Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009


ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ!

ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΡΑΤΣΑ!
Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κυρία Ρόδη Κράτσα απάντησε με αιχμηρό τρόπο στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Ζάππειο με θέμα την οικονομία! Όπως είπε η κυρία Κράτσα με τις δηλώσεις του ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει πως δεν έχει σχέδιο εξόδου απο την κρίση, όπως είχε διαβεβαιώσει προεκλογικά.
"Η δήλωση του κυρίου Παπανδρέου ότι "λεφτά υπάρχουν" έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη χθεσινή του παρέμβαση όπου σημείωσε ότι μέχρι το 2012 το δημόσιο χρέος θα αυξάνεται. Είναι σαφές ότι αυτήν την περίοδο η οικονομία χρειάζεται ένα συνδυασμό δράσεων : μια βραχυπρόθεσμη δέσμη μέτρων προκειμένου να υπάρχει άμεσο δημοσιονομικό αποτέλεσμα και να αποφορτισθούν οι πιέσεις στην αγορά αλλα και ενα μεσοπρόθεσμο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που θα αποδώσει σταδιακά στην οικονομία δημιουργώντας νέο μοντέλο ανάπτυξης που θα στηρίζεται σε μια ανταγωνιστική παραγωγική βάση".
Η κυρία Κράτσα κατέληξε λέγοντας : "το έλλειμα αξιοπιστίας που προβάλεται σήμερα απο την κυβέρνηση ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της οικονομίας, διογκώνεται όταν παρουσιάζεται απο τον πρωθυπουργό της χώρας μια δέσμη ρυθμίσεων που δεν έχουν κοστολογηθεί και κυρίως δεν συνθέτουν ένα πλέγμα μόνιμων, διαρθωτικών μέτρων,που χρειάζεται σήμερα η οικονομία μας και ζητεί η Ευρωπαϊκή Ένωση"!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου