Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής μεγάλη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε δύο περιοχές του Έβρου, στις δασικές περιοχές Αετοχωρίου και Μελίας, οδηγώντας στην προληπτική εκκένωση των οικισμών Πεύκα και Λουτρά.
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν δύο αεροπλάνα Canadair, δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα, μηχανήματα της νομαρχίας Έβρου και των δήμων, ιδιωτικά γκρέιντερ, καθώς και μηχανήματα του στρατού.
Πληροφορίες ωστόσο και δημοσίευματα κυρίες και κύριοι αναφέρουν σιγά-σιγά αυτό που όλοι φοβόμαστε αλλα δεν τολμάμε να το πιστέψουμε! Η ΕΥΠ σύμφωνα με κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Παρον" έχει βάσιμες υποψίες και στοιχεία τούρκων κατασκόπων οι οποίοι όπως τονίζεται δρουν στην χώρα μας κατόπιν εντολών της Τουρκίας. Τι σημαίνει αυτό με απλά ελληνικά; Οτι είναι πολύ πιθανό πίσω απο τις καταστροφικές φωτιές που πλήττουν την χώρα μας να κρύβονται τούρκικα παιχνίδια. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το 2005 οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν παραδεχτεί δημοσίως ότι αυτοί καίνε την Ελλάδα! Ήταν μια δήλωση σοκ που επιβεβαιώσε και ο πολιτευτής Στέφανος Τσουμάκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου