Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!


ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΡΘΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ!
Σε "συναγερμό" βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία για την Κυριακή! Ο λόγος είναι το μνημόσυνο του άτυχου νεαρού Αλέξη Γρηγορόπουλου καθώς εκφράζονται ιδιαίτεροι φόβοι ότι θα προκληθούν εκτεταμένα επεισόδια απο ομάδες αναρχικών και άλλους φανατικούς! Ήδη στην αστυνομία έχουν έρθει πληροφορίες ότι στην χώρα μας έχουν έρθει αρκετοί αντι-εξουσιαστές (διαδηλωτές) απο άλλες χώρες. Ο αριθμός των αστυνομικών που θα βρίσκονται στην Αθήνα την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου αναμένεται να είναι μεγάλος. Ωστόσο στο σημείο της τραγωδίας η αστυνομική παρουσία θα είναι "διακριτική"...
«Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου, τα οποία οδήγησαν στην καταστροφή της πόλης και στις λεηλασίες. Αυτός δεν είναι τρόπος να τιμηθεί η μνήμη ενός παιδιού» δήλωσε προ ημερών ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters. Αντιθέτως, ο κ. Παπανδρέου παρενέβη χθες με σαφώς κατευναστική διάθεση, απευθύνοντας έκκληση για αυτοσυγκράτηση και αποφυγή της βίας.
Ας ελπίσουμε η ελληνική κοινωνία να τιμήσει μεθαύριο χωρίς επεισόδια την μνήμη αυτού του παιδιού και ας ευχηθούμε όλοι να μην θρηνήσουμε την απώλεια ποτε ξανα ενός παιδιού με αυτόν τον τρόπο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου