Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010


ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΕ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ


ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ
Τελικά το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας θα στεγάσει το μουσουλμανικό τέμενος στο Βοτανικό και το μουσουλμανικό νεκροταφείο στο Σχιστό!
Αυτό συμφωνήθηκε σε συνάντηση σήμερα του δημάρχου της Αθήνας, Νικήτα Κακλαμάνη, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, παρουσία των αρμόδιων στρατιωτικών -υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, ο υπουργός απεδέχθη τις προτάσεις του δήμου και έδωσε οδηγίες στους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου του, στο βαθμό που τον αφορά, να δρομολογηθούν λύσεις και για τα τρία θέματα.
Μιλώντας στον ρ/σ «Αθήνα 9.84», ο Ν.Κακλαμάνης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι και στα τρία θέματα θα δοθεί οριστική λύση «επ’ ωφελεία των κατοίκων της πόλεως των Αθηνών».
Υπενθυμίζεται ότι τρεις αρχηγοί του Π.Ν. (Π.Χηνοφώτης, Δ.Γούσης και Γ.Καραμαλίκης) αρνούντο να δώσουν τις εκτάσεις για τέτοια χρήση. Τι να σκέφτεται άραχε ο ναύαρχος Κουντουριώτης, εκεί, στον άλλο κόσμο, για τους απογονους του;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου