Σάββατο 20 Μαρτίου 2010


ΜΠΑΡΑΖ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


"Πλούσιο” το αστυνομικό δελτίο με τουλάχιστον δέκα ληστέιες σε κεντρικά σημεία του Λεκανοπεδίου!
Ληστεία έκαναν άγνωστοι σε σούπερ μάρκετ Ατλάντικ στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Παρασκευής. Οι δύο δράστες μπήκαν στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιών, αφαίρεσαν από τρία ταμεία το ποσό των 600 ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκαν.

Λεία 170 ευρώ είχαν ληστές που μπήκαν σε σπίτι στον Υμηττό το βράδυ της Παρασκευής. Η ανυποψίαστη ιδιοκτήτρια μάλιστα άνοιξε στους ληστές, οι οποίοι αμέσως την ακινητοποιησαν με όπλο και της πήραν τα χρήματα. Στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται.

Θρασύτατη ληστεία σε κεντρικό εμπορικό δρόμο του Πειραιά έγινε το απόγευμα της Παρασκευής. Στην οδό Σωτήρος τέσσερις δράστες – πιθανόν αλλοδαποί – μπήκαν σε κατάστημα με την επωνυμία Sergio Tachinni ως πελάτες και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν ρούχα συνολικής αξίας 500 ευρώ. Όταν έγιναν αντιληπτοί από την υπάλληλο του καταστήματος την απείλησαν με μαχαίρι και διέφυγαν.

Δύο ληστείες σε σούπερ μάρκετ με διαφορά σχεδόν μισής ώρας σε Μάνδρα και Μέγαρα το βράδυ της Παρασκευής.

Στη Μάνδρα άγνωστος μπήκε σε σούπερ μάρκετ DIA και με την απειλή καραμπίνας αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. Στα Μέγαρα, στις 9.20 το βράδυ τέσσερα άτομα με κουκούλες μπήκαν σε σούπερ μάρκετ Lidl και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Διέφυγαν με αυτοκίνητο και αναζητούνται.

Επίσης, στο Περιστέρι, το βράδυ της Παρασκευής, άγνωστοι μπήκαν σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη και τον αδελφό του να τους δώσουν μικρό χρηματικό ποσό που είχαν.

Ληστεία σε ζαχαροπλαστείο έγινε το βράδυ της Παρασκευής στα Μελίσσια. Άγνωστος μπήκε στο κατάστημα στην λεωφόρο Δημοκρατίας και με την απειλή όπλου πήρε από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό. Επιβιβάστηκε σε ΙΧ αυτοκίνητο, όπου τον περίμενε γυναίκα συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Στη Βάρη, το βράδυ της Παρασκευής, τέσσερις άγνωστοι μπήκαν σε μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Αφροδίτης και Φλέμινγκ και με την απειλή όπλων πήραν από τους ενοίκους χρηματοκιβώτιο που περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Μισή ώρα μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής, τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν σε πεζό στην πλατεία Κολιάτσου, προσπαθώντας να του αφαιρέσουν τα χρήματα που είχε πάνω του. Έξι άγνωστοι επιτέθηκαν σε πεζό αλλοδαπό στη Νέα Ιωνία και απειλώντας τον με μαχαίρι του αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.

Θύμα ληστείας έπεσε οδηγός ταξί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στους Αγίους Αναργύρους, στη συμβολή των οδών Δαβάκη και Πίνδου. Οι δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο ως πελάτες και στη συνέχεια απειλώντας τον με όπλο του πήραν μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από οδηγό ταξί 150 ευρώ. Διέφυγαν και αναζητούνται.

Στο Ελληνικό, άγνωστος με την απειλή όπλου αποπειράθηκε να αφαιρέσει την τσάντα γυναίκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου