Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010


ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ!


"ΕΥΘΥΝΕΣ" ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ!
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του Νίκου Κακαουνάκη,καθώς κανείς μέχρι σήμερα δεν ξέρει ποιος ευθύνεται για την επιπλοκή που παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος! Ο γιατρός που τον χειρούργησε μίλησε για πρώτη φορά μετά το θλιβερό συμβάν στο NewsIt, υποστηρίζοντας ότι “δεν έκανε κανένα λάθος”, ενω άφησε σαφείς αιχμές για την μετακίνηση του απο τον Ευαγγελισμό, στο Ιασώ General, λέγοντας πως εμείς δεν θέλαμε να χειρουργηθεί ο Κακαουνάκης επειδή έπασχε απο μια σπάνια ασθένεια! Θα περίμενε ποτέ ο Νίκος Κακαουνάκης οτι ο θάνατος του θα ήταν ένα τόσο δυνατό ρεπορτάζ; Είναι απο τα παιχνίδια της ζωής όμως αυτά δυστυχώς.
Διαβάστε τι είπε ο γιατρός του Ευαγγελισμού :
“Η ασθένεια από την οποία έπασχε ο Νίκος Κακαουνάκης ονομάζεται ''mesenteritis ossificans”. Πρόκειται για μια πάθηση που καταστρέφει τις νευρικές ίνες του εντέρου και δεν λειτουργεί καθόλου. Υπάρχουν μέχρι στιγμής μόνο ενδείξεις για την συγκεκριμένη ασθένεια την οποία επιβεβαιώσαμε στέλνοντας ιστολογικά δείγματα σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής. Μόνο 70-80 περιστατικά περιγράφονται στα ιατρικά βιβλία σε όλον τον πλανήτη. Βρήκαμε μέχρι στιγμής ένα περιστατικό να έχει ζήσει το περισσότερο 9 μήνες”.
Ο Σωτήρης Στυλογιάννης επισημαίνει ότι οι δύο γιατροί ήταν επιλογή του Νίκου Κακαουνάκη, ενώ σε ότι αφορά τη μεταφορά του στο ΙΑΣΩ GENERAL ο ίδιος λέει πως “όταν ο Κακαουνάκης άρχισε να ανεβάζει πυρετό, προφανώς από λοίμωξη στη μονάδα που είναι συχνό φαινόμενο, η οικογένειά του αποφάσισε να φωνάξει έναν συνάδελφο από το ΙΑΣΩ General. Ο συνάδελφος λοιπόν είπε ότι έχει απόστημα στην κοιλιά. Εγώ και ο Πρίγγουρης με τις εξετάσεις που κάναμε καθημερινά δεν διαπιστώναμε όμως κάτι τέτοιο. Είχαμε λοιπόν εκείνη την στιγμή αντίθετη άποψη στο να χειρουργηθεί. Η οικογένεια λοιπόν μας είπε ότι αφού δεν τον χειρουργούμε εμείς θα τον πάνε στο ΙΑΣΩ να τον χειρουργήσουν”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου