ακροαματική διαδικασία, για μία υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ που εκκρεμεί εναντίον της από το 2007.
Η δικαστής Μάρσα Ρέβελ διέταξε την 23χρονη ηθοποιό να εμφανιστεί προσωπικά στο δικαστήριο, μετά από αναφορές ότι η κ. Λόχαν έχασε μερικά μαθήματα για το αλκοόλ, τα οποία τής είχαν επιβληθεί το 2007.
Ο δικηγόρος της Λίντσεϊ Λόχαν ανέφερε στο δικαστήριο ότι η ηθοποιός έχει αποκλειστεί στην Γαλλία επειδή το διαβατήριο της χάθηκε ή εκλάπη κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στο φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες. «Πρέπει να το πάρει σοβαρά. Την έχω προειδοποιήσει», δήλωσε η δικαστής.

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ

0 σχόλια

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ!
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή την υπόθεση των οφειλών προς την εφορία του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράικου. Αντικείμενο της έρευνας αποτελεί η διακρίβωση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών αρμοδίων υπαλλήλων για την καθυστέρηση είσπραξης των οφειλών του καλλιτέχνη.
Την προκαταρκτική έλαβε εντολή να διενεργήσει ο εισαγγελέας πρωτοδικών αρμόδιος για οικονομικά εγκλήματα κ. Παρασκευάς Αδάμης.

ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ

0 σχόλια

"ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ" ΕΙΠΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ!
“Παγώνουν” τα πάντα στον Ολυμπιακό. Νέο Δ.Σ στις 14 Ιουνίου θα εκλέξει η ΠΑΕ. Επαφές με επενδυτές για την επόμενη μέρα και αποχώρηση του Σωκράτη Κόκκαλη προανήγγειλε ο Γιάννης Μώραλης.
Το ΔΣ της Πέμπτης ολοκληρώθηκε μετά από δύο ώρες και μπορεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να μην μίλησε, όπως περίμενε ο κόσμος της ομάδας, ωστόσο η ανακοίνωση της ΠΑΕ λίγο μετά φανερώνει τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 14η Ιουνίου 2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ θα υπάρξουν εκ νέου επαφές του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, με ενδιαφερόμενους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει “πάγωμα” των εξελίξεων, μέχρι τις 14 Ιουνίου στα θέματα του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και των μεταγραφών σε μία σεζόν που θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου!

Κατά την έξοδο του από τα γραφεία ο Γιάννης Μώραλης τόνισε: “Αυτό που πρέπει να πούμε είναι πως θα αναδειχθεί νέα διοίκηση στις 14 Ιουνίου. Μέχρι τότε παραμένουν κανονικά τα μέλη. Από εκεί και πέρα όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν μπορούν να μετάσχουν είτε μετοχικά είτε μέσω του Δ.Σ..Είναι προφανές η σημερινή διοίκηση θα κάνει την επεξεργασία για σημαντικά θέματα της ομάδας, δεν μπορεί να δεσμεύσει το νέο Δ.Σ. με αποφάσεις της “.

Μπορεί να μην αναφέρεται έτσι ακριβώς αλλά ουσιαστικά ο Ολυμπιακός πωλείται και ο Σωκράτης Κόκκαλης παραδέχεται ουσιαστικά πως δεν μπορεί να εγγυηθεί μόνος του το μέλλον της ομάδας. Ο Σωκράτης Κόκκαλης αφού έκανε μία αναφορά στα όσά έχει πετύχει η ομάδα με αυτόν στην προεδρία φέρεται να είπε στους συνεργάτες του:
"Κουράστηκα... δεν βάζω άλλα χρήματα. Βρείτε επενδυτές". Επίσης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποκάλυψε στους συνεργάτες του πως επιχείρησε δύο φορές να προσεγγίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Βάσκου τεχνικού.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ

0 σχόλια

ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ (ΥΠΕΕ) ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!
Χιονοστιβάδα λουκέτων σε κάθε είδους επιχειρήσεις που εντοπίζονται επανειλημμένα να μην κόβουν αποδείξεις ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών που εξαπολύει παράλληλα φοροκυνηγητό για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών. Στα χέρια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται λίστα με 3.700 οφειλέτες του Δημοσίου με χρέος πάνω από 1 δισ. ευρώ, ενώ έτοιμη για να βγει στη δημοσιότητα είναι η πρώτη λίστα καταστημάτων που θα βάλουν λουκέτο έως και για έναν μήνα. Περιλαμβάνει από κινεζικά εστιατόρια και ιατρεία, έως νυχτερινά κέντρα και μπαρ που θα σφραγιστούν για έναν μήνα από τις Εφορίες σε συνεργασία με την Αστυνομία και θα υποχρεωθούν να αναρτήσουν ταμπέλα που να ενημερώνει τους πελάτες τους με τη χαρακτηριστική διατύπωση «κλειστόν λόγω φοροδιαφυγής».
«Θα χάσουν τον ύπνο τους», λέει αρμόδιο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, προειδοποιώντας ότι το κλείσιμο καταστημάτων θα έχει διάρκεια και κάθε φορά που μαζεύεται ένας επαρκής αριθμός παραβατών, ενδεχομένως και κάθε εβδομάδα, τα ονόματα θα δίνονται στη δημοσιότητα. Προϋπόθεση για το λουκέτο είναι η ίδια επιχείρηση να έχει εντοπιστεί από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, να μην εκδίδει αποδείξεις ή να έχει υποπέσει σε άλλες φορολογικές παραβάσεις. Σε αυτή την περίπτωση το ΣΔΟΕ συντάσσει έκθεση με τις παραβάσεις και τα πρόστιμα που καταλογίστηκαν, και αποστέλλεται στην αρμόδια Εφορία, η οποία δίνει περιθώριο ενός- δύο μηνών στην επιχείρηση να προβεί στις απαραίτητες... εξηγήσεις. Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας καλείται σε απολογία και αφού απολογηθεί, η αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Οικονομικών συντάσσει δικόγραφο, το οποίο αφού υπογραφεί από τον υπουργό Οικονομικών αποστέλλεται στην Εφορία ώστε μαζί με την Αστυνομία να προχωρήσει στη σφράγιση του καταστήματος. Η πολύπλοκη διαδικασία ευθύνεται για την καθυστέρηση της δημοσιοποίησης της πρώτης λίστας «λουκέτων».