Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010


BLOG ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ


BLOG ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΙΜ!
Μεγάλες διαστάσεις αρχίζει και παίρνει η κόντρα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του blog noname-gr.blogspot.com! Ο Μάκης απο την εκπομπή του είπε πως γράφτηκε σε blog οτι χωρίζει και είναι απαράδεκτο και το blog συνεχίζει να επιμένει στις αποκαλύψεις του! Μάλιστα όπως γράφει υπάρχουν και στοιχεία της συζυγικής απιστίας του σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης! Εμείς δεν υιοθετούμε τίποτα απλα καταγράφουμε το ρεπορταζ!
Διαβάστε τι γράφει το noname :
"Αν δεν είχε κάνει όλα αυτά τα εγκλήματα σε βάρος της προσωπικής ζωής επώνυμων και ανώνυμων πολιτών, δεν επρόκειτο να ασχοληθούμε με τα προσωπικά του. Το κάνουμε γιατί πιστεύουμε ότι του αξίζει. Και για ένα ακόμη λόγο, γιατί είναι προκλητικός. Ο άνθρωπος που έφερε σε κατάσταση αυτοκτονίας τον Στέφανο Κορκολή, παίζοντας στην εκπομπή του την τσόντα, καλά θα κάνει να μην παριστάνει την αθώα περιστερά. Και επειδή απόψε μας έβρισε γιατί γράψαμε πως τον έπιασε στα πράσα η Γερμανίδα, να του πούμε πως έχουμε στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία. Το κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, στον πέμπτο όροφο, όπου...
κατέλυε με την παρέα του, τον αριθμό δωματίου και τι έλεγε, μασώντας άκαυτο αυτό που βάζει στο στόμα του.
Και να είναι πολύ ευτυχής που δεν χρησιμοποιούμε τις ίδιες μεθόδους αποκάλυψης, όπως έκανε ο ίδιος με τον Κορκολή, τον δήμαρχο επαρχιακής πόλης και άλλους".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου