Τετάρτη 28 Απριλίου 2010


ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ


"ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ"
Τη διαγραφή του τέως βουλευτή Δωδεκανήσων της Νέας Δημοκρατίας Αριστοτέλη Παυλίδη αποφάσισε ομόφωνα την Τρίτη το βράδυ η επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ.
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαρας θα βρίσκεται στη Ρόδο, όπου πραγματοποιείται το προσυνέδριο της ΝΔ.
Από το γραφείο Τύπου της ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Σήμερα την 27η Απριλίου 2010 συνήλθε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Προέδρου της κ. Ιωάννη Τραγάκη, κατόπιν του υπ’ αριθμ. 650/26-4-2010 εγγράφου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπεται στην Επιτροπή με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ο τέως βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Αριστοτέλης Παυλίδης.
Η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στο ανωτέρω έγγραφο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή ότι με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του ο κ. Αριστοτέλης Παυλίδης προκάλεσε και προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του κόμματος.
Κατόπιν τούτου, με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφει οριστικά τον τέως Βουλευτή κ. Αριστοτέλη Παυλίδη από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου