Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010


ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!


ΓΙΑ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ...
Το παράκαναν μερικα Γερμανικά ΜΜΕ πιάνοντας στο στόμα τους την ιερή μας Ακρόπολη!
Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild Zeitung γράφει «Πουλήστε τα νησιά σας και την Ακρόπολη μαζί». Η Ακρόπολη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κοστολογείται 100 δις ευρώ!
Στο δημοσίευμα αναφέρονται τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου ενώ υπάρχουν δηλώσεις γερμανών βουλευτών που... προτρέπουν την γερμανική κυβέρνηση είτε να μην υποσχεθεί καμιά οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα. Αλλά οι βουλευτές δεν στέκονται μόνο σε αυτήν την προτροπή.
Ο Φρανκ Σέφλερ, βουλευτής των Ελεύθερων Δημοκρατών και εκπρόσωπος της επιτροπής του γερμανικού κοινοβουλίου υποστήριξε ότι «το ελληνικό κράτος θα πρέπει να πουλήσει κρατικές επιχειρήσεις και ακίνητη περιουσία, για παράδειγμα ακατοίκητα νησιά» (γιατί ακατοίκητα; να σας πουλήσουμε νησιά μαζί με τους κατοίκους για να σας κάνουν και τις δουλειές).
Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ GREEKSPY : ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΚΑΘΗΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΤΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΡΩΣΣΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου