Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009


ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ; 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΓΣΕΕ!


ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
Εν μέσω της προεκλογικής περιόδου στον ΟΑΕΔ «έγινε ένα όργιο» με τις προσλήψεις stage» καταγγέλει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ.Παναγόπουλος.
Υποστηρίζει ότι τα χρήματα είναι από πόρους του ΟΑΕΔ και όχι ευρωπαϊκά κονδύλια, μιλά για διαδικασία αδιαφανή «ως και παράνομη» και καλεί τη διακομματική επιτροπή να επιληφθεί του θέματος.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον ΟΑΕΔ έκανε την εξής δήλωση:
«Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου στον ΟΑΕΔ έγινε ένα 'όργιο' με τις προσλήψεις stage, δηλαδή τα δήθεν Ευρωπαϊκά προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας. Η ερευνά μας έδειξε πως ψεύδονται ασυστόλως!» »Τα χρήματα είναι από πόρους του ΟΑΕΔ και η διαδικασία είναι σκοτεινή, υπόγεια, ύποπτη ως και παράνομη. Δέκα χιλιάδες και πλέον προσλήψεις έγιναν μετά την προκήρυξη των εκλογών και μάλιστα μετά την παραίτηση του Διοικητή προκειμένου να πολιτευτεί». »Επιτέλους εισαγγελείς δεν υπάρχουν σε αυτή τη χώρα; Καλώ τη διακομματική επιτροπή να επιληφθεί του θέματος», καταλήγει ο κ. Παναγόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου